Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@sabrinafromprague asi jsi chtěla reagovat na mě. No tak to se samozřejmě moc omlouvám za nevhodné připomenutí.
Hned mě napadlo, že přijde určitě odpoveď o adopci ![]()
@cher Pardon.Přišlo mi to jen jako nevhodná reakce. Také máme jedno dítě v pěstounské péči a osobně o tom nerada mluví, protože mi to připomíná některé rodinné události, proto zakladatelku chápu. Navíc s tématem diskuse uživatelky to nesouvisí. Příspěvky by měly směřovat k tématu. Zakladatelko, držím palce a je fajn, že zvládáš péči o další dítě - které díky vám neskončilo v ústavu! ahoj
@digi_v píše:
@sabrinafromprague asi jsi chtěla reagovat na mě. No tak to se samozřejmě moc omlouvám za nevhodné připomenutí.
Hned mě napadlo, že přijde určitě odpoveď o adopci
tak proč to sem píšeš, když víš rovnou, že jde o adopci? takové štouralky mám tady na emiminu ráda, zbytečně ses paní dotkla. opravdu dětské a hloupé, nezlob se.
@yourlady píše:
tak proč to sem píšeš, když víš rovnou, že jde o adopci? takové štouralky mám tady na emiminu ráda, zbytečně ses paní dotkla. opravdu dětské a hloupé, nezlob se.
Ale no tak, člověk se musí umět zasmát i sám sobě, nehledě na to, že žádnou urážku nevidím.
@yourlady píše:
ano, napadlo mě to, ale bohužel až po odeslání mého prvního, zcela zbytečného příspěvku. Snad se tolik nestalo…
@Aditiv píše:
Porc se Zeme toci uz vime, a ted proc jsou zeny naladove?
PMS, MS a PoMS. ![]()
@cher
to znám jediné kdy jsem v klidu je po Po PoMS a těsně před PMS
![]()
@yourlady píše:
Tady si holky umyslne delaji „dobry den“ z jinych vaznych veci. A tohle snad nebyl umysl. Jen snaha o vtip.
Jinak jsem nekdy taky v koncich, kdyz se me deti na neco ptaji, co nevim. Chtela bych vedet vsechno na svete, abych jim odpovidala spravne
Nekdy si pripadam jak uplnej blbec.
@Aditiv píše:
To ma k SMS asi daleko co?
SMS to už můžeš vylepšit nebo podělat…pokud jsi muž ![]()
Ja myslim ze jsem.
Pockat… Uz jsem to dohledal pres google… „udrzbovy syndrom“
@Aditiv píše:
Porc se Zeme toci uz vime, a ted proc jsou zeny naladove?
Můžu Tě ujistit, že všechny náladové nejsou.