Profese učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
14.10.14 20:19
@sarjen píše:
@SIMONA1234
Bohužel si nedělám srandu, klidně ti pošlu výplatní pásku :-) Jelikož je to malá škola, tak nemají ani osobní ohodnocení. Jinak platy učitelů jsou podle tabulek a je to k nahlédnutí na portálu ministersva, nebo kdekoliv na netu.
Takže čistého to hodí 17000 až 17500 kč :-)

Věřím ti…ale je to tedy dost nespravedlivé. Osobně si myslím, že je učení na ZŠ náročnější než v MŠ…malé děti jsou teda pytel blech, občas se někdo počůrá, pokaká :mrgreen:, poblinká…atd…občas to je jako v pavilonu opic…občas si připadám jako pan Nešpor v Bohnicích…ale oproti puberťákům na druhém stupni? Pohádka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
14.10.14 20:20
@Terdul píše:
@Camael vzhledem k tomu, ze reditele maji stale narok davat pouze zaklad, tak na teto skole i ucitele po 35 letech berou 20200 kc. Vidina je spise na stejny plat i v rakvi :mrgreen:.

To by se teď mělo změnit, zase by měl fungovat věkový automat, takže se máte na co těšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
14.10.14 20:20
@smoulinka71 píše:
Jo ona je v pohodě, ji by to nenaštvalo, ona si to i myslí. A to učí psychologii.

Asi ne na základce, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
14.10.14 20:21
@hanka.br. píše:
Tady si nikdo nestěžuje. Nechme toho. Ty se bavíš, já se zbytečně snažím. Vím, že nejsi hloupá, takže je to z tvé strany nějaká forma provokace, na kterou máš náladu a na kterou já ti skáču. :mavam:Příspěvek upraven 14.10.14 v 20:19

Ale vůbec ne, asi se nechápem. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
14.10.14 20:22
@blecha72 píše:
Asi ne na základce, že

To ne v Anglii, ale na jaké škole nevím.

• Citovat
  • Upravit
66806
14.10.14 20:23
@smoulinka71 píše:

Aháá. To musíte mít děsný přehled o práci učitele v českém vzdělávacím systému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
@smoulinka71 píše:
:mrgreen: :mrgreen: Tak tímhle jsi to to rozsekla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
@Terdul píše:
Taky jsem to slysela, jsem zvedava, zda zas budeme dle ostatnich desne bohati za nic ;).

Jo a do tarifu dostanete stovku, zřejmě z osobního ohodnocení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
14.10.14 20:24
@SAJ píše: :mrgreen: :mrgreen: Tak tímhle jsi to to rozsekla.

Jako obvykle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
14.10.14 20:24
@SAJ píše: :mrgreen: :mrgreen: Tak tímhle jsi to to rozsekla.

Proč?

• Citovat
  • Upravit
40270
14.10.14 20:25

@smoulinka71
Za spojením „ty se máš“ slyším, že by tu tvou práci rád dělal, což teda o učitelování slyším fakt výjimečně. Navíc výraz pohodová činnost ve mně opravdu neasociuje náročnou práci, což učení je. To si ale ty nemyslíš, protože jsme přece některé někdy ve dvě doma. :D Učitelé jsou smířeni s tím, že mají obtížnou práci, opravdu ne pohodovou, ale vadí jim, že jim do toho kdekdo kecá jen proto, že kdysi školou proběhl, a nejvíc ti, co o té profesi nemají ani páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.10.14 20:26
@smoulinka71 píše:
Proč?

To se mi asi nepovede vysvětlit, Smoulinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
14.10.14 20:27
@Terdul píše:
Taky jsem to slysela, jsem zvedava, zda zas budeme dle ostatnich desne bohati za nic ;).

Si piš! Já už pročítala diskuze na netu, to je vzteku a závisti! A že se tím dramatickým přidáním myslí 500, to už si nespočítají. A to ještě kdo ví jestli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
14.10.14 20:28
@smoulinka71 píše:
Tak když je to tak časově náročné, tak proč většinou když je matka učitelka, je i dcera. To já bych tedy dceři rozmluvila. Holky, aspoň si přiznejte, že to má tuhle výhodu, že máte více volna, než kterákoliv jiná profese. Myslím si, že by to bylo fér.

Ano, mám 40 dnů PLÁNOVANÉ dovolené, takže žádné levné last minute :jazyk: prostě je to dané. Já v MŠ to mám malinko lepší - pracovní doba je do 13 hodin nebo do 16. Občas se stane, že dítko tam zůstane a já s ním - zdarma, samozřejmě. Třeba ted jsme měli plavecký výcvik - začínala jsem o dvě hodiny dřív. Prescasy se neplatí, osobní nemáme :nevim: přípravy nejsou asi tak náročné jako na ZŠ nebo SŠ, zas je víc práce kolem dětí. Běžná hladina hluku při 20 dětech je skoro 100 decibelů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
14.10.14 20:28
@Camael píše:
@smoulinka71
Za spojením „ty se máš“ slyším, že by tu tvou práci rád dělal, což teda o učitelování slyším fakt výjimečně. Navíc výraz pohodová činnost ve mně opravdu neasociuje náročnou práci, což učení je. To si ale ty nemyslíš, protože jsme přece některé někdy ve dvě doma. :D Učitelé jsou smířeni s tím, že mají obtížnou práci, opravdu ne pohodovou, ale vadí jim, že jim do toho kdekdo kecá jen proto, že kdysi školou proběhl, a nejvíc ti, co o té profesi nemají ani páru.

Já jsem psala, že to musí být psychicky náročná práce, jenže vy si vždycky vyberete jen to, co se vám hodí že jo. Psala jsem, že oproti jiným zaměstnání mi to přijde jako pohodová práce, což jsem myslela někde kde musí pracovat až do večera. Navíc máte daleko víc volna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat