PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
20.11.05 14:07

Macelino :)

Mám taky zkušenost se špiněním. Dokonce mě to nedávno taky potkalo zrovna při kontorle. Mívám to (lehce)uprostřed cyklu a lékařka mě vyšetřila. Ani se nedivila, řekla, že to mívá spousta ženských, takže :D v poho.
Pro jistotu si třeba zavolej, jestli tě vezme, nebo jestli se máš přeobjednat.

Pa a hezký den všem *Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.11.05 14:32

díky Karotko :D
zkusím to, když mě nebude vyšetřovat, tak se alespoň s ní poradím a pochlubím se výsledky spermiogramu. Není tu nějaká aktuální čekatelka na menstruaci? Už by to chtělo, aby jsme některá otěhotněly, ať se tu zvedne nálada, co holčiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.11.05 14:54

Ahojte holky,
tak ja se mezi cekatelky bohuzel nehlasim. Hlasim 2. den cyklu. Vcera nic moc ale dneska se to fakt rozjelo (to je fakt surealismus :?
Spineni jsem mela jako obvykle asi 4 dni predtim. Jednou jsem kvuli tomu spineni byla u doktorky, ale ona rikala, ze je to normalni, hormonalni a zadna katastrofa, ale me se to teda moc normalni nezda. Jsem zvedava, co mi s tim udela ten novy doktor. Kdyz uz jsme u toho, berete na to neco? Treba Ascorutin nebo neco? Me uz to dost stve, hlavne mam pocit, ze mi to brani v otehotneni.
Jinak Savo, ja bydlim v Nemecku. Ale nemuzu si zvyknout. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
20.11.05 14:56

Tak já aktuální čekatelka na MS nejsem, právě se pouštím do druhé dávky lentilkování a MS už naštěstí skončila.

Tentokrát mám koňskou dávku - jako Lioness :) : Clomhexal 2×1 :!
Byly tady dotazy ohledně placení lentilek. Na recept jsem teď nic nedoplácela. Minulý cyklus mi Clostil dala lékařka přímo v ordinaci,– takže taky nic.

Jinak Macelině gratuluju k vynikajicímu výsledku SPG :wink:
Hezkou neděli*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.11.05 14:56

Ahoj holky,

maceli: já taky myslím, že špinění při kontrole nevadí. Moje kolegyně měla podobný problém a Dr. jí řekl, že špinění při vyšetření nevadí. Oni jsou na to asi zvyklí. Jinak já zatím nejsem čekatelkou na MS, teď baštím Clostil, ale příští pátek bych měla jít na kontrolu folíků, tak teď si přeju hlavně, aby tam nějací byli, protože minule to byla bída s nouzí.

karotka: jak jsi na tom? Co je nového?

JJ: co ty, nechceš opravdu zkusit toho jiného doktora?

Je to pravda, holky, už by to chtělo tu zahlásit //. Tak směle do toho. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.11.05 15:02

Jéé karotko, to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo bere takové koňské dávky :lol: . A jsme na tom stejně, já mám taky teď 2. dávku Clostilu, kolikátý jsi den cyklu? Možná budeme čekatelky na MS společně :D A kdy jdeš na kontrolu folíků? Já mám jít 14. DC, tak třeba půjdeme nějak podobně. Takže koukej zahlásit, v jaké fázi cyklu jsi a kdy jdeš na kontrolu, ať vím :D

Hezkou neděli holčiny. 8) Papa Lio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
20.11.05 16:02

Čau nedočkavá Lio :D

Jsem teprve 5.DC a dnes jsem začala lentilkovat.
Zatím mám za sebou teprve 1. koňskou dávku a na UTZ mám jít 14.DC,– tohle budeme mít stejné :lol:
Uvidím, kolik bude (a jestli vůbec) folíků…
Minulý měsíc byl jen jeeden :cry: . zato prý pořádnej, ale co z tho, když mrška dorazila.Potvora !!!

Tak napiš, kolikátý DC jsi ty a jak jsi na tom.

• všem pěkný den*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
20.11.05 16:28

JJ

Prosím o radu, jsem lehce vyděšená, nevím co se děje. Včera večer, tedy čtrnáctý den cyklu, jsem začala krvácet. Ne moc, je to znát jen když jdu na WC :oops: . Není to špinění, je to jasně červená :oops: . Včera jsem nosila nákup (pěkně těžký) a bydlíme ve druhém patře, pak jsem začala mít nepříjemné bodavé bolesti hlavně na levé straně a pocit v břiše jako když se mi roztahuje a tlak na spodní část dělohy (nebo tedy tam, kde si myslím, že děloha je). Dnes krvácení pokračuje v nezvýšené míře, bolesti jsou mnohem menší, ale ten tlak stále přetrvává.
Nejdříve jsem si myslela, že by to mohla být ovu, ale teď se mi to nějak nezdá, je to nějak dlouhé.
Co si o tom myslíte? Poraďte prosím.

Děkuji.

Pa vyjukaná JJ 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.11.05 16:34
:!

Koukej mazat hned zítra k doktorovi! Rozhodně bych to nepodceňovala a nebrala jako menstruaci! Rozhodně na vyšetření!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.11.05 16:51

JJ: ja kdyz mam ovulacni krvaceni, tak je zezacatku taky jasne cervene, potom spis do hneda. A trva to asi tri dni.
Ale zajdi k doktorovi, uz kvuli tomu, aby te uklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
20.11.05 17:17

JJ

Nikdo: moc Ti děkuji, uklidnila jsi mne. K doktorovi určitě zítra půjdu.

Macelino: děkuji za podporu. Nikdy se mi nic takového nestalo, tak jsem z toho vyplašená.

Ještě jednou vám moc děkuji. :)

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
20.11.05 17:18

JJ:

Odpočívej :! a toho lékaře určo zítra zkus hned ráno. … ať máš klid ! Já mívám taky krvácení (spíš ale špinění, i když někdy jasně červené) uprostřed cyklu.
Může to být tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
20.11.05 17:32

Ahoj holčiny,
já jsem čekatelka na MS,ale až za dlouho.Teď jsem teprve 5. DPO,takže pokud se mi cyklus opět moc neprotáhne,čekám mršku začátkem prosince. S tím,že by to těď mohlo vyjít na těhu ani moc nepočítám,jelikož mi nějak divně skáče BT po OVU. ÁÁÁCH JÓÓ! Tak ráda bych tady zahlásila ty // a dodala vzpruhu všem ostatním,ale asi to čeká na někoho jiného. Tak držím palce. Pa m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.11.05 02:14

Ahoj Lioness!
Fyzicky to zvladam celkem dobre,horsi je to po psychicke strance,mam silene zmeny nalad!Jednou jsem v pohode a druhy den mam takovou depku,ze radsi nevylezu ven z baraku!Nejvic my sedi ty injekce,po nich mam vetsinou skvelou naladu,horsi je to s tema tabletkama.
Nemam problem jenom s anovulaci s MS cykly taky,nemivala jsem ji treba 4-5 mesicu,byla to sila!
Manzel je nastesti v poradku,zezacatku jsem mela strach jestli neni treba problem i u nej,ale spermiograf vysel v norme.U mne je taky chyba to,ze na to porad myslim a silene moc si to male preju a hlavne neverim,ze se nam nekdy zadari!Ale nemyslet na to je dost tezke!!! Co vam budu povidat,ze?!
Taky ti moc preji Lioness,at ty konske davky zvladas v pohode a at se brzo dostavi vytouzene //

Nikdo:Ja jsem si taky skoro dva roky nemohla vubec zvyknout,vsechno my tady lezlo na nervy,nemela jsem tu skoro zadne zname no hruza!Ale postupem casu jsem se snazila zaradit se sem,nasla jsem si nove kamaradky,dokonce i cesky a tedka se tu citim jako doma,ale taky to teda trvalo!Kde v nemecku zijes?Mam tam taky 2 kamaradky ktere se tam provdaly.

• Citovat
  • Upravit
1719
21.11.05 09:10

JJ: holky mají pravdu, může to být ovulační krvácení. Ale radši to konzultuj s Dr.

karotka: tak já jsem dnes 9. DC a dobírám dnes večer poslední Clostil, tak doufám, že účinkuje pořádně! Ale břicho mě moc nebolí, tak nevím. :cry: V pátek půjdu asi na kontrolní UTZ. Nebo pak v pondělí. Musím dnes zavolat na gyn., kdy je to lepší. Mně ten 14. DC totiž vychází na víkend. :evil:

Jé, holky , ani se vám nedivím, že si nemůžete v cizině zvyknout. Mně stačilo, když jsem se stěhovala jen do nového města v Čechách. Taky se tady pořád necítím ve své kůži :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová