PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JJ
935
12.12.05 11:56

JJ

Ahoj snažilky,
dlouho jsem tu nebyla. Hodně jste toho napovídaly.
Mirule, moc mne mrzí co se Ti stalo, ale jak už tady ostatní psaly, určitě je to dobré znamení, že tělíčko začíná fungovat tak jak má, no a pod stromečkem si uděláte krásné mimi :oops: .
Sofy: vydrž, určitě se dočkáme. :)
Lioness: naprosto chápu Tvé dlouhé cykly. Já jsem dnes 36 DC a mrcha nikde.
Mám ale problém (jako obvykle), vůbec tomu nerozumím. Jak jsem již psala čtrnáctý DC jsem začla lehce krvácet. Trvalo to asi čtyři dny, pak jsem měla deset dní nízké teploty, takže kdybych to krvácení brala jako MS, tak by to bylo 14 dnů, no a po těch 14 dnech mi vystoupila teplota na 36,8, což je u mne dost, jelikož jí mám normálně 36,4 či 36,5. No a teplota stále stoupala až na 37,0. Dnes 24 den, počítáno od té divné MS byla 36,9. Strašně mne bolí prsa, hlavně to levé, mám ho horké a nateklé, píchá mne v podbřišku. Jsem hrozně unavená, pořád bych jen spala. Tak tedy nevím, jsem 24 DC či 36 DC? Tedy docela by mne zajímalo co mi je. Jedno vím jistě, není mi dobře, ale to je tak všechno co vím.
Snad mi zítra v Pronatalu řeknou co to je. Držte mi palečky, ve středu napíšu co a jak.

Držte se milé spolubojovnice, nedejte nic na rány utržené v boji, ty nás jen zocelí a do další bitvy půjdeme se vztyčenou hlavou (a snad nejen s ní :oops: ).

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
12.12.05 12:05

JJ, fúúúha, tak to má? dobrý gužá?, ja ti určite neporadím čo sa to s tebou deje, neviem toti? poradi? ani sama sebe,u? toti? to ani vlastnému telu veri? nemô?em po poslednej skúsenosti, kedy som mala dlhodobo BT 37,2, MS me?kala 4 dni a vidí? dnes som 2DC.Ale sama som zvedavá ako to s tebou je,čo vymyslia múdre doktorské hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
12.12.05 12:56

Ahoj JJ,

já mám takový dojem, že podle tvého popisu bys mohla být i těhu, ne? Pokud jsi měla uprostřed cyklu krvácení, mohla to být i OVU, tak to někdy bývá a teď jestli máš takový příznaky, tak třeba budeš mít pod stromek nejkrásnější dárek! :wink:
Ale jinak co se týče bolesti prsů, tak Dr. mi říkal, že když mě začnou bolet prsa, je to známka, že Clostil účinkuje! Takže když ne těhu, tak aspoň tohle je pozitivum, ne? Ale já se přiznám, že na bolesti prsů moc netrpím, nějak to neznám.

Jinak já jsem měla včera dostat MS a ta zatím nikde a ani žádný PMS. Takže to zase vypadá na dlouhý cyklus a to mi Dr. říkal, že Clostil upraví poruchy cyklu. Ehm, ehm, tak to teda nevím :o Ale jak jsem řekla, budu testovat nejdříve na Silvestra, dřív to nemá cenu. Ale tenhle měsíc jsme se zas nějak extra nesnažili. Když je člověk unavenej, tak to prostě nejde se do toho nutit. A hrotit to za každou cenu, na to kašlu. Jsem ztahaná z práce jak pes, konec roku, blázinec, takže to nechám zase na nový rok. Myslím, že mi nic neuteče. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
12.12.05 14:22

ahoj JJ, ty priznaky s temi prsy jsou normalni poovulacni priznaky. Ja to mam skoro kazdy cyklus. Melo by to byt zpusobene progesteronem. Ty priznaky jsou bud tehotenstvi nebo PMS. Teda myslim. :D Ale jinak ti urcite zitra reknou vic. :D Jdes tam poprve? Dej prosim potom vedet jak ti ten cyklus vysvetlili :)
Drzim palce. Ale myslim, ze je to uklidnujici kdyz vis, ze se o tebe bude nekdo starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
12.12.05 14:34

JJ

Nikdo: to jsi mne docela uklidnila, já jsem bolestmi prsou netrpěla. Takže ovu asi byla. :? Zítra tam jdeme poprvé, ve středu dám vědět co a jak.

Lioness: tedy, že bych byla těhu, tak to by byla tedy super zpráva, ale já tomu nevěřím.

Díky za rady, jsem za každou info vděčná.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
12.12.05 15:22

Ahoj JJ,

mě taky schválně zajímá, co ti řeknou v Pronatalu na ty šíleně dlouhý cykly, třeba mi poradíš, pak jako zkušená, co s tím. Tak se schválně na to zeptej. Díky moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.12.05 18:13

JJ: tak tvůj cyklus je opravda veliká záhada,protože kdyby to slabé krvácení byla OVU,myslím si ,že by ti už hned po ní měla vystoupit BT a kdyby to slabé krvácení byla mrcha,tak zase že bys měla ten cyklus předtím jen 14 dní? To je divný :? . Každopádně myslím,že malá šance na těhu by tu být mohla. :o Uvidíš zítra,jak ti to vysvětlí.Přeju ti,ať je to ta nejpříjemnější zpráva :)

Sofy: to mne mrzí,že to nevyšlo,ale nesmutni,další šance jsou před tebou :) Kolik jich jste ochotni ještě zkusit? Já chci ještě počkat na laparku a když se nám do té doby nezadaří,řeknu si také o IUI. Stimulovali tě něčím před tím?

Nikdo:těhu opravdu nejsem,dnešní BT 36.5 C.Je to jasný :( Zítra jdu k Dr.,tak budu moudřejší,proč to takhle skončilo.

Lio: zkusila jsi na ty dlouhý cykly už nějaký čajík?Myslím,že si tu už jednou psala,že sis nechala nějaký namíchat,pomohl? Mně se cykly docela zkrátily po bylinkách a ještě jsem si dnes na to koupila tablety MACA,ta by měla také pomáhat na upravení cyklu,ale to zatím nemohu potvrdit,dnes jsem si vzala 1 tbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.12.05 18:36

Ahoj holky, tak ja som si dnes chcela robiť test na // a ráno som začala slabo krvácať :cry: je to takém slabé ružové krvácanie… Neviem, trochu ma to zosmutnelo. Je pravda, že aj pri prvom tehotenstve som mala menštruáciu (v prvom mesiaci tehu) a nakoniec mi vyšli zreteľné //. Dúfam že aj tentokrát by to tak mohlo byť… To by som bola veľmi rada… Ale trochu sa aj bojím že tomu tak nebude… No čo, budem sa určite snažiť a túliť aj tento mesiac… Nech sa Vám darí, holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.12.05 18:43

Kaska:to je škoda,ale pořád nepouštím palečky,aby to dobře dopadlo.Dej nám vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.12.05 18:45

Mirule: Dík za podporu… nádej zomiera posledná … dúfam že sa čoskoro mimi zabýva v brušku aj Vám… Ahojki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
12.12.05 19:26

No holky tento mesic se nezda moc plodny :(
Tak to musime nekdy dohnat. Ja mam dneska takovy divny den. Porad se necemu smeju. Vubec nevim proc :! 8O vlastne nemam zadny duvod. No clovek nemuze porad brecet.
Dneska jsem nakoupila pro manzilka vanocni darky. Budeme si davat jenom dva. Protoze ten nejvetsi jsme koupili pred 14 dny. Domecek. :D ted pracujeme, ale je to prijemna prace. :D :D
Mirule ty jdes na laparoskopii? No u nas jestli se nezadari, tak jdu asi taky. Nebo alespon na to zjisteni te nepruchodnosti. Ale bojim bojim. :(
Kasko - skoda, ale vy to nezkusite zase tak dlouho ne? Tak se urcite casem zadari. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.12.05 19:56

Nikdo: no já teď brala jeden měsíc lentilky-Clomhexal.Teď budu mít měsíc bez a když nic nebude,tak mi dá Dr. ještě nějaký jiný lentilky a když ani ty nezaberou,pošle mně na kontrolní laparoskopii.Takže to bude ještě tak 3 měsíce trvat,teda byla bych radši,kdyby na ní nemuselo vůbec dojít a zadařilo se,ale to jen mé zbožné :) přání.
Tak to je super,že máš takovou dobrou náladu.A gratuluju k domečku,to je teda už pořádný dáreček :lol: Jak se vám bude vejít pod stromeček? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
12.12.05 20:10

No u me dneska doktor zjistoval hladinu hormonu, kvuli tomu mojemu spineni. Tak jsem zvedava. Kdybych mela malo progesteronu, tak asi taky neco dostanu. Kdyz bude vsechno v poradku, tak to uz teda nevim vubec. Takze mi asi ted bude chvili (par mesicu) kontrolovat cyklus. A kdyz ani pak nic, tak predpokladam pujdu na ty vejcovody :(
Ja jsem jeste nikdy nebyla pod narkozou, a mam silenou paniku, ze uz se neprobudim :D no proste fakt bojim bojim. :D Uz kvuli tomu musim otehotnet :D :D
Ale na druhou stranu, kdyby se to konecne nejak vysvetlilo, tak bych snad prekonala i tu laparoskopii. Dobre je, ze kdyz neco zjisti, tak to muzou treba hned odstranit.
Vsechno je lepsi nez ta nejistota. No i kdyz… kdyz potom vidis, ze jsi JISTE neplodna, tak to asi taky neni nic moc. :evil:
ps udelame to naopak: dame stromecek pod baracek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.12.05 20:40

Ahoj holčinky,
vy se tedy činíte, takových příspěvků......
já jsem dnes 16.DC, poprvé s Clostylem..včera jsem si dělala ovulační test a vyšel mi krásně pozitivně (alespoň jsem také viděla dvě čárky, už aby to bylo i na těhotenském :D )
dnes na gyndě na ultrazvuku mi doktorka sdělila, že ovu určitě proběhla včera, tak strašně moc doufám......o Vánocích uvidím :?:
no a jinak mi našla na ultrazvuku v děloze vrozenou vadu - tkzv. svalový septus 1 cm, prý by to nemělo vliv na otěhotnění, u spousty ženských se to ani neví, zjistí se to až při císařském řezu…nemáte s tím náhodou některá zkušenost?
 Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.12.05 09:22

Ahoj holky,

Macelina: tak to slyším poprvé o té tvé vrozené vadě. Ale snad to bude v pořádku, ne? Ale jinak vidíš, ovulace u tebe proběhla v pohodě, takže bude možná pěkný vánoční dáreček :D

Nikdo: také gratuluji k domečku, to je super :!

Mirule: čajík jsem začala pít, ale jsem hroznej lenoch a flákám to. A taky se chci zeptat, jestli by ten čajík třeba nevadil případnému těhu? Co kdyby...... čert nikdy nespí :D

A malá anketka pro všechny povídálky :) , berete nějaké vitamínky a jaké? A co partner? Děkuji za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová