Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už mám taky metřík
OVU tam zatím nepíšu,není vždy stejně.Později doplním.Doufám,že bude co nejdřív.Pá pá
AHOJ Mirul, kraaaaasnej!
Ja jsem zase cetla, ze by se mel pit jenom druhou pulku
, no tak vidis, tak ho radsi piju cely cyklus. Je to vlastne na delohu nebo co, tak nevim.
Ahoj holčiny * * * !!!
Jůůůůůůůů
, vy mátte kráááááááásnéééééééé metříky.
Ty se fakt povedly.
Ví někdo, jak je to s tím čajíkem, kdy se vlastně má-nemá pít??? Já ho piju taky skoro celej cyklus, ne sice pravidelně každý den,– ale až do té doby, kdy dorazí
tetka s červeným kufrem ![]()
ahoj Karotko,
ja ho piju taky cely cyklus, a muj docela kratky cyklus byl posledne dlouhy 28 dni (no byla bych radsi kdyby 9 mesicu), ale taky dobre ne?
Jdu to nekde zjistit, kdy se to ma pit.
A jak jsi na tom? Tak jste to naposledy vychytaly nebo ne?
Udelej si taky metrik. ![]()
Jak jsem na tom???
Jsem 5-DC a začínám opět lentikovat. OVU vyjde po Vánočkách, mám volno, tak se budeme opět snažit ![]()
Minule jsem byla zmatená z OVU ,– jeslti jsme neprošvihli tuleníčko ve správnej čas*…a asi prošvihli, protože zanedlouho stály červené kufry přede dveřma ![]()
Manžu čeká SPG, tak jsme napjati, jak to dopadne a co se zjistí
papa* * *
Ahojky holky,
teda vy jste se činily. Pěkně jsem si početla. A máte nádherné metříky!!! Fakt úžasné. Prosím vás, jak se to vyrábí
? Nemůžu na to přijít. I když nevím, jestli to u mě má cenu, když nevím, jestli mám OVU a hlavně mám dlouhý cyklus. No jinak u mě červená mrcha zatím nic. 8 dní zpoždění. To ještě není moc. Nechci testovat, spíš to vidím zase na poruchu. Musím začít aspoň s tím čajem a neflákat to
. Jinak na páteční vánoční besídce jsem se trochu opila. Mně stačí 2 sklenky vínka a mám jí jako z praku. No a celou sobotu mi bylo pěkně blivno. Říkám si, jestli takhle trpí některé holčiny u těhu nevolností, tak potěš pánbůh!
Jinak břicho mě jako na mrchu vůbec nebolí. Tak nezapadejte sněhem a poraďte mi, jak na metřík
! Pa Lio.
ahoj holčiny,
Nikdo: děkuji za radu, ale nějak jsem nenašla, kde se zaškrtává, že chci metřík zobrazovat vždy.
Lio:najeď na stránky:www.TickerFactory.com, tam máš spoustu možností jaký metřík si vybrat, je to sice v angličtině, ale lehce pochopitelné (až na to že jsem nenašla to pravidelné zobrazování) udělej si ho taky!!
Karotko: o víkend jsem na tebe myslela, že sem vůbec nechodíš, tak je dobře, že si na nás nezanevřela…
jinak jsem opět napnutá jak kšandy, furt pozoruju, jestli nemám příznaky před menstruací, zatím nic…
ještě jsem zapomněla:
Mirule: taky krásnej metřík a moc si mě pobavila s těmi radami: fakt přesně co dělám ![]()
tak paaa
Tak milé dámy, vy jste toho napovídaly a máte opravdu super metříky. V pátek jsem byla u kamarádky se podívat na malou holčičku, byla moc sladká. No a v noci na sobotu dorazila MS. Hurá, alespoň se jí nemuselo pomáhat agolutinem. Dnes jsem 3 DC a mám si vzít 2 clostil. Musím jít dnes ke svému gyndr. vyprosit další recept na clostil. jelikož mám jen pět prášků, což nestačí.
Další důležitá info, přehlásila jsem se do Teplického Pronatalu. Byli moc ochotní, prý s pražským Pronatalem úzce spolupracují. Jsem ráda, že nebudu muset dojíždět tak daleko. Jen je mi líto, že mne tento cyklus nezkontrolují, jelikož jsem se měla objednat na 11-12 DC, což mi vychází na 27. a 28. prosince a oni mezi svátky nepracují. Nepracují ani v pražském Pronatalu, tak je mi líto, že zase nebudu vědět jestli ovu přijde. Budu si muset počkat další měsíc.
Lioness: MS jsem dostala až 41 DC, takže nezoufej. ![]()
Držte se v předvánočním shonu a nezapadněte do nějaké závěje. ![]()
Pa JJ
ahoj JJ,
moc tě zdravím, jsem moc zvědavá, jak se ti bude dařit v teplickém Pronatalu, známá tam začala teď jezdit, takže mi taky pořád vypráví, zatím jim dělají všeljaké rozbory a ultrazvuky.
Mně ho doktorka také doporučovala, ale já chci ještě pár měsíců počkat a zkoušet to „přírodně“ - no vlastně teď už s Clostylem..tak uvidíme
Teda holky, já se s tím metříkem nějak morduju. Vybrat a vyplnit ho, to bylo v pohodě, ale jak ho sem mrsknout? ![]()
Hurááá, tak se mi to povedlo!!!!
Mám radost! Už patřím k vám do klubu ![]()
Musím říct, že se nám to tu holky pěkně rozjelo!!! A to je super.
JJ: neboj, já nezoufám, já si holt musím na tu červenou tetku vždycky počkat. Stejně jako ty
.
Maceli: tak metřík se mi povedl, je takovej tlusťoučkej, ale líbil se mi.
Karotka: to je dost, že jsi se ukázala!!!
Nikdo: já už se taky těším na pohádky a bude to brzy!
Mirul: tak už jsem taky paní metříková ![]()
Jestli jsem na někoho zapomněla, tak se moc a moc omlouvám! Takže kdopak z nás čeká na mrchu? Myslím, že Macelina a ještě někdo? No, vlastně taky já. Maceli, já taky příznaky žádný. Testovat nechci a zatím nebudu. ![]()