Proč na některé věci nenalezneme odpověď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
25.9.19 20:01
@Anonymní píše:
To jsi krásně napsala s pokorou a odpuštěním. A taky mám ráda pokání.
Zakladatelko, chápu, že se Ti vše honí v hlavě, ale zkus tomu dát ještě čas. Někdy čas ukáže…

Některým věcem dám čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 20:12
@Janiiska píše:
Některým věcem dám čas.

Dej. Já jsem byla třeba přesvědčená o něčem, ale jako až tak, že to byl osudový vztah a blabla, ale to tak nebylo.
Je zajímavé, co píšeš ohledně té věci, která se ti děje. Dávej si sama sobě hodně lásky a buď na sebe hodná.

• Citovat
  • Upravit
122608
25.9.19 20:19
@Anonymní píše:
Dej. Já jsem byla třeba přesvědčená o něčem, ale jako až tak, že to byl osudový vztah a blabla, ale to tak nebylo.
Je zajímavé, co píšeš ohledně té věci, která se ti děje. Dávej si sama sobě hodně lásky a buď na sebe hodná.

Osudové vztahy neexistují. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.19 20:20
@mrav píše:
Osudové vztahy neexistují. :mavam:

Já vím. Právě proto píšu, že jsem si myslela. :)

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
25.9.19 22:26
@Janiiska píše:
@Lalelale no právě. Děje se mi pořád jedna a ta samá věc, ale nevím proč a zrovna mě.
Taky je mi otázkou, proč určitá osoba stala dnes tam kde stala. To je na dlouhé psaní. Ale myslim, že ta osoba mi by pravdivou odpověď nedala. Stala tam opravdu náhodně nebo proto, že věděla, že tama půjdu? Chtela vědět jak se zachovam, když ji uvidím a půjdu za ní nebo ne.
Tohle jsou pro mě otázky, na které mi ta osoba neodpoví. A jen měsíc, ten to ví a ten mi nic nepovi.

Ona je někdy pravda až směšně prostá, a člověk si v hlavě spřádá tisíc a jeden motiv. Možná, že by ti pomohl najít odpověď někdo jiný. Když si občas nevím rady, proberu to s někým. A je až fascinující, jak někdo cizí dokáže tu věc vidět úplně jasně, protože má odstup

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová