Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj Mirul,
a na jak dlouho jsi ten Clomifen mela? Pokud to bylo na zrani foliku, tak jsi mela ovulaci, a tim padem se ti ten cyklus nemohl protahnout. Nebo to uz vubec nechapu. ![]()
Ahoj holčiny,
vy jste tak horlivé pisatelky i v sobotu
To je báááájo !!!
Přidám se do lentilkování: Clomhexal je skoro totéž co Clostilbegyt. Nejprve jsem užívala Clostil, další měsíc Clomhexal (dvojité dávky) a teď napotřetí opět Clomhexal na růst folíků ![]()
Už je toho asi na mě moc,– protože pupínmky nemizí
Prevíti*
Zdravím Ajusu (doufám, že jsem nezkomolila jméno)
Přeju hezký den ![]()
Holky tak abychom to ujednotily - Clostil = Clomhexal = Clostilbegyt To je vsechno na zrani foliku???
A tady to uz kazdy bere nebo bral???
Protoze to vypada, ze ja do toho jdu taky ![]()
nikdo, clostilbegyt a clomhexal je ta sama latka - klomifen… clostil je jen zkratka ![]()
Tak tak,jak píšou holčiny.
Nikdo: já jsem brala Clomhexal alias Clostilbegyt alias Clostil již minulý cyklus a vypadalo to na těhu,ale pak se to ukončilo a tento cyklus mám bez Clomhexalu a dostala jsem na zkrácení cyklu Proveru,ale nezkrátil se mi. ![]()
info o clostilu, aneb co to vlastne bereme…
vaze se na receptory pro estrogeny v hypofyze a stimuluje sekreci gonadotropinů - to je LH a FSH, upravuje způsob jejich vylučování a tím indukuje ovulaci a podporuje vývoj a zrání žlutého tělíska
kdy se pouziva - anovulační sterilita hypotalamického původu /medostatek LH a FSH/ při dostatečné endogenní produkci estrogenů; anovulační sterilita při syndromu polycystických ovarií; sterilita při lutealni insuficienci - nedostatecnost zluteho teliska; amenorea po přerušení HA při pozitivním progestronovém testu, jako doplněk léčby sterility u hyperprolaktinemie po normalizaci hladiny prolaktinu. Oligospermie - malo spermii
Zdeniku,to bych byla taky ráda.Ale tento měsíc mi podle BT připadalo,že OVU možná ani nebyla. BT se mi zvýšila až 20.DC,když jsem začala brát Proveru,což bylo nejspíš tím ![]()
Děkujeme za přednášku,SUPER ![]()
nj, lae jestli jsi brala proveru az od 20.dne, tak to mas na ms jeste cas, ne?
ja jsem teda nebrala praskz, ale dostala jsem injekci agolutinu a ms ma byt dni 14 dni od toho…
jsem…
mirul a jak dlouho jsi tu proveru brala? dle info ma krvaceni nastat do 7 dnu…
Brala jsem ji 6 dní a dle Dr. by prý MS měla dorazit za 2-6 dní od vysazení,já si myslím že cyklus zůstane na 35 dnech jako už poslední 2 cykly.Takže mám ještě pár dní čas.
trochu by se ti zkratit mel… 20+6+7=33, takze nejmene o 2 dny… ![]()
No snad jo,uvidíme…i když,nejradši bych byla,kdyby se natáhl na 9 měsíců,ale zatím tomu nic nenasvědčuje.Vše se prostě ukáže příští týden. Ale dle tvého metříku vidím (jestli jsem se v tom dobře zorientovala
),že ty už 2 dny přetahuješ,ne? ![]()
Zdeniku:tak beru zpět,to je 1.DC,že? Já jsem ale analfabet
To je škoda.Takže hurá do nové šance,držím palce ![]()