Prodej snubních prstenů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
19.11.18 20:00
@Anonymní píše:
@opozice Ok, a nějaké konkrétní stránky, kde bych se mohla mrknout, jak si vede zlato teď? Zvážila jsem prsteny. Mají 15g a je to 14k zlato

https://www.avarrio.cz/…na-zlata.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.11.18 20:09
@opozice píše:
I na kurzu zlata se dá dobře vydělat. Za malou nákupní cenu nakoupíš a za třeba týden se ziskem prodáš. Pokud nechceš jít na kurz dolaru, který v současné době má velice pohyblivý kurz. :jazyk: Ale tohle těm co umí sotva držet vařečku nevysvětlíš. :mrgreen:

ja ti rozumim, jen bych to nerekla takto :), ale kazdopadne pani ocividne nema potrebu/zajem (kazdeho vec samozrejme :) ) takoveto obchody delat, tudiz bych nevidela duvod to rozvadet :) chtela vedet zkusenosti, tak je ma :) ja myslim, ze dotaz byl zodpovezen a kdo vi - treba tvuj prispevek v nekom jinem vzbudi podnikatelskeho ducha :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.11.18 20:32
@P-aulin-a píše:
ja ti rozumim, jen bych to nerekla takto :), ale kazdopadne pani ocividne nema potrebu/zajem (kazdeho vec samozrejme :) ) takoveto obchody delat, tudiz bych nevidela duvod to rozvadet :) chtela vedet zkusenosti, tak je ma :) ja myslim, ze dotaz byl zodpovezen a kdo vi - treba tvuj prispevek v nekom jinem vzbudi podnikatelskeho ducha :pankac: :mrgreen:

nejde o podnikatelského ducha, jenom mám otázku? Kde máš uložené peníze, pokud nežiješ od výplaty k výplatě? :* V Bance za 1%, nebo je lepší a nic na tom není /tedy kromě obchodování na burze/ nakoupit dolary, třeba za kurz 1:21.98 a prodat za současný kurz 1:22,95 v částce cca 300000 korun. Na to nemusíš mít vysokou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 20:46

@opozice Díky, za odkaz. No momentálně bych dostala 12tis., asi se na to vy…ztráta 20tis je fakt moc. Ale díky za zdejší rady, alespoň mi to ušetřilo cestu do zlatnictví.

• Citovat
  • Upravit
33022
19.11.18 20:53
@Anonymní píše:
@opozice Díky, za odkaz. No momentálně bych dostala 12tis., asi se na to vy…ztráta 20tis je fakt moc. Ale díky za zdejší rady, alespoň mi to ušetřilo cestu do zlatnictví.

12 tis ne ,to by jsi dostala ,kdyby to bylo 24karátů ,ale ty jsi psala že je to 14k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 20:56

@Tom-Jerry Nejsem si jistá kolik to má, mám pocit, že 14, účet dávno nemám, je to roky, karáty mi zjistí jedině ve zlatnictví, na prstýnku se to nedočtu. Ale jak už jsem psala, kašlu na to.

• Citovat
  • Upravit
27655
19.11.18 20:56
@Anonymní píše:

15×475 fakt není 12 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27655
19.11.18 20:57
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry Nejsem si jistá kolik to má, mám pocit, že 14, účet dávno nemám, je to roky, karáty mi zjistí jedině ve zlatnictví, na prstýnku se to nedočtu. Ale jak už jsem psala, kašlu na to.

musí tam být punc na tom to není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.11.18 20:58
@Tom-Jerry píše:
12 tis ne ,to by jsi dostala ,kdyby to bylo 24karátů ,ale ty jsi psala že je to 14k

ano, číslo výkupu a nákupu je stanoveno za ryzost zlata 24 karátů, třeba starší mince císaře Josefa byly raženy ze 24 karátového zlata. Myslím, že za totáče u nás ani 14 karátové zlato moc nebylo, nejméně mělo 18 karátů. To spíše ty šunty z Turecka se vozily, nebo vozí z méněhodnotných zlatých výrobků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27655
19.11.18 20:58
@Anonymní píše:
@Tom-Jerry Nejsem si jistá kolik to má, mám pocit, že 14, účet dávno nemám, je to roky, karáty mi zjistí jedině ve zlatnictví, na prstýnku se to nedočtu. Ale jak už jsem psala, kašlu na to.

určitě to tam bude respektive číslo ryzosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.18 21:26

@ka2ka koukám a krom data sňatku tu vidím jen nějaké čárky, jak se to značí? Přímo číslem?

• Citovat
  • Upravit
20767
20.11.18 08:59
@Anonymní píše:
@ka2ka Ale četla jsem, že v konkrétním zlatnictví je před klientem roztaví, zváží, ověří ryzost a vyhodnotí cenu. Tady nejde o prsteny jako takové, ale o to, že zlato má stejnou hodnostu, jedno kdy koupené. Tak snad jen zlomek ceny to nebude.

Bude, protože těch 32 tisíc bylo i za práci a ta je hodně drahá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27655
20.11.18 09:40
@Anonymní píše:
@ka2ka koukám a krom data sňatku tu vidím jen nějaké čárky, jak se to značí? Přímo číslem?

mělo by to být trojčíslí v takovém rámečku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.11.18 10:44
@ka2ka píše:
určitě to tam bude respektive číslo ryzosti

no když ne číslo, tak u zlata hlava orla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit