Proč nosí ženy silonkové ponožky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
724
8.6.20 13:09
@DoktorkaZorkaHorká píše:
A tohle takhle někdo nosí? Jen jestli nepřeháníš..

Jo, videla jsem. :) Ony I ke kalhotum nejsou zrovna bomba, casto se shrnuji, aspon ja mam s tim tu zkusenost, takze kdyz jdou vzit misto nich ty tapkove, je to mnohem lepsi. Ale abych se nedelala - jednou pred cca 10 leti jsem si do balerin taky musela vzit kotnikove ponozky - udelala se v lete kosa jak blazen pri desti a ja zrovna nekde stanovala u kohosi na chate. :mrgreen: Lepsi, nez mrznout. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24229
8.6.20 13:21
@Lorry1 píše:
Jo, videla jsem. :) Ony I ke kalhotum nejsou zrovna bomba, casto se shrnuji, aspon ja mam s tim tu zkusenost, takze kdyz jdou vzit misto nich ty tapkove, je to mnohem lepsi. Ale abych se nedelala - jednou pred cca 10 leti jsem si do balerin taky musela vzit kotnikove ponozky - udelala se v lete kosa jak blazen pri desti a ja zrovna nekde stanovala u kohosi na chate. :mrgreen: Lepsi, nez mrznout. :P

Tak když to vezmu do detailu, tak jsem měla ponožky i v zabkach, právě ze stejného důvodu, najednou se prudce ochladilo. :mrgreen:

Ale toto jsou výjimky a ty neberu v potaz. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.6.20 15:21
@PaníBovaryová píše:
Jo, hlavne ten zarezany okraj :mrgreen:to radeji bavlnene nizke ponozky. Pres tu silonku stejne zapotite tu botu, ne? :think:

Tak záleží jaký máš silonkovy ponožky. Já když už, tak nosím delší, takze žádný zarezany okraj nemám..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.20 19:20

Nenosím to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky