Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MIRUL a ty jsi ještě netestovala? Já bejt 33.DC tak je to jasný!!A testuju o stošest ![]()
Teda děvčata, tady to žije!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Člověk ani nedojde z práce a z nákupu domů a tady je pomalu román jak od Julese Verna! ![]()
Je dobře, že nás je tu čím dál tím víc. I když přiznám se, že v tom mám zatím malinko zmatek!
Takže se na mě nezlobte, když někoho zkomolím, nebo mu přiřadím jinou diagnózu
.
JJ, tak to jo, u mě se určitě o PCO nejdedná, to by mi Dr. řekl. A navíc vím, že mám zamrzlý vaječníky, tzn., že tam vajíčka nejsou žádný, natož cysty z vajíček
U mě bude nejspíš nedostatek progesteronu, tak jako má Zdeník. Naštěstí já vždy zatím reagovala už na první injekci agolutinu. Ale myslím, že ty jsi na dobré cestě. IUI je často úspěšná hned napoprvý. Znám jednu holčinu, taky měla dlouhý cykly, PCO, pak byla na laparce, nějak ji „oškrábali“ tu tvrdou slupku z vaječníků a do 3 měsíců byla těhu (po inseminaci). Teď už brzy porodí.
Takže to jen pro povzbuzení!
Mirul, musím říct, že jméno Elen se mi taky moc líbí! Měla jsem ho někde napsaný a úplně mi teď vypadlo a ty jsi mi ho připomněla
. No a jak jsi na tom? Kolik dní zbývá do testingu?
Jinak jak tak na vás koukám, tak jsem tu asi jediná, kdo neměří BT. Já na to prostě nemám nervíky. Já si prostě počkám, až narostou folíky a pak se buď trefíme, nebo ne. Ale upřímně řečeno, zdravě vám závidím ty vaše krátké cykly! My začali koncem července a od tý doby jsem snad měla jen 3× MS!!!!
, to je pěknej hnus. Tak doufám, že s Duphastonem se už k vám připojím!
To bude príma mít testováníčko každých cca 30 dní. To je fakt labůžoooo! Teď to chytne velký spád!!!
Nikdo, ty jsi fakt ďábel, rukavičky budeš mít?
. To je teda fakt legrace, ty jsi hotová paní doktorka. A k čemu to měření pH je? Už si tě úplně živě představuju, i když nevím, jak vypadáš
. Teda, takový vymoženosti tam máte
To by asi můj manža nerozdejchal. Já mu o ničem nemluvím. Působí to na něj jako ledová voda, takže radši mlčím a on ví prdlajs. A až mi jednou Dr. nahlásí krásnej folík, navlíknu to na něj tak, aby nic nevěděl. Protože takový plánovaný „akce“ nemám ani trochu ráda. Já vím, že někdy to jinak nejde, ale zkusím to raději mazaně. ![]()
Jinak naše nové kolegyňky, vůbec se sem nebojte chodit. Ať je nás tady víc a víc a pak je taky logicky větší pravděpodobnost, že už tady konečně někdo nahlásí pořádný //!!!!!!!!!!!!!!! A taky víc hlav, víc ví!!! A ukazujte se často, ať si vás zafixuju!
![]()
Jinak k té MS (abych netrhala partu)
. Já ji mám teď taky nějakou podivnou. Rozjede se tedy dost červeně, bolestivě, větší kusy sliznice (promiňte), ale to trvá tak 2 dny a pak už je to jen spíš dohněda a jen takové čištění. Takže jestli celkově trvá max. 5 dní, tak to je asi moc. Dřív jsem to mívala i 7 dní a víc dní bylo červených
. To je ale blbej výraz
.
Zdeniku, ty to máš jak při těch dlouhých cyklech a po agolutinu?
No, holčiny, já jdu něco zdlábnout (to je u mě normální v tuto hodinu večeře) a jdu se chystat do hajan. Jsem nějaká přešlá. A to jsem dnes ještě měla službu na úklid chodby, ještě, že už to mám hotový! Všude samý jehličí a zbytky řetězů. Ty lidi neumí ani pořádně vyhodit vánoční stromek
. No, možná dobře, že už jsou Vánočky za námi. Je tu nový rok a nová naděje, která prostě musí vyjít!!!
Tak DOBROU NOC!!!!!! Pá Lio
Holky, to s tema rukavicema. To se nejedna o zjistovani plodnych dni nebo tak. Jde o to, ze se da zjistit, jestli mate nebo nemate nejakou infekci. Kdyz mate vyssi PH tak je pravdepodobne, ze mate bakterialni infekci. No ja jsem totiz takova citlivka, s kazdou malickosti litam k doktorovi a jeste mi nikdy nic nenasli (az na mykozu), tak abych nedelala plasana, tak jsem si to poridila. ![]()
Takze zase takova vedatorka nejsem, to by me asi taky kleplo. ![]()
Pekny vecer nebo dobrou noc.
Jdu cist, ale tentokrat nic o plodnosti, neplodnosti, MS, testech, ovulaci atd.
![]()
tak jsem holky zpatky u vas…
Lio, doted jsem mela cykly 33-38 a ten posledni ted teda 58 dni, cervenou krev mivam celou ms, 7-9dni, prvni tri dny vic a pak jen tak na jednu vlozku, treba jen odpoledne, ale porad je cervena…
hnedy spineni jsem mela akorat tyden uprostred cyklu…
Dvojcatka po clostilu by se mi libilo
, clovek sfoukne dve deti na jedno snazeni a jeden porod, to je super predstava ![]()
Jůů teď koukám, že je tady diskuze podobná čekatelkám…a vidím tu i známé tváře. Tak jak vám to tu jde? Přibívá tu těhulek? U nás se teď roztrhl pytel..
![]()
Akorát mě to pořád nějak míjí ![]()
Nazdárek Zdeniku
![]()
To bych nečekala, že tu narazim na staré známé…
![]()
Tak já si to tu budu muset prostudovat a třeba se připojím. Jestli teda můžu ![]()
AHOJ HOLKY,
JA DO VASI DISKUZE SICE NEPATRIM,ALE CHCI VAS PODPORIT.S MANZELEM JSME CHTELI MIMINKO A ROZHODLI JSME SE, ZE NA TO PUJDEM ZLEHYNKA,ABY NEBYL STRES. NO A ONO NIC. TAK JSME SE SNAZILI VIC A VIC A VIC…A ZAS NIC.UZ JSEM TO ZACALA VZDAVAT,OPRELA JSEM SE DO PRACE, ABYCH MYSLELA TAKY NA NECO JINEHO…
DOKTORA JSME NEJAK PORAD ODKLADALI S TIM, ZE JESTE POCKAME, JESTE TO ZKUSIME A TAK..
DOCKALA JSEM SE PO VIC JAK 4 LETECH ![]()
PODLE RUZNYCH KNIH,BY JSME MELI BYT UZ DAVNO NEPLODNI
TAK VAM DRZIM PALCE A NEPODLEHEJTE BEZNADEJI,ONO TO VYJDE!
PAPA LENKA
Děkujeme Lenče za povzbuzující zprávu!
Ono to prostě jednou přijde, jen si na to musíme vystát tu naší pomyslnou frontu. ![]()
Leilo, klidně choď i k nám, my uvítáme každou novou členku
. U nás zatím žádné těhule nejsou, ale bude to asi tím, že narozdíl od čekatelek na // se tady většina holčin nesnaží „přírodní cestou“, ale pomáhají nám některé syntetické hormonální preparáty. My jsme vlastně „holky stimulovaný“
Takže nám to i trvá o něco malinko dýl, ale já pevně věřím, že už tady někdo brzy zahlásí //! ![]()
Ale asi juknu zase pro změnu k vám na čekatelky, abych se trochu nakazila těhu bacílkem, když píšeš, že u vás se s těhulkama roztrhl pytel ![]()
No, myslím, že to naše fórum tady by se klidně mohlo jmenovat „holky stimulky“
.
Tak já jdu trochu pracovat. Zatím pápá L.
ahoj lio, zaskoc k nam na cekatelky, ted pres vikend mame 2 nove tehulky a minuly tyden taky dve ![]()
ahooooooj,
decka vite co se mi stalo?
Dneska rano byla zase teplota temer pod podem mrazu, 36,2, tak to uz mi bylo vazne divne, tak si na ten teplomer posvitim a vypnu ho a znovu zapnu, a tam mi sviti, ze mam slabe baterie
, tak by me akorat docela zajimalo, jak dlouho uz tam sviti ![]()
No, teda Nikduško, ty jsi ale frajerka, viď? Pořád taby fňukáš, že tvůj cyklus byl anovulační a bůhví kde je pravda! Třeba už jsi v jináči
Právě proto, že jsi ani nedoufala, tak aby ses holčičko nedivila
No vidíš! A máš se na co těšit!
Zdeniku, já už byla u vás na čekatelkách, ale já se tam vůbec nevyznám, nevím, kdo je kdo, ale ty 4 těhule, to je teda bomba.
Ale předpokládám, že ty všechny holčiny to mají přirozenou cestou, že? To my stimulky si počkáme malinko dýl. Ale jen malinko ![]()
Já bych si tak někdy přála vy:,–(it HA a hned další měsíc být v tom
. Hm, tak jsem se zasnila a šup zase do reality
.
Ahoj!
Tak jsem taky najukla do Čekatelek ale stejně jako Lio se v nich moc nevyznám a je to stráášně dlouhý..
Holky Stimulky je dobrý Lioness
je fakt že každá z nás asi něco bere, já teď už druhý měsíc Clostil a poprvé mi píchli i Pregnyl.
holky a Vaši manžílci vědí o e-miminu? Já jsem tomu mýmu trochu něco říkala, že existuje a že je to dobrý, že jsou tam holky na tom podobně jako já a že si pokecáme a on jen prohodil, že fajn, ale abych tam netrávila moc času. No ale mě to přesto nedá a párkrát za den sem za vámi skočím, stejně jsem často u PC. Dokonce mám e-mimino v oblíbených ![]()
tak krásný slunečný mrazivý den skorotěhulinky ![]()
ahoj Lio,
tak horke to nevidim, ale potesila me informace, ze nemam tak mrazive teploty, protoze to jsem nikdy v zivote nemela, tak nizke.
Ja obcas kouknu do Snazilke a obcas i neco napise, ale oni jedou fakt hrozne rychle. Treba deset stran za den
A pak to nestiham cist. Ale mam pocit, ze fakt nic neberou. Ale ja zatim taky ne
ZATIM.
Jinak muj manzel o vas vi, dokonce mu nekdy neco reknu co je noveho a tak. Ale on vas cist nemuze. On nerozumet ceeeeesky. Krasna to jasyk. ![]()
Holky ja jsem uplne strasne shnila, ja jsem tady tak zlenivela. Hruza. To vite, zatim jsem nezamestana, vyrizuju si uznani diplomu a rano si tak pekne pospim, az mam z toho strasne spatne svedomi.
Tak pekny den vsem snazilka: Koho to tu mame? Lia, Mirul, Marcelina, Karotka, JJ, Aluu, Agata, no a potom ty nakukovatelky: Zdenik, Potvurka, Leila.
![]()