Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, máte někdo zkušenosti s touto metodou? Kolik jste měli pramínků? Já našla, že se to prodává po dvaceti, ale příjde mi to nějak málo. Nebo to stačí?
Ahoj, to jsou takove ty prouzky ze? ja mam obdobnou metodou (great leanghs app) 17 praminku, ono se to nezda, ale alespon u me je na jednom prouzku dost vlasu ![]()
Ahoj, no takovy prouzky nalepovaci. No zkusim to a uvidim, kdyztak prikoupim ![]()
@celipipka54 Ahoj muzu se zeptat jestli mas vlasy prodlouzene pres tuhle metodu? A jesli ano, tak jsi spokojena?
Ahoj, měla jsem a byla jsem docela spokojená. Na spaní je to pohodlnější než keratin, microringy mi zase vůbec nedržely, takže z těch tří metod to bylo asi nejlepší. Jen je problém udělat si culík, protože mi to šlo vidět a hlavně jak jsem ty pásky tahala do boku, tak mi to trhalo moje vlasy a drželo mi to třeba jen na půlce toho pásku. Ale já mám jemný vlasy, tobě by to třeba nedělalo. A umývání vlasů bylo na dlouho, protože než jsem to pořádně umyla mezi páskama, bylo to na dlouho.
Vůbec tady tu metodu neznám a osobně bych nedala dopustit na keratinové spoje, kdy jsou nejmíň nápadné a když máte šikovného kadeřníka, tak to nikdo nepozná, že máte prodloužené vlasy ![]()
@Kikinka01 Zeptám se jaké vlasy máš? Máš vyloženě ty umělé nebo ty pravé evropské?