PROFI SNAŽILKY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
10.11.05 12:50

Tak to mas uplne pravdu, me to nekdy prijde tak nespravedlive. prave ty, kterym je to jedno otehotni raz dva. Ale treba to neni nahoda. Treba si to fakt zpusobujeme psychicky. Ja jim taky hrozne zavidim. Ale kdyz potom vidim ty jejich deticky, tak je zavist ta tam, protoze ani jsou fakt k sezrani.
Ja jsem na sebe taky pysna, ze jsem se rozvedla, i kdyz jsem myslela, ze to nepreziju. Mit nebo nemit deti je jedno z nejdulezitejsich rozhodnuti a manzele si musi byt za jedno. Jak ne, tak to nema cenu. Chlap muze mit ty deti vzdy, ale zenske bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
10.11.05 18:53

Ahooooooj :)

Já dnes přišla z práce až po 18.hodině, tak zpínám PC, ale koukám, že už tu žádná asi nejste :cry: . ach jooooooo…

Jj: taky plivu štěstíčko - aby ty lentilky byly co nejúčinější
tfuj, tfuj, tfuj*******

Lio: Tak dlouhý cykly ti fakt vůbec nezávidím, i když to teď vypadá skoro na pravidlo „46“ viď??? hihi :wink:
Buď v klidu, na to mimčo jsme „nadržené“asi všechny, že jo, holky, :twisted: .....

Nikdo: udělalas fakt dobře a teď můžeš být ráda, že máš tak bezva chlapíka. Na děti není pozdě, TAK DO TOHO !!!!!!!!!! :!
I já chodila přes pět let s o rok mladším přítelem. Časem jsem ale zjišťovala, jak se rozcházejí naše plány, pak už mi připadalo, že byl jinde,– tak o tři roky „zpožděný“...........určitě mi rozumíš.
Zato teď mám doma poklad.
Skoro STOKILOVEJ :P :P :P
Ale měří téměř 2 metry, tak ta váha není k té výšce až tak šílená*

Tak papa snažilky, pěkný večer* Karotka*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
10.11.05 20:04

JJ

Ahoj,

také, podobně jako Karotka jsem se dostala k vám až teď večer. Lepší ale pozdě než vůbec. Hlásím, první pilule je spolknuta :wink: a já doufám, že se v mém tělíčku pěkně snaží a nefláká se.

Nikdo: Je lepší, že jsi udělala takový závažný krok včas. Také by se Ti mohlo stát, že ve čtyřiceti si on pořídí dítě s jinou a Tobě by pak zůstaly oči pro pláč. Jsi statečná a takové maminky miminka potřebují.

Lioness: Přeji Ti aby se vše co nejdříve vyjasnilo. To čekání je hrozné. Já to moc dobře znám.

Karotka: Nějak mi uniklo, v kterém stádiu snažení jsi? A gratuluji, k tak pořádnému pokladu.

Také mi někdy přijde dosti nespravedlivé, že někdo, i ten kdo vlastně ani děti moc nechce je má a hned. No co naděláme, život prostě není spravedlivý, to už jsem zjistila. My jsme ale snaživé a trpělivé a budeme mít tudíž snaživé a trpělivé dětičky.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.11.05 10:17

Dobre rano holky,
diky za pochvaly. Nekdy si rikam, ze kdybych nesla na skolu, treba uz bych mela tri deti, a ted nemam. Ale asi bych zase nemela toho skveleho chlapa.
Jinak v jake fazi snazeni jste?
Ja jsem dnes 15 den, ovulaci jsem mela si 9. nebo 10. nebo taky vubec. Teplota je nejaka divna.
A co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.11.05 10:45

Ahoj děvčata,

tak hlásím, že menstruace stále nikde :lol: . Tak nevím, jestli se mám radovat, nebo mám být smutná :roll: . Každopádně v pondělí mám dovolenou a vyběhám si i ten krevní test. Jinak mé včerejší, jakoby předmenstruač. příznaky úplně odezněly. Dnes je mi úplně fajn, tak vám nevím. Jsem z toho jelen. Byla bych šťastná, kdybych mohla zahlásit // a tím vám také dát naději, ale nejsem si tím pořád jistá. Ale pořád mě i utěšuje i to, že moje mamka měla taky velmi nepravidel. MS, nebrala na to tenkrát žádné léky a i přesto se prostě trefili, já jsem jim trvala rok a půl, ale moje ségra byla hotová snad po dvou měsících snažení!!! :D A to má moje mamka nepravidelnou MS dodneška! Takže vidíte, že i zázraky se dějí.

JJ: takže už máš první piluli v sobě? Tak to je supr!!! Bude to OK, uvidíš!

Karotka: co ty, v jaké fázi cyku jsi?

A co ostatní holčiny, jak jste na tom?

Já vám v úterý dám vědět, jak jsem dopadla! Tak mi držte pěstičky. Snad jednou bude stát štěstí při mě. Za poslední rok už bylo dost nezdarů, tak aspoň trochu štěstíčka, co by se za nehet vešlo :lol: :wink: .
Dnes mám nějaký optimismus, to je divné. Tak vám ho posílám! Takže jen a jen dobré náladičky! Čeká nás VÍÍÍKKKKEEEEEEENDDD!!!!! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.11.05 13:37

Lioness, moje kamoska byla tehotna a porad byl ten test negativni. Takze se to fakt deje. Jinak na rentgen bych nechodila, je uplne jedno co ti rengenuji, ale to muze pockat. Ja jsem si dneska poridila specialni teplomer (ja vim, ze je to jedno, ale tak nejak mam dobry pocit), takze to by bylo, aby nebylo.
Drzim palce vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.11.05 15:49

Ahoj holky,

za chvíli šupajdím z práce. Normálně dnes padám na hubu, úplně jsem unavená, padají mi oči.

Přeji všem hezký víkend, možná se o víkendu na net nedostanu. Hodně štěstí při snaženíčku, víkend je na to jak stvořenej! :oops:

V úterý vám zahlásím, jak jsem dopadla. Ale třeba mě dostihne červená mrcha. Nic si nesmím slibovat.

Mějte se krásně. Zatím pa pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.11.05 17:33

Ahoj holky snažilky, tak jsem včera poprvé byla u nové paní gynekoložky, tak jsme si popovídaly o mém snaženíčku (8 měsíců), říkala, že mám počkat, Clostilbegyt, který mi předepsal předchozí doktor brát zatím nemám (nejdříve půjde manžel na kontrolu spermií) - což mi taky přijde docela logický. Takže příští týden uvidíme…co vy, máte manžílky zkontrolovaný? Ahoj a hodně štěstí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.11.05 20:41

Ahoj Marcelino,
ja manzela zkontrolovaneho nemam, ale predpokladam, kdyz uz me jednou otehotnel (bohuzel to nevyslo), tak snad mu to tam funguje. Ovsem bomba by byla, kdyby to byla uplne silena nahoda. No ale jestli se nam porad nebude darit, tak pujde taky. s tim uz je smireny. :) Ovsem rikal, ze asi tam budu muset s nim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
12.11.05 11:17

Ahoj všem*

Dlouho jsem nepsala, ale poctivě jsem si vás četla :lol: . Konečně se nám to „sobotí“ a stihám psát.

Jsem 25DC. PMS nikdy nemívám, ale už začínám trochu „špinit“, tak si myslím, že do 3 dnů mrcha :evil: dorazí. Potvůrka. Teda - jestli dorazí tak to bude pořádná potvora :! :! :!

Lio: nějaký ten den předtím jsi měla asi hooodně dobrou náladičku, úplně jsi ji na mě z těch tvých řádků přenesla.hihi........ Který jsi DC??? Promiň - asi mi to uniklo. Přeju ať mrcha nedorazí !!!!!!!!!!! Hned nám zahlas pořádné dálnice :wink: Už je na čase, aby z nás někdo přestoupil do těhu vagónku, my tě pak budeme následovat. Myslím na tebe :! Drž se!!!

Jinak tý pořádný // přeju VŠEM !!

Jj: Doufám, že se tvoje 1.lentilka snažila :wink: hihi Teď už i druhá, nebo dokonce třetí, viď? Já jsem u baštění občas pociťovala malinké bolesti, změny,– nebo žeby sugesce??? Už magořím..........asi.
TAk to se brzy připravuješ na oVU, že? Tak do toho :P

Macelino: já se s manžou snažím 9 měsíců, ael teprve 1.měsíc tak nějak kontrolovaně s baštěním lentilek a kontrolou na UTZ. Manža na SPG nebyl, ale čeká ho to někdy na jaře, pokud se tedy nezadaří s lentilkama zahlásit //. TAk hodně zdaru :D

papapapa Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
12.11.05 13:13

Ahoj holky,

tak můj manžílek má jít na spermiogram 30.11., což je pomalu za chvíli. Musím se tam akorát zastavit pro odběrnou nádobku. Vše budeme praktikovat doma a já pak vše rychle doručím do patřičné ordinace. Už jsme měli jít 9. 11., ale před odběrem nesmí být 3 - 4 dny pohlavní styk nebo jiná ejakulace a tuhle normu jsme bohužel nesplňovali, takže 26. 11. zahlásím stop stav, aby bylo spermijek co nejvíc.

Jinak dnes jsem si zase nějaká jistá, že těhotná nejsem, protože jsem si ráno udělala test a byl opět negativní, ale divné bylo, že i ta jedna čárka byla slabá. Nechápu. Takže už mi asi jen hrabe. I když včera, kdy jsem jela MHD busem z práce domů, tak se mi normálně zatmělo před očima a málem to se mnou šlehlo. Mám takový divný stavy, asi je to tím, že mám absenci MS, jinak si to neumím vysvětlit. Jinak dnes jsem už 48. DC a ani po injekci nic nepřichází (od injekce už mám asi 13 dní). Takže v pondělí půjdu na další injekci. Jsem ze sebe zmatená. Opravdu už bych si přála, aby se to nějak rozseklo. Jestli takhle budu čekat každý měsíc (nebo spíše každé dva měsíce :? ), tak tedy potěš pán Bůh!

Přeji všem krásný víkend. Já dnes jdu na návštěvu ke kamarádce, která je v 7. měsíci těhu, tak si aspoň pořádně šáhnu na její úrodný břicho. Kéž by to tak chtělo pomoci!

Mějte se krásně a já se zase ozvu. A tulte se a snažte se přes víkend!

PAPA :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
12.11.05 13:28

Čauky*

To budu muset ještě manžovi vysvětlit, že SPG á proběhnout 3-4 dny bez pohl.styku předtím!!! No snad to půjde. Mám takového hyperkativního manžu....... :oops: co se „toho“týká…

Lio:
s tím tvojim těhu-netěhu je to fakt zvláštní. Příznaky by byly a ty dvě dálnice nikde :roll:
Já měla tento měsíc plno těhu příznaků, ale spíš si je „nalhávám“ a „přeju“.......asi opět sugesce. Jsme fakt pako :arrow: . Už jsem ale 2 dny z fantazírování venku, opět tady- v reálu: protože mám před Ms-špinění.

Holčiny,– mějte se líp* a buďte úspěšnější. Hezkou sobotu. *Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.11.05 14:34

Ahoj holky,

karotka: co já bych za pravidelnou MS ( i klidně se špiněním) dala! (Teda pokud jsem těhu, tak ne :wink: ), ale jinak bych to brala, protože s tím je potom akorát potíž.

Včera jsem byla u jedné kamarádky a ona mi z ničehož nic řekla, že mám takové jiné oči, že se jí zdá, že jsem těhotná. Já jí říkám, že se jí to asi zdá, protože mě pekelně bolela hlava (migréna), takže pak mám asi i jiný oči. Holky, to je fakt hrůza, člověk je 3 měsíce po svatbě a každý si hned myslí, že jsem těhotná. No, ale kéž by třeba měli pravdu. Jinak ta kamarádka mě taky utěšila jednou zkušeností. Už má 2 prcky a říkala, že u toho prvního se jí 4 testy za sebou ukázaly negativní, těhotenství jí diagnostikoval teprve gynekolog. Ale je fakt, že ona má pravidelnou MS, takže prostě, když to nedostala, tak si mohla být skoro jistá. To se tak někdo má… :roll:

Ale karotko, máš pravdu, člověk si asi občas ty těhu příznaky tak trochu vsugerovává. Ale ono to jednou vyjde, budeme si je vsugerovávat a pak zjistíme, že jsou pravé a nefalšované!!! :D

Takže holky, my to dokážeme. Lentilky nám pomůžou! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
14.11.05 15:55

Ahoj holky,

tak jsem zase tady. Bohužel vás nepotěším. :cry: Ta rudá mrcha mě dostala, ano, včera 49. DC, přišla plíživě a nepozorovaně, večer v půl dvanáctý a pěkně rudá, bolestivá a plná obrovských chuchvalců :evil: Takže mě čeká další kolo (2. kúra clostilbegytu), už pozítří. Vkládám mu velké naděje, jen mě štve, že i po něm mám tak dlouhý cyklus :cry: . To čekání je trochu moc. Jestli to bude takhle každý měsíc… :roll: Začínám tu rudou mrchu nesnášet, dělá si ze mě legraci. Kdyby aspoň chodila dřív a pravidelně :? .
A co vy, jak pokračujete? Napište. Zatím papa. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.11.05 16:12

Ahoj holčiny,
taky se snažíme o miminko jak můžeme, manžela čeká tento týden vyšetření spermií a jestli bude OK, já začínám s Clostylem. Nová gynekoložka mi ho schvalovala,tak určitě budu psát průběh. Teda Lioness, já takovéhle cykly neznám, mám skoro pravidelné po 26 dnech, podle tvého vyprávění by mě už snad trefil šlak, muselas být hrozně napnutá, neboj, ono to brzy přijde, nesnažíte se tak dlouho…
Tak přeju všem brzká miminka v bříškách zase se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová