Prodej snubních prstenů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
19.11.18 18:19
@Anonymní píše:
@ka2ka Ale četla jsem, že v konkrétním zlatnictví je před klientem roztaví, zváží, ověří ryzost a vyhodnotí cenu. Tady nejde o prsteny jako takové, ale o to, že zlato má stejnou hodnostu, jedno kdy koupené. Tak snad jen zlomek ceny to nebude.

to není rpavda, jinou cenu má zlato při výkupu a jinou cenu při prodeji, do prodeje se jako do všeho promítá lidksá práce za vyrobení, marže prodejce, to co kupuješ není cena za gram zlata přeci. Jinak dostaneš, když najdeš dobrého výkupce cca 600-900 Kč za gram, tak se to pohybuje u nás ve zlatnictví, v žádném případě nedostaneš 32000 za dva snubní prstýnky. Podle mě lepší je prodat jako prsteny, než jako zlato k výkupu. Zase ale málokdy sednou velikosti a upravovat to taky něco stojí a ne vždy to jde neviditelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 18:22

@P-aulin-a Z 28tis jen 4 tis? Tak to si je radši nechám. Samozřejmě jsem nepočítala s tím, že když stály 32tis, tak za ně dostanu stejnou sumu, ale tak 20 tis jsem doufala. No nic, tak si je radši nechám.

• Citovat
  • Upravit
27652
19.11.18 18:24

@terinka4444 u nás nabízí kolem 400 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 18:24

@terinka4444 No tak já mám extrémně štíhlé prsty, to by po mně asi nikdo nedal a navíc je tam vyryté datum svatby…

• Citovat
  • Upravit
33022
19.11.18 18:29

24. kt. 999/1000 - 861,– / g

18. kt. 750/1000 - 620,– / g

14. kt. 585/1000 - 475,– / g

09. kt. 375/1000 - 290,– / g

tohle jsou nejvyšší ceny ,víc těžko někde dostaneš a jsou to výkupní ceny k dnešnímu dni.Tak pokud víš kolik váží a kolik má zlato karátů,tak budeš vědět přibližně dost přesně kolik max můžeš dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.11.18 18:31
@Anonymní píše:
@P-aulin-a Z 28tis jen 4 tis? Tak to si je radši nechám. Samozřejmě jsem nepočítala s tím, že když stály 32tis, tak za ně dostanu stejnou sumu, ale tak 20 tis jsem doufala. No nic, tak si je radši nechám.

jako 28 za oba, ja prodavala jeden. Je pravda, ze jsem neresila kam s tim pujdu, takze jinde bych mozna dostala vice, ale rozhodne ne 20. Tenkrat, kdyz jsme je kupovali, tak nas znamy (zlatnik) rikal, ze skutecne naklady na zlato techto prstynku jsou 12tisic (takze cca 6 za kazdy).. u tebe to bude hadam podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 18:41

@P-aulin-a Tak já spíš cítím odpor, když je vidím. Ale jít z 32tis na 12t to fakt ne. 20t rozdíl už je moc. Snad se někdy upotřebí jinak.

• Citovat
  • Upravit
24992
19.11.18 18:43
@Anonymní píše:
@P-aulin-a Tak já spíš cítím odpor, když je vidím. Ale jít z 32tis na 12t to fakt ne. 20t rozdíl už je moc. Snad se někdy upotřebí jinak.

a jak si představujes, ze tu hodnotu zachovas? ty prstynky uz maji proste jen cenu zlata a nic vic…krome vztahu, ktery k nim mas ty, coz neni zadny, jak pises…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 18:47

@debra.morgan Neměla jsem tušení, proto jsem šla sem pro radu. Už vím jak se věci mají. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1388
19.11.18 18:52

No nevím nevím. Já nedávno takhle dala roztavit a prodat řetízek s přívěškem, konkrétně v Brně v aurum, to byl opravdu starý řetízek s malinkým čtyřlístkem a dostala jsem tam za něj 2000, a byl lehoulinký, aspoň mi to tak přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.11.18 19:23

jaképak spekulace. Zlato je jako komodita obchodovatelná na burze a od reálného kurzu se ta cena odvíjí. Já bych nespěchal, ale to asi nebude tvůj případ a peníze potřebuješ na Vánoce, jak píšeš a počkal bych, až kurz bude na vrcholku a poté zlato prodal. Cena se obvykle pohybuje od cca 500,– Kč až 1000.- Kč. za gram. Na netu je možné vše sledovat a nemusíš se tu ptát a dostávat nějaké stupidní odpovědi od laiků. :mrgreen: ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
19.11.18 19:23

Kupovali jsme s ex manželem prstýnky za 12 tis, zásnubák mi dal asi za 5 tis, ve zlatnictví mi nabídli 2200 Kč. Nakonec jsem si je nechala a s nynějším manželem jsme je použili jako materiál na naše prstýnky, jemu to bylo fuk. Můžeš z toho nechat vyrobit sperk… třeba… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.11.18 19:53
@opozice píše:
jaképak spekulace. Zlato je jako komodita obchodovatelná na burze a od reálného kurzu se ta cena odvíjí. Já bych nespěchal, ale to asi nebude tvůj případ a peníze potřebuješ na Vánoce, jak píšeš a počkal bych, až kurz bude na vrcholku a poté zlato prodal. Cena se obvykle pohybuje od cca 500,– Kč až 1000.- Kč. za gram. Na netu je možné vše sledovat a nemusíš se tu ptát a dostávat nějaké stupidní odpovědi od laiků. :mrgreen: ;) :mavam:

no vidis, treba cekala zrovna jen na tvoji chytrou odpoved a ted bude brouzdat po netu a za par let treba tech 20 tisic uvidi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.11.18 19:56
@P-aulin-a píše:
no vidis, treba cekala zrovna jen na tvoji chytrou odpoved a ted bude brouzdat po netu a za par let treba tech 20 tisic uvidi ;)

I na kurzu zlata se dá dobře vydělat. Za malou nákupní cenu nakoupíš a za třeba týden se ziskem prodáš. Pokud nechceš jít na kurz dolaru, který v současné době má velice pohyblivý kurz. :jazyk: Ale tohle těm co umí sotva držet vařečku nevysvětlíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 19:58

@opozice Ok, a nějaké konkrétní stránky, kde bych se mohla mrknout, jak si vede zlato teď? Zvážila jsem prsteny. Mají 15g a je to 14k zlato

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák