Proč nevěřím deštníkům

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
66799
16.11.21 22:06
@Baba píše:
Jo, to nevim. Asi se nepovazovali za rizikove. :nevim:
Proockovanost proti chripce je u nas minimalni. Mozna by se melo chripkou zacit vic strasit :roll:
Ale to uz asi nepujde, protoze diky covidu se z vazneho onemocneni stala,,jen chripka”

ano, vira ve vlastni silnou imunitu. Ockovani na chripku proplaceji pojistovny. Proc ji ji tolik nestrasi jako covidem, tobe nedojde, skoda pismenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.11.21 22:09
@matkabagristy píše:
ano, vira ve vlastni silnou imunitu. Ockovani na chripku proplaceji pojistovny. Proc ji ji tolik nestrasi jako covidem, tobe nedojde, skoda pismenek.

Zase osobni? Tak to mas recht, skoda pismenek, me tenhle styl diskuze nebavi.
A vysvetleni bys stejne nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
16.11.21 22:13
@Baba píše:
Zase osobni? Tak to mas recht, skoda pismenek, me tenhle styl diskuze nebavi.
A vysvetleni bys stejne nemela.

uz jsem to tu psala, jeste jednou
chripka 1500-2000 mrtvych rocne, mohou se ockovat
covid o nulu vic rocne, mohou se ockovat
aktualne plni nemocnice covid, ne chripka
Vzdyt je to srandovni, jak popiras realitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
16.11.21 22:20

Ja v dobach pred covidem jsem se taky nenechala ockovat na beznou chripku. Ani na praseci chripku jsem se nedala. A rada bych, kdyby moje svobodna volba byla respektovana. Obavam se, ze nebude. Protoze destnik. Ale zrat to nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
16.11.21 22:41
@matkabagristy píše:

Nic nepopiram.
Chripka v naivni populaci by vypadala podobne. A deti maji vetsi sanci zemrit na covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
16.11.21 22:43
@Baba píše:
Nic nepopiram.
Chripka v naivni populaci by vypadala podobne. A deti maji vetsi sanci zemrit na covid.

nechapu, proc se proti mne stavis do opozice a pises rozporuplne informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
16.11.21 22:45
@Baba píše:
Nic nepopiram.
Chripka v naivni populaci by vypadala podobne. A deti maji vetsi sanci zemrit na covid.

Ovšem na chřipku není pro Evropu závazně objednaných pár set milionů vakcín, které se holt někomu napíchat musí.

• Citovat
  • Upravit
66799
16.11.21 22:46
@catch-22 píše:
Ovšem na chřipku není pro Evropu závazně objednaných pár set milionů vakcín, které se holt někomu napíchat musí.

no a kdyby byly v naivni populaci objednane, nemusela by mit spanelska chripka tolik obeti-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
16.11.21 23:27

:lol: Ne, lidi, s IQ nad 80 todle nepřesvědčí…fakt ne..a tím nechci říct, že se očkují hlupáci nebo naopak…pochop, že v tomhle případě…tj. respirační viry, má očkování jen omezenou účinnost a neexistuje ideální řešení. Napiš do Vlasty…páč namotivovat ročníky 60+ je žádoucí…ale nás mladý neser, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
17.11.21 00:31
@matkabagristy píše:

Babi /90/ uz ocko proti chripce nechce, bo po nem dostala chripku, tak uz se par let neockuje a zije.Jsme divna rodina, kazdy, kdo se naockoval, dostal hned brutus chripku.

• Citovat
  • Upravit
21593
17.11.21 01:11
@MyJoy píše:
Babi /90/ uz ocko proti chripce nechce, bo po nem dostala chripku, tak uz se par let neockuje a zije.Jsme divna rodina, kazdy, kdo se naockoval, dostal hned brutus chripku.

a nejste sami. Vzpominam, jak radila ptaci a praseci chripka. Moji rodice na mne delali solidni natlak, at se necham naockovat, ze maji po znamosti vakcinu. Nechtela jsem.

Oni se naockovat nechali, protoze meli v planu nekam cestovat, uz ani nevim kam, ale byla to velka akce. Nakonec zustali doma, protoze po ockovani dostali brutus chripku a meli horecky. Sranda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.21 06:42
@MyJoy píše:

Mati chytla po ockovani na chripku covida. Buhvi, co ji pichli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.21 06:45
@matkabagristy píše:
nechapu, proc se proti mne stavis do opozice a pises rozporuplne informace.
:roll: Tezko se muzu stavet do opozice, kdyz vlastne ani nevim, co mam podle tebe popirat.

S sanci na umrti sem se podruhy upsala. Deti maji vetsi sanci zemrit na chripku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
17.11.21 06:59
@MyJoy píše:

Moji máti shrábli po nakažení stafylokokem při banálním odběru vzorku něčeho z nohy hrobníkovi z lopaty (měsíc na ARO v umělém spánku, další 2 měsíce na infekčním a další 3 měsíce rehabilitace). Po měsíci od návratu domů jí obvodní přesvědčila se nechat očkovat proti chřipce. Do dvou dní byla v nemocnici znovu, nemohla dýchat, horečka 41, dvakrát jí museli v průběhu hospitalizace nahazovat srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
17.11.21 07:47
@Baba píše: :roll: Tezko se muzu stavet do opozice, kdyz vlastne ani nevim, co mam podle tebe popirat.S sanci na umrti sem se podruhy upsala. Deti maji vetsi sanci zemrit na chripku.

furt razis, ze chripka je vazne onemocneni, proc se proti ni nebojuje v takove mire jako s covidem.
Ja to tu uz dvakrat napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky