Proč si nevezmete hypotéku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5866
31.1.18 14:43
@vertunka píše:
Kazdy at to ma tak, jak to vyhovuje jemu. Ja jsem se taky vcera chytla s kamoskou, kvuli hypotece.Prej jsme blazni, kdyz si ji chceme vzit. Ja chapu, ze kazdy ma odlisny nazor na zivot a veci okolo, ale to preci neznamena, ze je ma nutit svemu okoli. :nevim:Ve vasem pripade bych si dal vesele bydlela a na lidi kaslala ;-).
Mimochodem ja vam to zavidim, ze si zijete a nemusite mit hypo :oops:.
:lol: to mi připomíná taky jednu mojí kamarádku, která jednou přišla na kafe a úplně vážně se zeptala, jestli jsme normální, to jsem ještě ani nevěděla o čem mluví a pak z ní vylezlo taky to s tou hypotékou. Nechápu no, že lidi mají potřebu do ostatních valit svoje názory bez toho, aby se jich člověk ptal.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.1.18 14:43

Spíš bych zapracovala na tom, aby mi tyhle řeči přestaly vadit. Absolutně nechápu, co je komu do toho, když jste spokojení. Jako kdybyste měli s rodiči spory a překáželi si, pak to pochopím, ale takhle?
Normálně bych jim odvětila, že to není jejich starost a ať se starají o sebe. Pokud někdo nedokáže respektovat můj životní styl a můj názor, pokud jeho to nijak neovlivňuje, není to mlj přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
31.1.18 14:45

Náhodou, něco jako máte vy bych já považovala za téměř ideálku, pokud se s rodiči dá v pohodě žít (asi jo, když tak žijete už 10 let. My na hypo nedosáhnem, tak jsme v nájmu. A uvědomuju si, že oproti mnohým hypo zase máme výhodu, že to prostě nejde na krev. Tak bych jim prostě číkala, že vám tohle bydlení vyhovuje a proč byste měli dávat peníze cizím (míněno úroky bance).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
31.1.18 14:46
@Paola21 píše:
No ale oni nebydlí se svém, jejich dům vlastní banka.. :nevim: jsou to řeči mimo. Vy se určitě kvůli tomu nezadlužujte.

Jejich dům nevlastní banka. Má jenom zástavní právo, ale nevlastní ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
31.1.18 14:48

Zeptala bych se jich co by jste pak dělaly se dvěma baráky? :lol: Odpověděla bych jim, že Vám to takhle vyhovuje, každý měsíc ušetříte majlant a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
31.1.18 14:50
@Anonymní píše:
@Šarlota4 kdyz to mas na taliri uz deset let a to jako fakt, tak me napadlo se tady podelit a získat jinej nazor ;)

Tak odpovide “ kvuli tobe se stehovat rozhodne nebudu” s usmevem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099

@Tichošlápek A já pořád kdo může za vysoké ceny nemovitostí :lol: no nene, to nemohli myslet vážně..
Tak se mnou by se ani nebavili, protože naše rodina pronajímá dům s 6 bytovými jednotkami a 3 kancelářema a to už je tedy rozežranost největšího kalibru :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
@Anonymní píše:
Prosim o anonym, jelikoz jsem tu vcelku proflakla a budu mluvit o konkretnich lidech kolem me, aby se nekdo nepoznal ;)
Chci jen predem rict, ze nikoho nekritizuji, at kazdy bydli jak uzna za vhodne, jen se chci asi vyzpovidat z toho, co se deje uz xlet kolem me/nas.
S manzelem jsme spolu pres deset let, mame dve deti. Dali jsme se dohromady mladi, jeste studujici, s holou zadnici :) jelikoz jsem sama (jedinacek) a mam pomerne mlade rodice, kteri znaly meho manzela drive nez ja, zrekonstruovali jsme si druhou část domu (proporcne byl nastaven jako dvougeneracni) a jiz desatym rokem tady bydlime v oddelenem 4kk jen se spolecnou zahradou.
Vztahy jsou celou dobu v poradku, energie se plati zvlast, veci na zahrade a na domu zvenci napul. Manzel ma pekny příjem, ja jsem zatim doma- to rikam proto, ze bychom lidove receno na hypotéku s prijmem v pohode „dosahli“ale na m se nechce se zavazovat, kdyz vlastne nemusíme…uvítala bych jeden pokoj navic, to urcite, ale bez toho dokazu fakt zit. Jenze vesmes vsichni kamaradi a znami kolem nas maji vysoke hypoteky a ac treba meli moznosti ubrat z naroku na velikost domu, cenu kuchyne (300tisneni problem) atd neudelali to a vzali si strop na co dosahli ikdyz prijmy patri do nizsiho prumeru. Vetsina z nich ma problemy se splacenim, setri na obleceni a jidle atd. Nekdy to bez hypo nejde,.toje jasne, ale me uz unavuji ty vecne. otazky: proc proboha mejdete do sveho? Vzdyt na to mate, ne? Manzel odpovidauz po svem-rodice starnou a pra ce kolem domu fura a kdy by to delal…odpoved co vam.je do toho, muzete byt ve svem? :roll: takze tak, asi an nevim co po Vas chci…radu jak odpovidat, nazor? Diky :palec:
spis bych dala dotaz…proc si berete hypoteku :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
31.1.18 14:51
@kacz píše:
Jejich dům nevlastní banka. Má jenom zástavní právo, ale nevlastní ho.

Já to myslela tak, že když přestanou platit hypo, tak o dům přijdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Šarlota4 asi budu muset byt vic ironicka, ja jsem takovej dobrak v komunikaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5283
@Paola21 píše: :lol: to mi připomíná taky jednu mojí kamarádku, která jednou přišla na kafe a úplně vážně se zeptala, jestli jsme normální, to jsem ještě ani nevěděla o čem mluví a pak z ní vylezlo taky to s tou hypotékou. Nechápu no, že lidi mají potřebu do ostatních valit svoje názory bez toho, aby se jich člověk ptal.

No ja se s tou,,kamaradkou" ani jinak pravidelne nestykam, nase cesty se rozesly uz davno. Kazda mame svuj zivot. A ona mi vcera zase po pul roce napsala a po chvili konverzace do me zacala valit reci o hypotece, ze co kdyby se manzelovi neco stalo, a ze na mem miste by do toho nesla apod. No co je komu do toho?? Nestacila jsem valit oci 8o.
Ale asi to tyhle typy lidi maji zapotrebi. Treba si mysli, ze maji patent na rozum. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
31.1.18 14:52
@markyj píše:
@Tichošlápek A já pořád kdo může za vysoké ceny nemovitostí :lol: no nene, to nemohli myslet vážně..
Tak se mnou by se ani nebavili, protože naše rodina pronajímá dům s 6 bytovými jednotkami a 3 kancelářema a to už je tedy rozežranost největšího kalibru :lol: :mrgreen:

Fuj! Styd se. A ja pak nemam kde s detma hlavu slozit :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
31.1.18 14:53

@vertunka moc se omlouvám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.18 14:53

@vertunka lidi radi resi očividně zivot osob kolem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1805
31.1.18 14:54
@Anonymní píše:
@Šarlota4 kdyz to mas na taliri uz deset let a to jako fakt, tak me napadlo se tady podelit a získat jinej nazor ;)

Co jim je furt do toho? :nevim: To jsou jsou jako fakt vaši dobří přátelé tyhle lidi? Vůbec si to neumím představit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí