Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holčiny!
Dneska jsem narazila na vaši diskuzi a kousek jí pročetla… Opravdu máme všechny snažilky stejné starosti i radosti… ![]()
Jsem taky zasloužilá snažilka, téměř již celý jeden rok… ![]()
A bohužel miminko ne a ne přijít..... ![]()
Je mi již 31 let, což není taky moc hifi…
Ale chtěla jsem hlavně zareagovat na to diskutované špinění před menstruací. Někde jsem četla, že to způsobuje nedostatek vitamínu řady B, ale který, tak to přesně nevím…
Takže se mějte hezky, snažilkujte se, ať nám Ježíšek nadělí všem krásná miminka!!!
Justýna
Ahoj holky, Mirul, pripoj podpis, kdyz to zaskrtnes, tak je to tam uz navzdy ![]()
Mercelino drzim palce at zahlasis //. bude to dukaz, ze i se spinenim se da otehotnet. To by mi moc bodlo fakt ![]()
Vitej Justyno, No tak to si kapla na tu pravou, ja se s tim spinenim morduju asi rok. nekdy je to delsi nekdy kratsi, ale nenavidim to
Jinak ten vitamin je B6, ale jestli to pomuze nevim. U me ted delal doktor hormonalni profil, tak jsem zvedava na co prisel.
Me je cerstve 30, stara na mimi se citim uz od 25, a jestli te to uklidni, tak tady (v Nemecku) se na me divaji jako na zenu v nejpolodnejsim obdobi
![]()
Mirul spletla jsem si te s Marcelinou, ty ses me neptala.
Co kdybychom udelaly takovy seznam, co maji holky na Cekatelkach? No ono by stacily ty metriky, abychom vedely, jestli mame drzet palce.
Takze komu se ted vlastne drzi palce? Marceline a Lioness?
Jak jsi na tom ty JJ?
Ahojky všem snažilkám i nováčkům ![]()
Holčiny já bych tady za vámi chodila moooc ráda každej den, ale mám dvě práce, ani v jedné nemám čas diskutovat během pracovní doby
Škoda…
Zvládám to jen o víkendu, někdy málo sem tam odpo a někdy večer. Jako např. teď.
Jsem 6.DC a baštím clostil, nic nového. OVu bude asi po svátcích, snad to vychytáme líp* * * ,…než ten minulý měsíc.
Spíš mám(e)
s manžou trošinku stres ze zítřejšího SPG.ufffffffff.
Tak pište, já pak jen čtu a čtu a nestíhám sledovat, co nového se zase děje
Ale je to tu bezva a kdybych mohla, určo diskutuju o sto šest
Těším se zas na skvělé počteníčko.
JO a metřík jsem zkoušela, vybrala, ale sem ho porstě nedostala. Zkusím znovu. Příště.
Jenže naše Mirule má teď problém
Sotva si zřídila metřík, tak ji to nechce přihlásit a nedostane se na diskusi. TAk ani nevím, jestli to mám zkoušet ![]()
Papa a hezký večer všem* * *
Dobré ráno všem, Karotko:držím palečky s dnešním SPG, neboj, dopadne dobře! Justýna:vítáme tě mezi námi, čím víc holčin a zkušeností, tím líp Nikdo:já tam prostě to zaškrtnutí podpisu nikde nemám, ale nevadí, pokaždé když mezi vás půjdu si metřík udělám, je za chvilinku LiO: teď jsme na tom stejně, (NE)čekáme na menstruaci, já jsem o něco pozadu, za to nikdy jsem neměla cyklus delší než 29dní.
Obdivuju tě jak můžeš vydržet netestovat, já se pořád přemlouvám, ať to ještě vydržím, ale jsem fakt nervní, vždycky mě týden dopředu bolí prsa a mám špinění a teď zatím nic!! Ale přikládám to Clostylbegytu, myslíš, že to může ovlivňovat?
Ahoj,
Macelino: do Teplického Pronatalu jdu už ve středu 21. prosince, jelikož mi můj gyndr. napsal jen jedno balení a to mi na další cyklus nevystačí. Jsem objednaná k nějaké doktorce. Prosím Tě zeptej se té své známé ke komu chodí a tak. Děkuji.
Lioness: držím palečky, aby žádná mrcha už nepřišla. Jsem moc zvědavá na Tvoje testování.
Karotko: SPG určitě dopadne dobře. Držím palečky. S tou prací to nepřeháněj, trochu se šetři. Vím, že to není moc jednoduché. Snad si trochu odpočineš alespoň o svátcích.
Justýna: také Tě tu vítám. Neboj, za nestora jsem tu já je mi 32 let. Sdílená starost je poloviční starost.
Nikdo: Metřík jsem ještě nezkoušela, ale jsem dnes 4 DC. Včera jsem ji vzala první dva clostily. Budu je brát až do 7 DC.
Krásný den. Neuklouzněte.
Pa JJ
Marcelino to neni mozne, kazdy kdo odpovida, tak ma pod tim oknem ruzne okynka treba zakazat HTML atd. a je tam i pripojit podpis.
Holky pro me tento rok snad ani nejsou Vanoce. V nemecku je to divne, proste domov je domov. Vubec nemam predvanocni naladu. ![]()
Nekdy mam pocit, ze to mimi nebude nikdy.
![]()
ahojky Nikdo,
už jsem na to přišla, že mi to ale trvalo, díky ![]()
nezoufej, u nás v Čechách to na nějakou vánoční náladu taky nevypadá, každej je až do pátku v práci, všechno nějak narychlo, taky mě ještě vánoční atmosféra nepopadla..
neboj miminek se dočkáme ![]()
Ahoj holky,
karotko, tak jak dopadl spermiogram?
JJ, držím palečky do teplického pronatalu.
Maceli, vidíš, už tam budeš mít metřík pořád ![]()
Nikdo: mně taky ty letošní Vánoce stresují, všechno na poslední chvíli a poprvé v životě je budu trávit jen s manžou, pro mě trochu zvláštní, ale zase změna.
Jinak moje MS stále nikde, ale to nás asi nepřekvapuje, že? Příznaky jako před MS taky žádné. Takže já to vidím tak na Silvestra. Na agolutin zatím prdím. ![]()
Dnes máme druhý firemní vánoční večírek (s vedením), tak se docela těším. Ale alkoholu se už ani nedotknu. Já ho prostě asi nesnesu. Ale pěkně se napapkám. Už se těším, že si dám pořádnej steak ![]()
Venku to pěkně klouže. ![]()
Ahoj Lio, je ja budu taky travit poprve Vanoce jenom s manzelem, a prijde mi to teda divne, a tak nejak (i kdyz to zni blbe) se moc netesim. Poprve v zivote budu bez rodicu
Fnuk. Ale clovek se asi musi jednou odpoutat, aby potom uz tu mohl byt pro tu svoji rodinu, ne?
Holky dovedete si predstavit, ze treba uz za rok nebudete sedet jenom s manzelem, ale bude tam nekde nejaky maly kriklounek? ![]()
No uprimne ja ne. ![]()
Ahojky holčiny,já jsem tak šťastná,že jsem se k vám zase dostala. Od té doby,co jsem si vložila metřík,mě to sem nechtělo pustit.Nešlo mi ani nové heslo ani jako nový uživatel a ani mě to nepustilo jako anonyma do diskuze.Asi si ten metřík radši smažu.Je možné,že mne to sem zase nějakou dobu nepustí.Jsem z toho zoufalá ![]()
To jsem si teď krásně početla
Takže pokud si dobře pamatuji držím palce Macelině a Lioness ,ať už mrška nepřijde a jsou krásné //. A Karotce držím palečky,ať je SPG na jedničku s hvězdičkou ![]()
Já mám už od pondělí dovču,ale zatím jen uklízím a patlám ještě nějaké nepečené cukroví a už mě to pěkně štve
Už ať je sobota,natáhnu se u TV a budu čubrnět na pohádky.Včera jsme zažili stresy se stromkem,už jsem myslela,že budeme mít nějaké koště,ale pak jsme objevili pěkný.
Jééé,tak vy nechcete být na Vánoce sami s manžou? Tak to já bych zase brala,ale přijede k nám manžova rodina,takže taky proto tolik leštím a cídím,abych se předvedla jako dobrá hospodyňka ![]()
Já jsem dnes 14 DC a zatím nepozoruju,že by byla OVU. Od 16 DC mám začít brát Proveru na srovnání cyklu,tak doufám,že mi to nějak ,,nezarazí" ovulaci ![]()
Tak se mějte krásně a já doufám,že se k vám zase dostanu.Pokud ne,tak to neberte jako že jsem se na vás vybodla.I tak na vás moc myslím
Pá mirule
Jéé,tak koukám,že mne to přihlásilo pod mým novým hesle.Jsem to ale já ,vaše stará mirule ![]()
To jsem ještě já,tak teď mě to zase nechce vůbec odhlásit.Metřík si už radši dělat nebudu,mám od té doby jen problémy se serverem. Tak páááá mirule. ![]()