PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
2.12.05 10:03

ahoj Lio,
mas pravdu. Je dobre, ze jsou vanoce, alespon na to nebudeme porad myslet. Vcera jsem se pokusila upect vanilkove rohlicky, ale je to jakesi tvrde :x , no co uz. Dneska budu delat nejakou prisernou sladkost z marcipanu, a tim asi koncim. :D Horsi je to s darkama. Ja jsem se v posledni dobe tak soustredila na tu plodnost - neplodnost, ze me nenapadlo, ze uz je prosinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
2.12.05 13:02

JJ

Mirule, no Ty jsi mne tedy pobavila :lol: . Na 18 to už opravdu není, to by ten dotyčný musel být silně krátkozraký. Je mi 32, takže to na postpuberťačku opravdu nevidím.
Milé dámy, já jsem se rozhodla také na to přestat myslet. Bazální teploty měřím, ale to je tak všechno. Příští týden ve středu (7. 12.) jdu ke svému gyndr., tak snad se dozvím proč jsem krvácela. 13. 12. pojedeme do Pronatalu no a pak už přijde „Ježíšek“. Doufám, že mi něco pěkného přinese.

Heslo dne: Milujte se a množte se. :P 8) :P

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
2.12.05 15:10

JJ: udělala jsi dobře, že už myslíš na jiné věci a navíc buď ráda, v Pronatalu tě dají do kupy, neboj. Je dobře, že jsi to vzala do svých rukou. Máš se na co těšit. :D

Mirule: my zatím nejdeme na žádný druhý spermiogram. To nevím, jak by to manža zase přežil. Je v tomhle hroznej. Tak snad bude dobrej výsledek. Vím, že se to může měnit, ale mně by jeden dobrý výsledek zatím postačil :wink:

Holky, přeju vám krásný víkend a odpočívejte, nestresujte se. Ono se na nás štěstíčko jednou usměje a už to bude brzy!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.12.05 17:38

Hoky,
tak nechci plašit,ale před chvílí jsem si udělal TT a po 5 minutách tam byla 2./ :! :D ,sice o moc slabší než kontrolní,ale nebyl to ten citlivější TT,ale ten normoš od 25 mil. jednotek a hodně jsem přes den pila .(to se krásně uklidňuju,že? :wink: ) Ale mám z toho dobrý pocit a má naděje se tím trochu zvýšila.
Takže přesnější výsledek zahlásím zítra ráno z ranní moči.To už doufám ztloustne potvůrka růžová :lol:

Takže se připojuji k heslu od JJ ,MILUJTE SE A MNOŽTE SE !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS: Ježiš,já jsem z toho úplně celá hyn,pane faráři! 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
2.12.05 18:53

No Mirule :D vzdyt to rikame.
nahlas pekne zitra dopo, ale to je jasne :! Jupiii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.12.05 09:31

Dobré (pozdní) raníčko holčiny,
tak dnešní TT mi moc neporadil,byla tam zas 2./,ale po pěti min. byla ještě slabší než ta včerejší :( Tak to nechámasi až na pondělí na krev,to už bude jistější.
Běžím na nákupy,tak krásnou sobotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.12.05 10:14

Ahoj, tak u MIRULE to vypadá hodně nadějně, už je z ní asi další těhulka :D potichoučku blahopřeju :!
Lio moc děkuji za povzbuzení, dodalas mi přesvědčení, že i když jsme oba s manžílkem pěkně nachcípaný, třeba se to zrovna povede… :P
První měsíc testuju Clostík tak uvidíme…
ve středu se určitě ozvi co výsledky SPG já jdu zase ve středu na ultrazvuk tak dám taky vědět
pa holčiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.12.05 16:22

Ahojky holčiny,

No Mirule, teda, držím moc palečky, já jsem přesvědčená, že se tam brzy vyraší i ta 2. čárka v plné tlustotě! Vypadá to opravdu nadějně! Jsem na tebe zvědavá, takže nás informuj, jak pokračjueš! Neboj, vyjde to! :D

Macelíno, to že je člověk nachcípanej, to vůbec nevadí. Tělo si to nějak přebere. Třeba budeš zrovna překvapená! Nahlaš pak výsledky z UTZ. Já už se taky těším na výsledky SPG. Pořád nějak podvědomě tuším, že to bude OK. Tak snad nebudu zklamaná.

Jinak holky, prosím, malý dotaz. Já byla 13. DC na kontrolním UTZ (no byl to dá se říct 12. DC, protože MS mi před tím začala v noci v půl dvanáctý), folíky už tam byly, ale malé - jen 11 mm. Když mám tak dlouhé cykly (cca 46 - 50 dní), je možné, že by OVU nastala dýl? Jelikož včera (to byl 19. DC) a dnes mě tak rozbolely vaječníky, jinak celou dobu byl klid i manža se včera divil, co to mám na břiše za bouličky. Prostě mi „zduřely“ vaječníky, když jsem jela po břiše, tak byly pěkně nateklý :D . No a ta bolest pichlavá k tomu. Včera i dnes. A zrovna den před tou bolestí jsme se tulili, ale ne vůbec cíleně, bylo to „bezkalendářové“ tulení a včera dá se říct taky. Tak si tak říkám, že to mohla být ovulace, ale třeba ne, ale je divný, že to začalo takhle z ničehož nic. A dokonce na WC jsem poprvé v životě viděla „vaječný bílek“, to jsem fakt nechápala. Doteď jsem si nedokázala představit, jak to vypadá, ale včera to bylo opravdu táhlé a čiré jako bílek. Chci se právě jen zeptat vás holek, které máte ovulaci, jaký máte při ní pocity? Díky za rady. Nepřikládám tomu žádnou váhu, ale docela mě to zajímá. Říkám si tak, třeba už na Clostík začínám reagovat. To bych byla ráda. Protože mám pocit, že moje vaječníky jsou tu ze všech nejlínější :D .
Holky, hezký zasněžený víkend, vám přeji! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.12.05 16:30

Máte s tím zkušenost?

Ahoj holky,

jsem nová snažilka a po přečtení mnoha příspěvků se musím zeptat, jelikož jsem nenašla nic podobného tomu, na co potřebuji odpověď.
S manželem jsme se rozhodli pořídit si mimi a nechala jsem si vyndat nitroděložní tělísko. Zajímalo by mě, jesli s tím máte některá zkušenost, resp. po jaké době se vám povedlo otěhotnět, nebo kdy se vám ustálil cyklus. Přiznám se, že jsem teď trochu jako v jiříkově vidění ( 4 roky bez MS - u tohoto typu tělíska normání, proto ho hodně žen vyhledává :) ), menstuovala jsem zatím jen jednou. Ovu test jsem si nedělala, protože nevím kdy ho dělat :) menstruovala jsem jen jednou. Tělísko mám venku přes měsíc a paní doktorka mi říkala, že to budu mít rozházené a že bych to měla dostat do 6 týdnů ( já za týden ) zkrátka mě zajímá jen váš názor a zkušenost.

děkuju moc za příspěvky

Kendy

• Citovat
  • Upravit
700
3.12.05 16:57

Ahoj Kendy,
já jsem sice neměla nitroděložní tělísko, ale brala jsem hormonální antikoncepci - asi 10 let v kuse, na jaře mi dolšli prášky a už jsem si i říkala že jsem vě věku kdy bych mohla začít přemýšlet o mimču(29). Měla jsem problémy s menstruací měla jsem to tak všelijak musela jsem si i jít pro injekci abych to dostala. Moje sestra - porodní asistentka mi říkala že to bude asi problém s otěhotněním a najednou v srpnu opět jsem to nedostala a hle už jsem v pátém měsíci :lol:
Myslím že to je u každého naprosto individuální. I ovulaci může mít každý jinak, ideální je to prý uprostřed cyklu, ale já žádný cyklus v podstatě neměla :)
Přeju aby to všem vyšlo co nejdříve, pro mě to byl docela i šok :lol:
Ahoj Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.12.05 17:19

ahoj Lio, já myslím, že možná u tebe ovulace zrovna probíhá, pojistila bych to tuleníčko ještě dneska :D
no a na Vánoce si můžeš testnout a třeba budou// :D (no já vím, ty tvoje dlouhé cykly, ale třeba to už bude OK)

Kendy, já s nitroděložním tělískem nemám zkušenosti, po vysazení antikoncepce jsem menstruaci normálně dostávala, ale moje kamarádka má teď problémy, nedostává to a musí chodit na injekce, je z toho zoufalá, ale já myslím, že se to do půl roku zase dá do normálu. I to tvoje tělo si musí zvyknout, dej tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.12.05 17:48

Lio: opravdu to u tebe vypadá na OVU,ta bolest a obzvláště ten bílek. Já jsem bez Clomhexalu taky měla ovulaci až tak kolem 25 - 30 den,i déle,taky mám cykly moc dlouhé a posledních pár měsíců se mi právě při OVU začal oběvovat bílek. Při stimulaci se mi teda neobjevil,ale vaječníky bolely fest,zvlášť při dosednutí na židli. Mě se OVU povedla hned druhý den po UTZ a inj. Pregnylu. Takže se tulte a doufejte.Já ti držím palečky.

Kendy: také jsem neměla nitroděložní tělísko,ale HA přes 10 let a po vysazení jsem měla cyklus tak 40-55 dní,jak kdy. Pak jsem na to začala pít čajík a hned jsem měla cyklus 35 dní (to bylo 10 měsíců po vysazení),pak jsem teda dostala Clomhexal,takže to už byl stimulovaný cyklus a teď na mršku teprve čekám a doufám,že se jí nedočkám :D Je možné,že se ti bude muset cyklus teprve srovnat jako po HA,ale zase pokud si nebrala žádné hormony,mohlo by to být dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.12.05 18:31

Děvčata, trochu jste mě potěšily, že by to u mě mohla být OVU. Takže to by mohl být další pokrok. Uvidíme. Každý krůček kupředu je dobrý :lol: .
Mirule, takže ty jsi taky měla ty šíleně dlouhé cykly? Já se přiznám, že jsem čaj zatím pila jen 3× a docela to flákám, ale jak tak koukám, budu to muset vzít zodpovědně a jestli nám v nejbližší době nahlásíš tlusté //, tak ho budu pít asi na hektolitry :lol:

Někde jsem četla, že když je OVU třeba až 20. DC, tak je potom krátká luteální fáze a zárodek se nestačí uhnízdit. Co ale v případě delšího cyklu? Je to možné, že se třeba zadaří? Opravdu stopro nevím, jestli to byla OVU, protože neměřím žádné teploty ani nedělám OVU testy, zatím nechci, ale podle těch příznaků bych řekla, že jo, když jinak byl celou dobu klid. A přišlo to tak znenadání. A jak píše Mirule, po dosednutí to pěkně bolí.

Maceli, asi to dnes raději pojistím tulením, ale už to bude tak trochu plánované :? No nic, ale jistota je jistota.

Nemůžu se dočkat, až nám Mirule nahlásí ty 2 // :!

Jinak Kendy, s tělískem zkušenosti nemám, brala jsem 9 let HA a po vysazení mám zatím pořád problémy s cyklem. Většinou kolem 50 dní. Tak čekám, kdy se mi to srovná. Zatím pomáhají jen provokačky (injekce na vyvolání MS). Sama se nespustí. Takže uvidíme časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.12.05 18:39

Jindrucha, díky, to je povzbuzující příspěvek!!! :P

No, vidíte, holky, že matka příroda dělá zázraky. A pak nám budou doktoři tvrdit, že u dlouhých cyklů je problém otěhotnět. Medicína to bere moc vědecky a tím nás úplně zblbnou! Já si podvědomě pořád myslím, že to musí jít! Že někdy se prostě trefíme. Pořád mě uspokojuje myšlenka na mojí mamku, měla dlouhé cykly, většinou MS vyvolanou injekcí a má 2 děti. (Dřív nebyl žádnej Clostil nebo něco takovýho). Dlouhé cykly jsem zdědila po ní a optimismus taky. Já vím, že vypadám jako nadšenec, ale já jsem přesvědčená, že musíme zahodit ten náš blok, který nám cpou doktoři. Přeju všem hodně štěstíčka. Dnes večer si otevřeme s manžou vínko a uděláme si hezkou atmosféru. ¨
Hezký večer! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.12.05 19:48

Lio: Líbí se mi tvůj přístup,super :! Jen tak dál. S takovým nadšním,se to musí brzy podařit. Tak krásný večééér :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová