Profese učitele

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
šmoulinka71
14.10.14 20:37
@cverunka píše:
Práce učitele je krásná, ale je děsně nevděčná. I když se člověk rozkrájí, stejně mám pocit, že se moc nezavděčí. Je náročná a to hlavně psychicky. Člověk pořád přemýšlí, co musí připravit, co bude zítra učit, jaké pomůcky sehnat, kde je sehnat a nakonec za co je koupit :mrgreen: Výhodou jsou volné víkendy (když nepočítám pořádání plesů, různých prezentací školy, školních výletů…) a prázdniny. Nevýhodou je, že si člověk v podstatě dovolenou nevybere jindy než v létě a hlavně to, že je pořád jednou nohou v kriminále.
No a mě osobně šíleně rozčiluje výrok, že končí v práci v 13:00. Já učila kolikrát i do 17:00, naprosto běžně do 16:00.

Tak někomu asi končí, spíš asi na základních školách.

• Citovat
  • Upravit
26241
14.10.14 20:38
@smoulinka71 píše:
Galeje? Podle vás ne?

znovu si přečti svůj příspěvek na první straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26241
@smoulinka71 píše:

neskutečné… opět? Opět budeme rozebírat konec v jednu hodinu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@smoulinka71
Obdivuji tvou vytrvalost diskutovat o něčem, o čem nic nevíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
14.10.14 20:39
@smoulinka71 píše:
Já ji vůbec neodsuzuji, mě by to hodně bavilo, byla bych brzo doma, měla bych hodně volna a když se mi bude chtít, tak si udělám přípravu do školy. Kdybych měla znova studovat, určitě bych šla na učitelku a to myslím vážně, to není legrace.

Tak tady vidět, že vůbec nevíš o čem mluvíš. Na některých školách je písemná příprava povinná a kontroluje se, takže nefunguje na základě dobrovolnosti :lol: Tak směle do studia pedagogiky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
14.10.14 20:40

No tak jsem ráda, že jsem vás aspoň rozesmála. Doufám, že budete mít dobrou náladu a dětičky to zítra jen ocení. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4456
14.10.14 20:41
@smoulinka71 píše:
No tak jsem ráda, že jsem vás aspoň rozesmála. Doufám, že budete mít dobrou náladu a dětičky to zítra jen ocení. :kytka:

No, docela jsi mě pobavila, musím přiznat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26241
14.10.14 20:41

@Terdul

mám :mrgreen: ale nejspíš by nebyl hoden mé inteligence :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
14.10.14 20:42
@smoulinka71 píše:

Ty jdeš z pracoviště, tvá pracovní doba končí. Učitel jde z pracoviště…zkusíš to doplnit? Takže ne, u píchaček v jídelně to pro nás fakt nekončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
14.10.14 20:43
@Camael píše:
@smoulinka71
Obdivuji tvou vytrvalost diskutovat o něčem, o čem nic nevíš. :D

Já neříkám, že o tom něco vím, to nemůžu, protože jsem to nikdy nedělala, ale mám na to svůj názor, který už příště raději neřeknu, protože jak koukám, tak jsem tím urazila všechny učitelky. Netušila jsem, že jsou tak urážlivé, takže se omlouvám. :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26241
14.10.14 20:44
@Terdul píše:
Jaka inteligence? Vzdyt ucit muze kazdy, kdo zazil ZS, ne?

no právě - ještě by to někdo špatně pochopil a mohl by se urazit. Když vím, co opouští brány našeho ústavu, tak si radši dám pozor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
14.10.14 20:45
@smoulinka71 píše:
Tak jo, tuhle práci bych v životě dělat nechtěla, je to hodně dřiny, za málo peněz, nic horšího být nemůže, to raději půjdu k pásu.

U pásu jsem dělala, podle mě pohoda - od 6 do 14 a domů, čistá hlava. Přesčas byl placený :mrgreen: a plat byl cca 12 tisíc čistého, takže asi o dva litry míň než teď :jazyk: hergot, škoda, že fabriku zavřeli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@smoulinka71 Šmoulino, že si děláš celou dobu prču, že jo, přiznej se!!! Já si do toho mailuju s rodiči z mé třídy (marodi, úkoly, problémy dětí..), tak si říkám, jestli nejsem trošku pako, když moje pracovní doba skončila v poledne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
@smoulinka71 píše:
Já neříkám, že o tom něco vím, to nemůžu, protože jsem to nikdy nedělala, ale mám na to svůj názor, který už příště raději neřeknu, protože jak koukám, tak jsem tím urazila všechny učitelky. Netušila jsem, že jsou tak urážlivé, takže se omlouvám. :kytka: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Možná nejsou urážlivé kantorky, ale tvé prispevky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
14.10.14 20:46
@Camael píše:
Ty jdeš z pracoviště, tvá pracovní doba končí. Učitel jde z pracoviště…zkusíš to doplnit? Takže ne, u píchaček v jídelně to pro nás fakt nekončí.

Tohle končí akorát dělníkům. Ne jen vám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat