PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
11.1.06 19:25

Ahoj děvčata,
při dnešku by to chtělo nějaký pozitivní příspěvek, aspoň že tu máme přísun krásných obrázků od Lioness. Snad se některé z Vás brzo zadaří.
Já teď skoro pořád myslím na vyšetření SPG - mám hrozné obavy z nedostatku spermií (všude straší s tím jak klesá plodnost mužů.....)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.1.06 19:38

Pafčule, neboj, dřív by třeba měli chlapi výsledky stejný, ale na žádná vyšetření se tenkrát nechodilo! Takže to nikdo ani nevěděl. Říkají, že třeba kouření zhoršuje kvalitu spermatu, ale já znám tolik kuřáků a mají dětí, takže asi jen to, že na to myslíme, tak to jsou takový předsudky. A i přesto, že třeba chlap má o něco zhoršený SPG, tak to neznamená, že nemůže mít děti.Nech to být osudu, třeba budeš překvapená! A mile. Já jsem si pořád říkala, že SPG prostě dopadne dobře. Moc jsem tomu věřila. A když jsem si šla pro výsledky, tak co myslíš, že tam bylo? Jednička! Takže mi to vyšlo. A my to měli celkem pohodlný, já to nesla z domova v kelímku, manža tam vůbec nemusel. A řeknu ti, že byl z toho docela vystresovanej. Výsledkem toho stresu bylo, že v tom kelímku toho tedy moc nebylo :lol: To byla jediná moje obava. Ale ve finále jim to na to otestování stačilo. Takže hlavně to tomu chlapovi naservírovat jemně, oni jsou na tohle citlivky! Stres není dobrej. Já to vím, protože když to není do kelímku, tak to jsou to jinak vodotrysky :lol: :oops::!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.06 19:46

Jo, jo - vodotrysky… :lol: :lol: :lol: (skoro jsem spadla pod stůl)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.1.06 19:53

ahojte decka,
ja jsem jeste uplne hotova :cry: . prisel manzel domu, ja rvala jak protrzena, a on pry co se deje. Tak jsem mu to vysvetlila. A on: to jako jsi mela minuly mesic posledni vajicko, jo? TAk to je docela nahoda, ze jsi to jeste videla na ultrazvuku. :)
Me je to s tim prechodem taky divne, protoze ovu normalne mam, ted jsem cetla na jedne onlineporadne, ze pokud dochazi k ovulaci, tak ty hodnoty musi byt normalni nebo jenom malinko snizene, tak ja to nechapu. 8O 8O
Ja uz jsem se skoro smirila s darovanim vajicek. :cry: Ja vzdycky vidim tu nejhorsi alternativu. Do uterka to nevydrzim.
Mirulko, najed si na neue Kurve anlegen, nebo co to tam je, ta stara se ti ulozi automaticky.
Holky diky za podporu, prijde mi to tak priserne nespravedlive. Ja jsem v zivote mela jenom dva sny - chtela jsem se stat maminkou a ucitelkou :? :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.1.06 19:54

Ahoj holciny… tak co se tyka otehu pri dlouhuhych cyklech, mam pro vas trochu povzbyzeni - me fertility minulej cyklus spocital ovu na 49DC, no byla to blbost ,a le to sem nepatri, a ja jsem si pak dala vyhledat podobne krivky a vychrlilo se na me asi 20 krivek, kde byla ovu ten 49DC, pak to dal pokracovalo a vsechny ty krivky koncily pozitivnim testem :lol: :lol:

mirule, ja v podstate se zarenim do stzku neprijdu, maximalne na 5 minut denne v ovladovne CT, kdyz koukam kolegyni pod ruku
a kamarad, kterej dela mereni zareni rikal, ze to je asi takovy zareni, jako kdyz vyjedes do krkonos :) takze to by mi vadit nemuselo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.1.06 20:00

nikdo, neves hlavu, tvuj manza k tomu ma spravnej pristup…
pockej na dalsi testy…
no a i kdyby zase vysly nizky… tak normalni zenska ma 1-2× do roka anovu cyklus, kterej musi byt zpusobenej nejakou hormonalni uchylkou… takze jste ted treba trefili prave do nej :lol: :lol:
spis bych trvala na vysetreni jeste jinej cyklus… nebo jinde :wink:
nez to zacnes vzdavat, tak si to nech poradne potvrdit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.1.06 20:03

Zdeniku, jenze ja jsem to pochopila, ze ty hodnoty co mi dneska rekl, mi nameril minuly cyklus pred ovulaci, ale zda se mi to skoro nemozne. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.1.06 20:10

nikdo, tak to moment…
pred ovu je progesteron minimalni a estrogen vylitne az jen malo dni pred…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.1.06 20:26

Zdeniku, mereni to bylo v poradku, estrogen byl mereny 12. den. a progesteron pred MS. Prave ten 12. den tam byl velky folikul, takze nechaupu jakmohly byt tak nizke hodnoty. A nebo jsem to spatne pochopila a on mluvil o hodnotach z tohoto cyklu (ten je bez ovu).
No kazdopadne v utery budu vedet, jestli jsem na odstrel. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.1.06 20:35

nikdo neplakej… i kdybys byla v prechodu, tak se to nedeje najednou… ale spis to trochu stavkuje, jako kdyz dochazi baterka…
takze kdyby se ten prechod potrvdil, tak by te jeste rychla jednou poradne nastartovali a soupli by ti tam toho mimiska treba i nejakou pomocnou metodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.1.06 08:28

Nikdo a Mirule
moc mě to mrzí…ach jo, ale vy jste holky šikovný a náramně znalý a chytrý a poradíte si tak, že miminko k vám cestu najde. Holt je to u nás někdy trochu složitější.
Já jsem o laparoskopii taky přemejšlela, jestli nám to tady ten měsíc nevyjde, nějak si pořád míň a míň věřim a třeba když se do mě podívaj, tak se přičina zjistí.
Zatím ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
12.1.06 08:53

Nikdusko, to bude urcite dobry a jak napsal Zdenik, vzdycky je jeste nejaka sance a nadeje umira jako posledni :P
Ale musim rict, ze kdyz si Vas tady takhle po ranu procitam, zacinam mit celkem slusne deprese z toho, ze mam pred sebou strasne dlouhy maraton ........................ :cry:, protoze neberu ani desetinu leku a preparatu co vy.
Co se tyce SPG, asi tam manzela poslu, ale je s tim smireny a nikdy neprostestoval - no aspon neco :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
12.1.06 08:54

Ahojky,

holky a neprůchodnost se pozná jen laparoskopií nebo takovou tou metodou, jak vám tam nacpou tu kontrastní tekutinu? Nebo jen tak ultrazvukem? :? To asi nestačí, že?
Já zase stále uvažuju o Mojžíšový, ale u nás ve městě jí asi nikde nedělají. Jde mi o to, že jsem měla operaci v oblasti kostrče a ono se říká, když jsou nějaké úrazy nebo operace v této oblasti, tak že je dobré to „rozhejbat“, že vše je ztuhlé. Možná proto mám tak líné vaječníky. Chtělo by to nějak prokrvit. Zkoušela jsem cvičit i doma, ale měla jsem pocit, že to dělám blbě. :?

Přeji vám krásný pracovní den! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.1.06 08:57

Aluu
na ten SPG určitě manžela pošli, než ty začneš cokoliv brát. Gyndař ti napíše doporučení.
I kdyby mu nevyšel úplně OK, dá se s tím něco dělat. A pro chlapi to fakt nic není, ten můj to bral docela dobře, dělali jsme si z toho legraci, moc mu to nepřipomínej a bude to brát normálně. My přece musíme podsoupit daleko horší vyšetření. Hlavně dodržte absenci před!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.1.06 09:00

Lioness
průchodnost vaječníků se BOHUŽEL pozná jen laparoskopií anebo tou tekutinou jaks popisovala, ale to je prej docela bolestivý. Obyčejným ultrazvukem ne!
Já mám zase skoliozu páteře, dokonce jsem v pubertě nosila korzet, někdy mě taky napadá souvislost, měla bych taky začít cvičit, ale zatím jsem to taky jen zkusila doma a to nemusí být dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová