PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
3.1.06 10:03

Karotka: aleje se ještě nezelenají, protože po dobu užívání Mysalfonu (na ten zvýšený prolaktin) se nesmíte tulit na 100%. Takže jsem zvědavá, jaké budou výsledky potom-snad uz se zazelená a nejen mně :lol:
Hlavně se v práci zbytečně nestresuj, to Ti za to nestoji, i když se to lehce řekne a hůř udělá. Ale Lioness psala, že zvýšený prolaktin může být i z ponocování nebo práce v noci (o tom jsem ja vůbec neslyšela)
Mirule2 - co se týče čajíku, nějaké hodně velké změny nepociťuju. MS mám pravidelnou a netrpím žádnými vytoky, kvasinkami, záněty apod. ......... Moje gyndr. si jej velmi chválí :)
Nikdo: Nemaš možnost dostat ten čajík z Čech k vám do SRN ? Třeba rodina prostřednictvím balíčku ????????
Pokud je tady někdo nový, nemáte zkušenosti s Mysalfonem :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
3.1.06 10:10

Marcelina: mám se celkem dobře, snad po práškách na prolaktin se vše srovná a budu .............
Cviky podle Ludmily Mojžíšové najdeš na webových stránkách nebo vydala knížku - stojí asi 140 Kč. Ale někde jsem četla, že je lepší dělat cviky pod odborným dozorem.
A yv se snažíte jak dlouho :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.1.06 10:14

Ahoj kámošky,

teda nás tady je už jak much! Ale to je super.
Hlásím, že stále jedu ve svém 52 dní dlouhém cyklu. Zapomněla jsem vám napsat, že včera mi Dr. řekl, že ne, že mám nepravidelnou MS, ale mně vymizela MS úplně. Prozatím. Aspoň že reaguje na injekce. Tak si přeju, aby už ta včerejší „včelička“ zabrala a já mohla zahlásit, ale s radostí, mrchu červenou. :D

Holky, máte asi pravdu, s tím Duphastonem, to dávkování, to je naprd. Dr. mi to nadávkoval jako na upravení cyklu a trochu zapomněl na OVU. No asi ví, že zatím žádná OVU nebyla. No, když včera řikal při ultrazvuku, že moje „vaječáky“ jsou lenoši, tak asi nebyla. :? Třeba čeká na to, až se po Duphastonu upraví cyklus a pak mi změní dávkování?

Jinak Anet, vidíš, já včera taky koukala do příbal. letáku Duphastonu a tam nebylo vůbec dávkování. Bylo tam akorát napsáno, že dávkování určí lékař! Takže zřejmě u vás na Slovensku to píšou a to jsem ráda, že jsi mi to řekla. Takže, paní doktorko Anet, jaké byste mi doporučila dávkování? :D Prosím, poraďte. Přijde mi to fakt peklo brát je už od 13. DC.

Mirule, já brala Proveru, když mi bylo asi 16, ale nějak extra na mě nereagovala, ale včera jsem to říkala i Dr. a ten mi řekl, že není moc dobrá, protože by se neměla brát v těhu. Nechceš Dr. radši navrhnout, aby ti dal utrogestan nebo duphaston? Ten případnému těhu nevadí, spíš prospívá a udržuje těhu. Protože jestli už jsi byla jednou, tak třeba můžeš být brzy překvapená znovu!

Nikdo: nekoukala jsi na ty stránky „Naděje“? Třeba by ti ty přírodní hormony pomohly. Manža už se mi je chystá objednat.

Maceli, škoda, že příště nebudeme zase testovat spolu. No, já se zase trefím příště do jiné holčiny :lol:

Tak holky, kdo je tady vlastně v čekací fázi? Myslím na testování. Já jsem taky v čekací fázi, ale na tu mrchu mršáckou rudokrevnou, nějak se jí ke mně nechce. Ale ona holka neví, že já bych jí teď brala všemi deseti, nejradši pravidelně po 28 dnech, ale zase ne moc dlouho, pak už by mohla odejít na 9 měsíců a to nám všem tady! Je dobře, že se nás tu sešlo tolik!
Holky, zkuste schválně juknout na ty stránky naděje, třeba to některé z vás pomůže.
To jsem se tedy zase rozepsala. 8O A nebojte se holky, říct svým doktorům, co od nich chceme. Oni jsou občas mimo. My to známe líp než oni, protože my to tady probereme! Na nás si nepřijdou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.1.06 10:23

dobre ranoooooooooooooo
Lio ty jsi fakt spisovatelka. Na ty stranky se podivam. Jinak tady vysla nejaka knizka o hormonech, ta spisovatelka se jimi zabyva taky prirodni cestou, hrozne to chvali , tak to asi koupim.
Aluu - necham ten caj namichat tady, sehnala jsem si slozeni, mozna je to trosku jine, ale zkusim to, kazdopadne diky.
Marclino - neboj, ty jejich stranky jsou sice vymakane, ale v tom kvantu mi to prijde takove neosobni.
Mirul nic si z toho nedelej, ja mam tento cykus na tuty anovulacni, jinak teploty mam dokonce rekordne nizko :evil: , 36,2 jsem v zivote nemela.
Tak nevim, co to znamena.
Jo, jinak pri nedostatku nejakeho hormonu tady radi, nejdriv zkusit jenom progesteron, a pokud to nepomuze tak i ten clostil nebo co to je.
Napisu o tom trochu vic, vcera vecer jsem cetla zajimavou diskusi. Ted musim na chvili zmizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.1.06 10:31

tak uz jsem zpet. Psaly treba, ze pokud k ovulaci dojde pred tim, nez je to vajicko uplne vyvvinute, tak samozrejme produkuje i nedostatek progesteronu, tim dochazi k tomu spineni atd. Coz si myslim, ze je presne muj pripad. 8O :( Akorat nevim, jestli mam jit rovnou na Clostil, nebo to fakt zkusit jeste prirodne. No dneska koupim ten caj, teda jestli ho namichaji, a asi i tu knizku.
KDO TADY TED BUDE TESTOVAT? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.1.06 12:05

Ahoj holky,

něco jsem našla na ten zvýšený prolaktin. Prý jsou to volně prodejné kapky. Jmenují se MASTODYNON. A snad je to homeopatikum? Ale to si nejsem stopro jistá. A taky jsou na poruchy cyklu. Tak sem zkopíruju charakteristiku:

Charakteristika
Kombinace rostlinných matečných tinktur v různém stupni decimálního ředění, z nichž především látky z Agnus castus (plodů drmku obecného)
působí experimentálně prokázaným dopaminergním mechanismem (D2) na
laktotropní buňky předního laloku hypofýzy, čímž snižují uvolňování
prolaktinu.
Přípravek je určen pro ženy ve fertilním (plodném) věku.

Je to prý přírodní přípravek.

Akorát nevím, Nikdo nám to musí zjistit na těch jejich chytrých stránkách, jestli nevadí kombinovat „chemii“ (duphaston, utrogestan, clostilbegyt, clomhexal) s přírodní léčbou (různé bylinné kapky apod.). To je asi důležitý vědět. Já bych totiž chtěla zkusit tu bylinnou kúru z „Naděje“, ale nevím, jestli to není právě zbytečný, když to budu kombinovat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.1.06 12:12

A tady je holčiny ta adresa na firmu Naděje - paní Podhorné:

http://www.r-web.cz/…je/index.htm

:wink: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.1.06 12:17

Tak zase já :P . Tady vám to zkopíruju celý. Je to ta kúra od paní Podhorné z Naděje.

Alternativní kúra ke zlepšení činnosti gynekologických orgánů a odstranění sterility

Tato kúra je složena z bylin, které zajišťují zlepšení celkové hormonální činnosti organismu, prokrvení sliznice orgánů a celkové zklidnění a zlepšení zdravotního stavu ženského organismu. Je potěšitelné, že máme již několik případů otěhotnění po využívání většinou dvou kúr po sobě jdoucích.

Cena: 495,– Kč

Složení kúry:

Kotvičník - bylinný výtažek z kotvičníku pozemního zlepšuje peristaliku střev, zabraňuje rozvoji arterosklerózy, rozšiřuje cévy, příznivě ovlivňuje cévní ústrojí, snižuje krevní tlak, zpomaluje srážení krve, zvyšuje potenci a zlepšuje stav při chorobách močových cest a ledvin.
Femina - směs bylin na gynekologické problémy - záněty, potíže v klimakteriu a sterilitu. Směs je vyrobena z kořene libečku, meduňky, hluchavky, měsíčku, listu šalvěje a echinacei.
Ptačí jeřáb - příznivě ovlivňuje a reguluje hormonální sféru..
Březové jehnědy - tinktura v pupenovém výtažku celkově příznivě ovlivňuje hormonální sféru, zlepšuje gynekologické problémy, ovlivňuje potenci.
Maliník - černý rybíz - reguluje hormonální činnost vaječníků, dělohy, řeší sterilitu, přechodové potíže, cysty, upravuje hormonální sekreci, má účinek podobný ženským hormonům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.06 12:26

Ahojte holky
u Vás to ide ako na páse. Ani to nestíham čítať.

Lio , tak to si ma fakt pobavila. Ja mám od doktorky veľmi ďaleko......, ale polichotilo mi to. Tak opäť k Duphastonu. Ešte stále nechápem na čo berieš ten Clostil, keď nemávaš ovu. Myslím, že preto ti Dr. určil také dávkovanie, aby sa zatiaľ aspoň upravil MS. Tvoj Dr. to spravil trochu opačne ako môj. Ja som najprv pol roka brala Duphaston, kým sa neprispôsobila MS a potom ma začal stimulovať najprv Clomhexalom a potom inj. Môžem sa opýtať ako dlho sa už snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.1.06 12:28

holky,
vcera jsem se do toho zacetla, a tam se prave bavily o te kombinaci prirodniho a „umeleho“. No kdosi tam tvrdil, ze by treba do homeopatik bez homeopata nesel. Ze se to potom tak rozhasi, ze vas davaji pul roku dohromady. Kazdopadne na to jeste mrknu, ale bude to trvat hrozne dlouho protoze je to desne obsahle. Pokud se ne´kdo chce taky podivat tak adresa je:
www.NFP-Forum.de
Lio diky za info. Nevite treba jako je rozdil mezi tim a tema kapkama Gynex? Mam je doma, tak se podivam na to slozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.1.06 12:29

ahoj Anet,
a jaky jsi mela pred tim problem? Dlouhe cykly? nebo bez ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.06 13:22

Ahoj Nikdo , ja som po vysedení HA mala aj rozhádzané cykly (MS raz za tri mesiace) aj anovulačné cykly. Dr. mi po druhom vyvolávaní predpísal Duphaston a už bol pokoj. MS sa upravila a aj ovulácia je bez liekov :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.1.06 13:39

Nikdo, ty máš tiež problém s ovu a MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.1.06 13:44

Ahojky,

teda, dnes to tady žije, vždy jen nakouknu a nedá mi to a musím něco napsat. Ta efektivita práce dnes teda u mě vypadá!

Anet, doktor si asi myslel, že mám pravidelnou MS nebo co, nebo nevím, proč to takhle otočil. V každém případě budu brát obojí. Snad se vyhnu těm cystám. Akorát teda furt nevím, jak brát ten Duphaston. Jestli ho poslechnout, no ale pak si myslím, že ten Clostil je k ničemu. Zbytečně tolik hormonů. Možná bylo fakt lepší začít tím duphastonem a pak třeba po třech měsících užívání duphastonu na:,–(it Clostil. Napiš mi, Anet, prosím ještě jednou to tvé dávkování. Jinak jen pro info, já mám chodit na folikulometrii vždy 14. DC. A jinak Anetko, snažíme se 5 měsíců, to ještě není tak hrozný. Doktor mi dal Clostil hned po prvním měsíci snažení. Myslíš, že mohl poznat na ultrazvuku, že u mě byly vždy cykly anovulační? Dá se to poznat nějak zpětně. A jak dlouho se snažíte vy?

Nikdo, ty jsi naše vědecká badatelka, tak každá info je dobrá. Taky bych asi do těch homeopatik nešla, ale ta kúra z té naděje se mi líbí. Není to homeopatikum, jen bylinná kúra. Tak pořád váhám, jestli jít do ní. Mám jen strach, abych něco nezkonila. Mají tam i nějakou poradnu, tak se zkusím té paní Podhorné zeptat. Snad bude soudná a nepůjde jí jen o kšeft. Jinak Gynex jsem brala asi před 2 roky. Ale ne kvůli otěhotnění. Chodila jsem k jedné léčitelce s migrénami a tak jsem jí řekla, že i docela trpím na výtoky a ona mi doporučila ten Gynex. Ale mně tenkrát nějak zvlášť nepomohl. Ale je to asi individuální. Ale za to už vím, proč jsem měla migrény. Jakmile jsem vy:,–(ila HA, mám klid. Maximálně nějaká ta bolest hlavy, ale migréna ne. Tam byl ten zakopanej pes. Jo a výtoky mi po vysazení HA taky dá se říct přestaly :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.1.06 13:53

Anet - tezko rict s cim mam problemy, rozhodne ne s dlouhou MS, tu mam tak 25 dnu, ale dost nepravidelne. Muj nejvetsi problem byl posledni dobou spineni, i uprostred, i pred MS. Posledni dva cykly me doktor kotroluje jak ULZ tak krev a prave zjistil ty snizene hormony. Jinak se docela poctive snazime od zari. Ale pred tim taky ale jenom tak obcas. V kvetnu jsem byla dokonce kratce tehotna :(
Lio , ja taky docela dam na tu prirodni lecbu. podle me ten Clostil je az na poslednim miste, tak taky doufam, ze ho hned nedostanu. Jinak mu asi reknu, ze jeste zkusim dva mesice neco jineho. No a potom to zkusim. Kdyz uz nebudu mit co ztratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová