Prodlužování vlasů metodou Tapex

2144
4.9.13 20:51

Prodlužování vlasů metodou tapex

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Kolik jste měli pramínků? Já našla, že se to prodává po dvaceti, ale příjde mi to nějak málo. Nebo to stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1262
4.9.13 22:47

Ahoj, to jsou takove ty prouzky ze? ja mam obdobnou metodou (great leanghs app) 17 praminku, ono se to nezda, ale alespon u me je na jednom prouzku dost vlasu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
5.9.13 08:16

Ahoj, no takovy prouzky nalepovaci. No zkusim to a uvidim, kdyztak prikoupim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dellynka
30.7.14 22:05

@celipipka54 Ahoj muzu se zeptat jestli mas vlasy prodlouzene pres tuhle metodu? A jesli ano, tak jsi spokojena?

• Citovat
  • Upravit
2144
5.8.14 20:57

Ahoj, měla jsem a byla jsem docela spokojená. Na spaní je to pohodlnější než keratin, microringy mi zase vůbec nedržely, takže z těch tří metod to bylo asi nejlepší. Jen je problém udělat si culík, protože mi to šlo vidět a hlavně jak jsem ty pásky tahala do boku, tak mi to trhalo moje vlasy a drželo mi to třeba jen na půlce toho pásku. Ale já mám jemný vlasy, tobě by to třeba nedělalo. A umývání vlasů bylo na dlouho, protože než jsem to pořádně umyla mezi páskama, bylo to na dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
22.1.21 15:19

Vůbec tady tu metodu neznám a osobně bych nedala dopustit na keratinové spoje, kdy jsou nejmíň nápadné a když máte šikovného kadeřníka, tak to nikdo nepozná, že máte prodloužené vlasy :)

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
27.1.21 11:34

@Kikinka01 Zeptám se jaké vlasy máš? Máš vyloženě ty umělé nebo ty pravé evropské?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková