Proč na něj nemůžu přestat myslet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.9.14 20:42

popravdě...

Je to alibismus, myslím že jste spolu měli poměr, a myšlenky na něj, to zřejmě proto že ti dával popř. dává to co manžel ne, ale měla bys hledat jinde a přestat žít v růžové knihovně, chlapi jsou lenivý a malokterej opustí teplý hnízdečko a ta rychlovka nebo jak to nazvat ta je jedno s kym, zeptej se lekařů ti vědí své i sestry, jak to vlastně je. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.14 11:02

Jo, tak to je přesný.. Vždycky jsem si říkala, že mě se to stát nemůže já vdaná, on ženatý…a ejhle…nejdříve přátelství, rozumněli jsme si fakt úplně super, ve všem (k sexu teda naštěstí nedošlo, dokázali jsme se spolu smát, doplnovat se, takové to porozumnění…klasika manželka mu doma nerozuměla, neklapalo jim to, chtěl se rozvést…já do té doby, než jsem ho poznala, tak v pohodě, ale prostě jsem zblbla a zamilovala se :( pak to prasklo a on? Najednou pusto prázdno, jen jsme se pozdravili a tot vše. No a jak jde cas, tak opět občas napíše a chce se vidět no a já jsem v koncích že…ale svého muže miluju a už do toho doufám nesklouznu!

• Citovat
  • Upravit
13.9.14 03:51

zdravím

Máš 18? tak proč se ptáš, stejně půjdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
13.9.14 13:46
@Barorotejro píše:
Máš 18? tak proč se ptáš, stejně půjdeš…

Promiň, ale ten text je úplná krávovina.
To, že je člověk zadaný, přece neznamená, že se nemůže už nikdy bavit s opačným pohlavím, nesmí zvedat telefony či se vidět s bývalými atd.
S takovýmto názoerm budeš sám napořád. protože nikdo nesnese chorobné žárlivce.

• Citovat
  • Upravit
13.9.14 15:45
@káťa píše:
Promiň, ale ten text je úplná krávovina.
To, že je člověk zadaný, přece neznamená, že se nemůže už nikdy bavit s opačným pohlavím, nesmí zvedat telefony či se vidět s bývalými atd.
S takovýmto názoerm budeš sám napořád. protože nikdo nesnese chorobné žárlivce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 16:12

hezkou sobotu

Ahoj, samozrejme si me asi spatne pochopila, jasne ze muze zajit s opacnym pohlavim, nebo si volat na tom nic neni. Ja to mam ale tak naschval definitivni tim myslem definitivni, uz to ze mam holku z prvniho vztahu nekterym zenam vadi, nerikam ze vsem neber me doslova, a protoze kdyz z nekym jsem sem snim naplno proste na max a to i v tom smyslu ze se nemusi obavat toho ze se potkam s byvalou milenkou, dam kafe nebo tak, to urcite neni nikomu jedno nebo prijemny me aspon ne. A to co jsem napsal nahore vyplynulo z toho co se mi stalo osobne, prvne nejaky muz pak milenec byvaly a dovrsila to ze je kovac a najednou byl kovar a pritom se jmenuje uplne jinak, a to ze to byl preklep od holky co ma pres 13000sms v tel je smutny lhat klukovi, ktery ji… me by nesralo ze lze tak at, nikdo nechce vypadat nejak blbe ale ze urazi jeho inteligenci, to je nejhorsi.
sam nebudu mam dve, tak jsem v klidu poslouchaji jak hodinky a ja je a delame to radi bez predtvarky delame si krasny veci naschval furt se nejak snazime prekvapit to je super. a z tech kopacek? boli me to strasne, ale mam povinosti musim slapat dal bohuzel zase sam ale jsou veci co si clovek za penize nekoupi ani nevykoupi treba darkem na odpusteni nebo tak. Kazdopadne jsem tim chtel rict ze kdyz ja nekoho miluju nechci ani nemyslim na kafe s nekym jinym, natoz z opacnym pohlavim a byvalku vidim jen kdyz musim, a to taky jen stroze. Nekdo to ma jinak chapu, ale pokud bych vedel ze moje mila nechce abych chodil za kamosem kteryho nema rada nechodim, nejak se vymluvim ze mam praci, sice se zastavi 1 nebo 2 za tyden, ale pak ho to omrzi sak co musi pochopit co je pro me na 1 miste a kdo. Mi mezi muzi mame toto: Kamaradi si davaji neco, co jen malokdo dokaze pochopit. Takze kdyz za nim nejedu rok, dva, nebo i dil tak nakonec kdyz se potkame to vypada ze jsem se videli vcera a to je na tom to nej. Kazdej mame jinej nazor, kazdej se na to divame z jinyho uhlu a kazdej sme zazili neco jinyho, ale promin myslim si ze muj nazor je lepsi, uz z toho duvodu ze ja nechci premyslet o tom ze ma polovicka jde s nejaky chlapem na kafe, nebo nekam taky nechodim a nechci chodit s zenskyma a z kamarady? to jdu taky nebo ty snad ne proste oba. A byvaliho partnera? to bych snes pokud by spolu meli ditko, ver mi pro me je tezky vidat nekoho koho sem miloval a splodil s nim dcerku je to pryc city jsou v haji a stejne se ani nepobavime protoze jsem byl hroznej partner to vim a nechci byt takovej tak s tomu snazim predchazet a delat si nejaky pravidla ale ne ze musim, ale ze chci :srdce: to je to co chci s zadnym kamosem se delit protoze i kamose s kterym des na kafe musis mit v srdci, ale byvalyho tam ma kazdej jinak to vim a nikdo me o tom nepresvedci. Koncim, asi se ti zda ze jsou to blaboli, ale u me je to cerstvi, porad cekam ze zazvoni, i kdyz vim ze ne, jsem uz takovej nechci to ci ono stacilo by zazvonit tak jsem tu…to to je to co chci, dala by mi zapravdu a nemusela ani nic vysvetlovat, protoze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 16:15

Stejne porad doufam ze zazvoni a ja nebudu chtit ani nic resit, protoze to mam davno vyreseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.14 16:24

To, že je člověk zadaný, přece neznamená, že se nemůže už nikdy bavit s opačným pohlavím, nesmí zvedat telefony či se vidět s bývalými atd.

kočko na to ti odpovim jen jedno, musis to brat individualne priznavam ze o osobe kterou mam ted namysli,,pritelkyne meho kamarada,, je ten tip ze si da 2dcl vina a je rozverna, a tak dal a tak dal, a nekdy se ji stane ze prijde bez kabelky a dokladu, a co ma nastehnech si ani nedokazu predstavit, co tim chtel basnik rict kamarad rek bud ja nebo vinko a kamaradi, vybrala si jeho to je hezkyntak by to melo mezi lidmi co se maji radi byt delat neco jeden pro druheheho ne ze musim, ze chci a rad/a i kdyz je to tezky az nepochopitelny vzdyt i on ji obcas koupi lahev a bavi se spolu houbari atd. to je hezky a ne hned zacit s tim ze je hroznej despota, cholerik a tak, radeji se rozejit prece nechci tomu druhemu ublizovat to s nim radeji nebudu, taky reseni ale smutny, zivot leti jak voda vidim to na mlade taky si preju at je v zivote stastna, a delam vse proto aby si vybrala chlapa jak ja, jsem sice lump, ale srdce mam,tz.ze kdyz miluju tak miluju mlada to vi a ma me za to rada i za lumparny nekdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
13.9.14 16:39

@Barorotejro Jsi trošku mimo realitu, ne? Trocha nechápu tvůj postoj a tvoje názory…Proč bych jako zadaná žena nemohla jít s někým opačného pohlaví na kafe nebo na víno a že i já umím být veselá. Jestli s tím má někdo problém, je to problém jeho a ne můj. Proč bych měla odmítat kamarády, které nevyhovují mému partnerovi, ale mě ano. Třeba je znám déle jak jeho. Proč bych kvůli partnerovi měla omezovat všechno, přece to, že si najdu partnera neznamená to, že se mi svět smrskne jen na něho? S bývalými se bavit, no a co? Zvláště, když mají děti, měli by spolu co nejvíce normálně komunikovat. Já, když mám kluka nemocnýho, tak bývalý za ním přijde, když on nemůže za ním, uvařím mu čaj, nebo mu dám pivo. Žádnej problém. Na Velikonoce jsem poslala kluky na šmekustr a s bývalým jsem si dala pár panáků, když mě přišel vyšvihat. Bože raději přestanu, nebo ty tam na druhé straně zjančíš, co jsem to za ženštinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí