Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@karkulka1283 Toto rika navod „Zkoušku nemůžete provádět s první ranní močí, neboť je nejvíce koncentrovaná a její testování tak může dát falešně pozitivní výsledek. Jakýkoliv jiný čas je vhodnější. Pro dosažení nejlepšího výsledku doporučujeme odebírat vzorek pokaždé ve stejný čas během dne mezi 10.–20. hodinou.“
@karkulka1283 Maximum toho hormonu, který se ovu testem testuje, je prý kolem 16.-17. hod, proto se doporučuje dělat test ideálně v tuto dobu (a ještě před tím tak dvě hodinky nejít čůrat).
Zkoušela jsem dělat i z ranní moči i z té odpolední a vycházelo mi to tak, že z ranní moči byla čárka slabounká a z odpolední výrazně silnější. Kdyžtak vyzkoušej.
@Anonymní píše:
@karkulka1283 Maximum toho hormonu, který se ovu testem testuje, je prý kolem 16.-17. hod, proto se doporučuje dělat test ideálně v tuto dobu (a ještě před tím tak dvě hodinky nejít čůrat).
Zkoušela jsem dělat i z ranní moči i z té odpolední a vycházelo mi to tak, že z ranní moči byla čárka slabounká a z odpolední výrazně silnější. Kdyžtak vyzkoušej.
Díky ![]()