PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
22.12.05 13:43

:wink: Ahojky !!!

Vítám Aluu :D . Já ti asi moc neporadím, ve výsledcích horm.profilu jsem si všimla mírně zvýšené hodnoty prolaktinu, protože jsem tam tajně nakoukla 8O ,ale je to asi v normě, protože nic neberu a lékařka tento problém vůbec neřešila…

Maceli: na bolestivá prsa netrpím. Naštěstí :) Zažila jsem to jen párkrát - jako Lio… Ale nezoufej, možná to nebude PMS… a MS…

Lio:
taky bych chtěla být věčná optimistka…To by bylo bájo… Nevzdávej to a pak písni, co testík!!!

Nikdo: Tak co, už je to lepší??? Už se na ty Vánočky celkově těšíš??? Bude to fajn s manžou, uvidíš…

Mirule: tobě přeju pěkné tuleníčko, dejte si zaáležet, odpočiň si od cukrovíčka a úklidu, ať brzy zahlásíš // !!! Tohle moc, moc, moc přeju všem snažilkám :! :!

Mějte se bájo* * *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.12.05 14:14

ahoj holky,
teda vy jste pisatelky, jak mam na vsechno potom reagovat. Takze:
Marcelino - ja na ty prsa teda trpim :D vlastne :( neni to zadna hruza. Ted nevim, jestli nenapisu nejakou blbost, ale mel by to snad zpusobovat progesteron, protoze na to fakt trpim jenom po ovulaci, takze si myslim, ze to tehotenstvi vubec nevylucuje. Jak vzdycky rikam: pokud nemas spineni tak je to super.
Lio nevzdavej to, zada jsou taky typicky tehu priznak :D
JJ - podle me uplne nejlepsi je, ze s tebou neco delaji. Uz to muze byt jenom lepsi ne? :D Dneska je spousta holek, kterym se k tomu tehotenstvi musi trochu pomoct.
Jinak co se tyce hormonalnich testu, delaji se podle me dvakrat za mesic, jednou pred ovulaci a jednou pred menstruaci. Alespon tak to delaji me.
Ale pro vysledky jdu az 27.12.
Aluu - Co se tyce zvyseneho prolaktinu, o tomto problemu zatim nevim, ale to se muze pristi tyden zmenit.
Karotko - o vanocich bude tuleni, ne? u nas asi taky, ale snazim se zapomenout na muj menstruacni cyklus. To tuleni podle kalendrare je des.
Mirul - co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
22.12.05 14:31

Karotka: gyndr. mi rikala, ze jsem prolactin mela taky neptarne zvyseny - pry je to mozne i ze stresu .................... Ale dala mi Mysalfon jen proto, ze jsem spatna z toho, ze nam nejde tehu, tak pry aby se mi vse srovnalo a pak pry to pujde uplne samo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.12.05 14:51

Opět zkouším metřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.12.05 14:59

Parada Karotko, takze jak vidim, pres Vanoce bude pracicka :D :D Tak hodne romantickych veceru. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.12.05 15:56

Tak už jsme skoro všechny ometříkované :lol: . Mirulce to promineme, ona by pak za námi nemohla.

Aluu, sestra na gyndě mi říkala, že zvýšený prolaktin mají hlavně ženy, co pracují v noci, takže nemáš náhodou noční povolání? A taky choď spát včas, to ti určitě prospěje. Ten prolaktin se prý nějak tvoří hlavně v noci, takže nechápu ty souvislosti, ale prostě prý to mají třeba často ženský recepční, co pracují i na noční. No, já chodím spát permanentně hodně v noci, takže bych to asi taky měla změnit. Aluu, jak dlouho se snažíte?

Maceli: Budeme si držet pěstičky, třeba tam opravdu budou // ! To by bylo, co? No, zatím uvažuji racionálně. I když testíky už mám nakoupené do zásoby, akorát jsem se jich zatím nedotkla. Takže asi sobota ráno to jistí :lol: .

Když se dostanu na net, tak vám písnu, jak jsem dopadla.

Přeji všem co nejdřív //. Už by to chtělo, že? :wink:

PAPAPA Lio :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
22.12.05 16:52

No paráda holčiny,tady to žije a já pořád jen uklízím a uklízím a… už na to kašlu :)

Děkuji,že mi odpustíte mé ,,nemetříkovaní" ale zatím to nebudu pokoušet,ještě se zase zaseknu a budu nešťastná,že si s váma ,,nepokecám".Tak já to budu předem hlásit místo metříku.Takže tedy dnes jsem 15.DC a OVU zatím nebyla :(

Alu:vítám tě.Nezoufej ze zvýšeného Prolaktinu,prášečky ti ho jistě brzy srovnají a půjde to samo,uvidíš.

Macelina: tvé bolesti prsou nemusí znamenat jen PMS,ale tak jak psala Lia,můžou to být těhu příznaky. Já vím,kdo se v tom má vyznat,že? Každopádně držím všechny palce na sobotní testování,ať tam jsou pěkné //.Dej nám vědět :!

Lio: samozřejmě i tobě držím palce (už mi modrají) k tomu vánočnímu testíku a přeju krásné //.Budu tady vyhlížet výsledek.

Tak holky,udělejte nám dvojnásobnou radost s vašima //,prosím… :)

JJ: to mne mrzí,že máš problém s hormonama,ale nevěš hlavu,ty injekce budou určitě o moc lepší a účinější než prášky.Sice to píchání není nic příjemného,ale třeba tebe vůbec nebudou bolet,každý reaguje jinak a až přijde ten očekávaný výsledek…těhotenství,tak na nějakou bolest z injekcí rychle zapomeneš.S tím pícháním to určitě nebude problém,když se dohodneš u vás na pohotovosti,tak ti určitě vyjdou vstříc.Nebo zkus nějakou známou sestřičku,pokud nějakou znáš. Nesmutni,kočko,hlavně,že to s tebou začínají řešit,to už je půlka války vyhraná.Tak hlavu vzhůru a užívej si krásné svátky :)

Nikdo:no,vidíš a mě dělali hormální testy jen jednou,měla jsem přijít 2-5 den MC a výsledek byl OK,tak mi pak už krev nebrali. Jiný kraj.jiný mrav,že? :D

Tak já jdu čekat na opraváře,rozbila se mi myčka :( Už je tady,tak zatím páááá Mirul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
22.12.05 17:27

Jéééé,tak mě asi opustila myčka,holka moje zlatá,to mi neměla dělat,teď před Vánocema…Já na ní tolik spoléhala,bééébééé :cry: A oprava bude hotová asi až příští týden :cry: Tak si zase natrénuju mytí nádobí a pustím se do toho. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.12.05 11:21

Mirul nebul, ja ziju bez mycky, a celkem spokojene :D Podle ceho urcujes ovulaci? podle testu nebo podle BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.12.05 12:29

Nikdo: měřím BT,takže spoléhám hlavně na ní,taky jsem dělala testy od 10.DC do 14.DC,ale vždy tam byla slaboulinkatá druhá /,pak jsem už další nedělala.Jinak dřív jsem to poznala i podle bílkového hlenu,ale od braní Clomhexalu se neukazuje :( Ale dřív (před lentilkama)jsem měla OVU až tak 20-25 DC.Dnes mě trochu dloubalo v levém vaječníku,tak doufám,že to je ono.Dnes jsem měla začít brát Proveru na upravení cyklu,ale jelikož se jedná o hormon progesteron,který je normálně vylučován žlutým tělískem po OVU,tak si ji radši vezmu až od zítra,aby mi to nestoplo tu případnou ovulaci a pokud nepřijde do zítra,tak už díky té Proveře asi nepřijde vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.12.05 12:36

Mirul, ten prirodni progesteron bych rozhodne brala az po ovulaci, pokud bych si nebyla jista, tak bych ho nebrala. Stejne pokud nebude ovulace, tak je ti na nic. si myslim teda.
Melas pokracovat v tech ovulacnich testech, to musi uz byt kazdym dnem. Zkus ten hormon brat, az ti stoupne teplota, to by melo byt jiste, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
23.12.05 14:03

Ahoj holčiny :lol:

Já takový problém nemívám, spíš naopak přesně vím a na soběš cítím, jak a kdy právě OVU probíhá, ale Miruš, neboj,– to přijde co by dup :! Už je načase. Třeba to nebude tak bolestivé a stačí,– že pociťuješ „dloubání“…každá to máme jinak…

Ve městě je strááááááášně moc lidí, uffffff, jsem ráda, že jsem doma, každý něco na poslední chvíli shání, do toho prší, paráda :(

:wink: :wink: :wink: vy si všechny zítra užijte krásný Štědrý den, ať už doma nebo v zahraničí, a hlavně MILUJTE SE A MNOŽTE SE !!!

papa * * *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.12.05 14:49

Snad se opravdu OVU blíží,začínám pozorovat ,,bílek",snad mi zítra vyleze i teplota,kéžby. Ty testy jsem si zapomněla nakoupit a teď už nikam nestíhám vyrazit,takže se musím spolehnout jen na to pozorování. Taky mi připadá škoda,kvůli Proveře propásnout OVU,ale zase nevím,když se mi pak tím pádem protáhne cyklus,jak to budu vysvětlovat mé Dr.,nechci jí říkat,že jsem se na její léčbu vybodla,ale na druhou stranu,aby do mně pak necpala něco jinýho. Případně si to braní Provery zkrátím. :roll:
Holky, jaký máte názor na to,že tulení by mělo být jen ob den,aby spermijky dozrály,mě připadá ten jeden ztracený den škoda,né? Co když to bude zrovna ten čas? Já vím,že vajíčko a spermijky mají nějakou svou životnost.Ale přeci jen,co když… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
23.12.05 14:55

Miruš,

neboj OVU dorazí a hodně rychle, vždyť ot je už na spadnutí, i když škoda, že nemáš po ruce OVU test…
Zas na druhou stranu: já si ho dělala a v den OVU jsem měla jen slabou druhou čárku :roll: Podle bolesti v podbřišku,– to byla OVU, dostala jsem pak i Pregnyl… a stejně jsme to nevychytali :(

Manžovi na SPG řekli, pokud dokážeme určit ten správný den D na tuleníčko, tak ať takové 3 dny sexuálně partner „abstinuje“, potom to má smysl…, ale řekli mu, že je zbytečné-každej den.

Píšu jen,co vím…Udělejte jak uznáš za vhodné a přeju moc štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.12.05 16:17

Karotko,díky za radu. Tak já dám dnes manžovi teda pokoj :wink: aby načerpal nové síly :D Tobě taky hodně štěstíčka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová