Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holčiny,
tak rychle dočítám zprávičky za 2 dny,abych věděla,jestli mi něco důležitého neuteklo.Včera jsem zkejsla v práci do půl druhý ráno a dnes jsem jak praštěná ![]()
Nikdo: určitě to je těma čajíkama
Já tomu taky chci věřit a tak tomu teda věřím.Teď ho zrovna popíjím u PC
No,máš to tuleníčko krásně naplánované, na Silvestrovskou noc ![]()
My se budeme snažit hlavně kolem Vánoc a doufám,že si nadělíme Ježíška do bříška. Ale samozřejmě ,že to nenecháme jen na ty Vánoce ![]()
Dnes byla v TV Lucka Bílá a říkala,jak si přeje miminko,že všem ho ten nahoře naděluju a jí zatím nic,že ho už dostal i Karel Gott,tak proč ne taky ona. Úplně se slyším a vy ostatní asi taky,že?
Tak všem brzkou miminkovskou nadílku ![]()
Ahoj Nikdo,
tak já nemám přímo kontryhelový čaj, ale je to ženský čaj a v něm je taky kontryhel obsažen. V bylinkárně mi říkaly, že je na poruchy cyklu. No a vidíš mě, jak se snažím. Měla bych si nafackovat
. Já mám problém pít i obyčejnou vodu. Jsem s tím pitím prostě hrozná. ![]()
Jinak dnes máme firemní vánoční večírek (bez vedení) a ve středu firemní vánoční večírek II s vedením. Takže to bude „výživné“
Už mi z těch uzávěrek hrabe, dneska se snad trochu opiju, teda do příjemné náladičky, ať přijdu na jiné myšlenky. Zítra musím být fit a jít nakoupit nějaké dárečky. ![]()
Holčiny, mějte se krásně a užijte si víkend. Jsem ráda, že už je pátek a vy určitě taky!!!
![]()
Nesnažte se, ale MILUJTE SE!!!!! Papa Lio
A sakra, než jsem se nadála, venku je sněhu! Tak se budeme zase brodit… ![]()
Mirul, ja jsem si ho prave luhovala, a jak jsi napsala, ze ho popijis, tak jsem si uvedomila, ze jsem to nejak pretala
Tak varim novy!
Ja mam taky pocit, ze maji vsichni uplne v pohode dite, a tezko muze nekdo, kdo to ma raz dva pochopit co prozivam (e).
Ach jo.
Lio, ty se mas, manzel si taky sel na vanocni vecirek. TAk ja jdu alespon na King konga. ![]()
Ahojky holky,
tak co nového?
Je krásně bílo, už se moc těším na Vánoce!!
Jsem 21.DC, zhruba týden před menstruací, já tak doufám, že to tenhle měsíc vyjde a už nebude!! Vždycky mám týden před bolení prsou a špinění, jasný příznaky a už jsem dopředu zklamaná. No, zatím nic, ale připadám si jak blázen, pořád si prohmatávám prsa ![]()
tímto se přimlouvám u Ježíška ať mi nadělí //
zatím pa holčiny užívejte víkendu
ahoj Marcelino,
ty taky spinis pred menstruaci? Beres proti tomu neco?
Tento mesic u tebe fakt vypada nadejne. Udelej si metrik.
tak metřik nevyšel, nějak mi to nejde, nevím proč..
Nikdo: to špinění mívám posledních 9 měsíců, co se snažíme o miminko, dříve tak den před menstruací, v poslední době i týden. Doktorce jsem to říkala, zatím to prý necháme, nic mi nepředepsala, prý se to stává.
já chci taky metřik
Jeeeee, Marcelino, to je krasny metrik
Super
Me kvuli tomu spineni delal doktor hormonalni profil. 27.12. mam termin a tam mi rekne co a jak. Ja teda nevim, ale nekdy mam pocit, ze snad je to psychicky nebo co. Kdyz jsem na to prdela a na mimi byl jeste cas, tak jsem zadne spineni nemela. No ale jsem zvedava, co mi rekne.
My jsme se pred chvili divali na Pysnou princenzu. Nastesti byla s titulky. Tak jsem u toho brecela. ![]()
ahojky, to je hezký, stejně jsou český pohádky nejlepší, viď?
Mně hormonální profil dělali taky, vyšel mi v pořádku.
Je fakt, že mě špinění začalo taky v době, kdy jsme se začali snažit, to je jak se furt prohlížíme a zkoumáme ![]()
krásnou neděli všem ![]()
NIKDO: prosím jak funguje, aby se mi metřík zobrazoval pokaždé?
Děkuji M.
Zatrhni si pod zpravou, ze chces,aby se ti vzdycky zobrazil metri.
S tim hormonalnim profilem jsi me potesila. Treba jsem taky normalni. ![]()
Ahojky holčiny,tak u nás už je od včera také krásně bílo
Jen aby to vydrželo na Vánoce. Už se také móóóc těším na pohádky,koukám na ně každý rok pořád dokola a stějně se mi neokoukají.Jsem jak malá.
Nikdo a Macelino: krásný metříky
,zkusím si ho také někdy zřídit.Pokud to ovšem zvládnu
Macelino držím palce ať jsou z toho tentokrát krásné //,když už jsou ty Vánoce…
Nikdo ty piješ kontryhel celý cyklus,já jsem o něm četla,že by se měl pít jen do OVU?
Tak jsem si od kamarádky půjčila kazetu s cvičením Mojžíšové,má se to cvičit ráno a večer,tak to nestíhám ani náhodou,budu ráda,když se k tomu dokopu alespoň večer,taky k tomu píšou zajímavý rady,jako třeba:nesedat s nohou přes nohu,nespat na břiše,nenosit kabelku přes rameno,stát na obouch nohách a nevybočovat bok… prostě vše,co dělám
Taky tam jsou 2 cviky pro chlapy,aby se jim zlepšilo spermio,tak snad do toho manžu neverbuju ![]()
Tak krásný večer snažilky a brzký úspěch ![]()