Proč se ženy nemalují doma?

21.12.25 19:17

Proč se ženy nemalují doma?

Milé dámy, osvetlíte prosim proč se drtivá část z vás doma o víkendu nemaluje? Do práce se maluje takřka každá a tvrdíte, že to děláte proto, aby jste se líbila sama sobě. Nicméně doma o víkendu se sami sobě nechcete líbit, že se nemalujete?

Paradoxní je, že doma o víkendu vás vidí vás životní partner - ten nejdůležitější člověk na světě - a pro něj nejste v TOPu, ale do práce jste schopné se každý den X-minut zkrášlovat, pro úplně cizí lidi. Nedává to smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mango_Lassi
21.12.25 19:18

Nemaluju se vůbec. Deal with it.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.25 19:19

Doma není karneval

• Citovat
  • Upravit
2716
21.12.25 19:22

Nevim, proc mluvíš obecně. Ano, hodne zen rika, ze se líčí kvuli sobe, ale hodne zen taky rika, ze chcou nějak vypadat…a pokud to zena dela kvuli sobe, tak proto, aby se cítila dobre, a kdyz se ve spolecnosti cítí lépe nalíčena, tak se nalici, doma se zase cítí lépe nature, tak se nelici…je na tom neco spatneho?

Příspěvek upraven 21.12.25 v 19:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.25 19:22

Manželovi se líbím víc bez mekaupu, sama sobě s. O víkendu chci čas věnovat rodině, ne se zkrášlovat před zrcadlem.

• Citovat
  • Upravit
11008
21.12.25 19:27

Já chodím do práce i o víkendu, takže se maluju :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1161
21.12.25 19:28

Mě doma nikdo nevidí, takže se tam nemám pro koho malovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11008
21.12.25 19:28
@Anonymní píše: Více

Mě těch 10 minut nezabije :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9346
21.12.25 19:29
@Nestranný pohled píše: Více

To si musíš vyřešit s tou soudružkou, která tě těma rozporama zásobuje. Já osobně se nikomu vlichcovat nepotřebuju. Například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.25 19:29

Nemaluju se, ale kdyby jo, tak doma o víkendu chci být sama sebou. A hlavně doufám, že životní partnetr mě miluje takovou, jaká jsem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.25 19:30

@Bytsamsebou máme malé dítě, takže i 10 minut mi přijde jako doba.

• Citovat
  • Upravit
11008
21.12.25 19:30
@Anonymní píše: Více

Měla jsem taky malé děti, dvě :lol:. Teď už jsou v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
21.12.25 19:31

Boha jeho. Ještě se ráno budu stresovat s linkama, složitým účesem a nosit budu lodičky ne. Ani prd. Chci mít klid, pohodu, nikam nemuset a nic nemuset. Pokud jo chci se sebou udělat něco tak si napatlám papulu maskou( zelená, bílá, modrá, černá slupovací…) no a s tím teda nikam nepolezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
21.12.25 19:34

Tvoje starosti mít…
Líčim se přes týden minimálně, jsem alergická na spoustu věcí, co se týče kosmetiky. O víkendu se nemaluji, nechávám pleť odpočinout, přikrášlim se, jen když vyrážím mezi lidi, ať už sama, nebo s mužem. Svému manželovi se stále, i po letech líbím i bez jakýchkoliv příkras.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.12.25 19:35

Dostávat komplimenty, že mi to sluší, když se jednou za čas namaluju, je tisíckrát lepší, než otázky, jestli nejsem nemocná/unavená, když se jednou za čas nenamaluju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí