Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kdepak, dneska zacinam po 58dnech novy cyklus… taky jsem trochu doufala, ze agolutin nezabere ![]()
tehle metrik je blbej, akorat ze tickerfacktory dnes nefachci, tak se s nim prozatim musim spokojit
Teda holky, clovek je odpoledne pryc a je toho noveho. Zdeniku i ja dekuju za prednasku, no tak to nevim, jestli dostanu Clostil. Ja ovulaci mivam, ale mam nejak min estrogenu nebo co, no a progesteronu mam taky min.
![]()
No ve stredu budu napjata jak ksandy nad propasti ![]()
Nikdo:
HA HA
kšandy nad propastí,to je fakt dobrý
Teda co tě to tam v tom Německu učí
![]()
Zdeniku:no to je teda super metřík
tak hlavně ať tam to mimčo skočí i v reálným životě a už nevyleze ![]()
Ahojky holčiny,
teda vy jste ukecané! Člověk si dá necelý 2 dny pauzičku a pak nestačí číst! Vítám nové kolegyně! Takže já hlásím, že se mi v pátek večer, tedy 55. DC, vrátila červená mrchy z dovolený!!!
Zato v plné parádě! Ale nevadí, já jsem šťastná. Můžu začít všechno nanovo a teď už s Duphastonem budu mít krátké cykly jako vy, takže to mě těší konkrétně nejvíc!!!
A jak jsem si všimla, Zdenik je na tom stejně jako já! Tak to je super, nový rok a pěkně startujeme!
Jen malý dotaz, už jsem se tady jednou ptala, ale ještě radši jednou. Když jsem to dostala v pátek večer asi v sedm k večeru, tak první den cyklu už asi považuji sobotu, že? (Jinak už bych dnes asi byla 3. DC). Mně jde jen o to, že když budu brát 1. DC až sobotu, tak mi to potom líp vychází na folikulometrii, na kterou mám jít 14.DC (doktor tam je jen 3× do týdne
). Takže, nechám to asi takhle…
Maceli, doufám, že milováníčko s krásným folíkem bude úspěšné!
Nikdo, ty jsi opravdu naše vědecká pracovnice! Díky za info s hormonama! ![]()
Mirul a co ty? Tak jak? Budou tam // ?
Karotko a jak pokračuje tvé měření, jsi z toho moudrá? Já tady na to asi nemám hlavu. ![]()
Zdeniku, tak jak jsi nastartovala nový cyklus? Já docela s křečema v břiše a probdělou první nocí, ale zato s novým optimismem a obrovskou chutí na marcipán obalený v čokoládě, který teď papkám. To je ale dobrota
Já doufám, že teď jsem měla naposledy dlouhý cyklus a pak, že bude už jen tak max. 30 dní! Pokud tedy duphaston zabere. A zkusím ho dávkovat až v druhé půlce cyklu, jak mi tady kdysi radila Anet, aby nenaboural případnou ovu. Zítra začínám 3. kúru s Clostilem, takže se moje záda mají na co těšit! ![]()
Připojuji se k ostatním. Já mám stále záda jako ropucha. A nejen záda!
Jinak někdo z nových kolegyň (agáta, ajuša), se tu ptaly na věk a dobu snažení. Takže mně je 25 a doba snažení je skoro 6 měsíců. Připadám si ale stále pořád na začátku. Od začátku jsem hormonálně stimulovaná, ale potíž s dlouhými cykly a tudíž stimulace po tak dlouhých intervalech zatím spíš nezabírala. Od nynějšího cyklu budu brát hormony i na upravení cyklu, tudíž už vidím větší naděje, když budu brát clostilbegyt po cca 28 dnech a ne po 50 dnech a víc
Jinak spermiogram máme v pořádku. ![]()
Nelekejte se mého nového metříku. Já musela skoncovat s minulostí - s dlouhými cykly, tak jsem si tam aspoň symbolicky vybrala čtyřlístky pro štěstí, aby té mé žluté rybičce pomohly!
Užijte si neděli! A pište, co je nového! Takže komu teď fandíme? Miruli? A taky Macelině! ![]()
Ahoj Lio, koukam, ze drzeni palcu bylo uspesne oboustranne ![]()
no ja sem to dostala 59DC a to jsem nemela vubec zadny priznaky, proste jsem rano vstala, a kdyz jsem sla z koupelny se oblict, koukam, ze mi tece cervena kapka…, to se mi jeste nestalo, ale mozna jsem to nevrly brisko zaspala…
teoreticky by mel byt 1DC ten patek, ale v praxi je to jedno… ovu taky neprichazi presne na hodinu
![]()
tak snad nam ten clostil a tobe navic duphaston zaberou… budem se pak vzajemne psychicky podporovat v dobe cekani na //
![]()
Lio: GRATULUJI k mršce
Sice to zní blbě,ale u tebe to znamená konečně novou šanci,tak hurá do toho ať je to mrcha na dlouho dobu poslední
S tím prvním DC to asi můžeš klidně udělat jak si psala,že to budeš brát až jako sobotu,zvláště když u tebe vaječníky reagují pomaleji.Já když jsem minulý cyklus brala Clomhexal,tak jsem naopak za 1.DC počítala den kdy bylo teprve jen špinění a 11.DC (respektive 10.DC) jsem měla krásný folík,taky mi lépe vyšel UTZ na mou Dr. Tak držím palce ![]()
Macelino:tak snad se zadařilo,fandím ti
![]()
Já hlásím 32.DC a nic,budu čekat do 35.DC a pak se uvidí.Podle dobraný Provery bych to měla dostat do dnešního dne,ale je možný, že mi zůstane délka cyklu,tak jako v posledních 2 měsících.Jen doufám,že se mi zase nevrátí k původním megacyklům,jako má chudinka Lia ![]()
No a jak holčiny prožíváte neděli
Já jsem se teď hrozně přežra…přejedla ![]()
Zdeniku:no jo,ty vlastně taky lentilkuješ,takže držím palce taky
![]()
ahoj mirule, tak snad ti to vydrzi az do toho 35DC a pak jeste 8 mesicu ![]()
ja jsem manzela konecne dohnala k uklidu jeho veci, ktery uz ma nekolik mesicu v ruznych kosikach, tak ted musim sedet u PC, aby ho to nelakalo ![]()
me teda dr. na mereni foliku nepozvala, tak nevim ![]()
slyselas nekdy o nekom, kdo po clostilu otehotnel/a/ ???
ja tady ctu akorat o tech, kterym to nepomohlo a moc dobrej pocit z toho nemam
, k cemu mi bude ovu, kdyz stejne neotehotnim? ![]()