Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Eveelin jak jsi tu skupinu nazvala? Důležité ![]()
A pozvi tam všechny kamarádky, co v okolí máš, ono to chvíli potrvá, bude to stát nějakou práci (vytvořit alba na jednotlivé velikosti, uspořádat pravidla Bazárku), ale má to většinou výsledky.
Já sem nyní součástí dvou takových skupin na FB, a v každé je tam nyní asi tak 5000 členů a obchoduje se tam velmi svižně
Funguje tam i poptávka - opravdu funguje
a koupíš tam skoro všechno. Od oblečení, přes elektroniku až po služby
@Eveelin Ahojky
Prodávám přes MMB, Modrý koník, Bazoš a tady
dřív jsem dávala i na Aukro, ale tam si pak strhnou provizi, tak to tam už nedávám ![]()
@Kry5t0fek a ještě se zeptám - na dobírku nebo si necháš předem zaplatit na účet?
Máme teď oblečení - klučičí i holčičí, značkové i obyč z Tesca, různé velikosti až do 152, jarní i letní. S čím bych teď měla mít největší úspěch? Mám třeba začít prodávat trička? Nějak nevím, kudy do toho ![]()
@Eveelin nevím jak máte staré děti a tak se zkusím zeptat? Nenašla by jste doma na kluka velikost 122/128 rozepínací mikiny a nějaké to pyžamopředem děkuji
@martina.se To se divím
fleece overaly jsem sháněla pro malou na zimu na spaní ![]()
@martina.se díky za zkušenost. Právě jsem nově i v jedné FB skupině - tuším že okolí Jižního města a zdálo se mi, že v lednu se tam vůbec nenakupuje. Nabídek tam je dost. Tak nevím, jestli nemají lidé po Vánocích peníze nebo čím to je
Ani jsem tam nezkoušela nic dát. Ale možná to nakonec udělám a uvidím…
@Eveelin Jen převodem, na dobírku je to dražší a i tak bych si nechala napřed poslat za poštovné abych o něj nepřišla kdyby si nevyzvedla maminka jako že takových není málo :-/ a teď bych začala s prodejem na jaro/léto ![]()
@Eveelin poštou, ale vždy jsem nabízela hodně věcí najednou - né v jednom inzerátu, ale třeba třicet věcí v podobných velikostech.
Např. 10× punčocháče, 5× mikina, 10× triko, 2 bundy, 5× kalhoty, 5× tepláky. Rozdíl max. dvě velikosti. Pak to mizelo…samozřejmě je to o nasazení ceny. CHceš se věcí hlavně zbavit, nebo potřebuješ vydělat zpět větší část nákladů? Oblečení je dnes na netu všude tolik, že pokud to není nějaká hyperžádaná značka, tak to prostě neprodáš.
Např. obyčejné nošené punčocháčky za dvacku prodáš, značkové za stopade ani náhodou. A co na tom, že funglovky stály pětikilo ![]()
@Eveelin A jinak jestliže máte toliko oblečení různých velikostí tak mi můžete poslat do zprávy odkaz třeba na fb stránku nebo název
děkuji
@Hromnice to jste zlatá. Hned bych měla první obchod
Mám 2 syny, mladšímu jsou 4, takže si po starším nechávám věci pro něj a ráda bych prodala to klučičí do cca 3,5 let. Tu velikost do 152 mám pro holky…
@Eveelin v lednu se moc nenakupuje - zimní ještě drží, na jarní je trochu brzo (by se člověk bál, aby z toho dítě zatím nevyrostlo), navíc je to po vánocích, takže spousta dětí zásobených od Ježíška…
@Mar__tanka1983 Já právě už vybírám na jaro/léto
chtěla jsem ještě čekat s nákupem ale mizí mi to pod rukama a já osobně nakupuji ráda takhle s předstihem a postupně ![]()
@Mar__tanka1983 to máš super skupiny na FB
Neposlala bys mi název? Založila jsem skupinu s názvem Říčansko a k tomu ten bazar. Takže název je v pořádku. Pozvala jsem asi 25 lidí, co jsou z této lokality a okolí. Ale zatím tam mám jen své 2 inzeráty (ty hračky, co mám i tady). A nechci to zahltit, tak čekám, jestli se někdo přidá
Založila jsem ji včera. Tak musím být trpělivá ![]()
Právě ta FB skupina, kde jsem udala postele, prodává bazarové věci z Ikey. A může se tam prodávat jen tato značka (jiný nábytek ne). Má asi 70.000 (!) lidí. Tak tam dobré zboží a za dobrou cenu jen sviští ![]()
Příspěvek upraven 25.01.16 v 12:54