Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A tohle takhle někdo nosí? Jen jestli nepřeháníš..
Jo, videla jsem.
Ony I ke kalhotum nejsou zrovna bomba, casto se shrnuji, aspon ja mam s tim tu zkusenost, takze kdyz jdou vzit misto nich ty tapkove, je to mnohem lepsi. Ale abych se nedelala - jednou pred cca 10 leti jsem si do balerin taky musela vzit kotnikove ponozky - udelala se v lete kosa jak blazen pri desti a ja zrovna nekde stanovala u kohosi na chate.
Lepsi, nez mrznout. ![]()
@Lorry1 píše:
Jo, videla jsem.Ony I ke kalhotum nejsou zrovna bomba, casto se shrnuji, aspon ja mam s tim tu zkusenost, takze kdyz jdou vzit misto nich ty tapkove, je to mnohem lepsi. Ale abych se nedelala - jednou pred cca 10 leti jsem si do balerin taky musela vzit kotnikove ponozky - udelala se v lete kosa jak blazen pri desti a ja zrovna nekde stanovala u kohosi na chate.
Lepsi, nez mrznout.
Tak když to vezmu do detailu, tak jsem měla ponožky i v zabkach, právě ze stejného důvodu, najednou se prudce ochladilo. ![]()
Ale toto jsou výjimky a ty neberu v potaz. ![]()
@PaníBovaryová píše:
Jo, hlavne ten zarezany okrajto radeji bavlnene nizke ponozky. Pres tu silonku stejne zapotite tu botu, ne?
Tak záleží jaký máš silonkovy ponožky. Já když už, tak nosím delší, takze žádný zarezany okraj nemám..