PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
13.1.06 18:42

Ahojky holčiny :lol:

Tééédáááá,co jsem to tu četla za katastrofický scénáře :evil: :! No,holky :? ještě že se tu náladu už zvedla,takhle to přece nejde :! Já taky občas dostanu hroznou depku,ale tady mi jí vždycky zaženete,tak kšá kšá,ať jsou ty chmury pryč.
K těm těhulkama všude kolem vás:já jim to hrozně závidíém,la euž mě to nějak nenaštvává,zvláště když je to někdo,kdo si to mimi moc přeje,jo u těch krkavčích matek mě to se..,jednak kvůli nim,že se o nic nesnaží a jde to a hlavně kvůli těm dětem chudákům.Ale z nás budou zase ty nejlepší maminy,když pro to mimi uděláme všechno už teď.
Jo a mám pro vás potěšující zprávu.Hlavně pro NIKDO :jedna kolegyně v práci,co se snaží o mimi, měla taky rozhozený cyklus,že jí strašili předčasným přechodem,tak jí dali na pár měsíců HA,trochu jí to pomohlo,ale přesto dostala před týdnem MS,ale prý takovou nic moc a teď se jí začalo dělat blbě,bolesti prsou,tak si mrše udělal TT a měla tam slabou druhou / :lol: :! Takže to vypadá móóóc nadejně a to jí vyhrožovali přechodem a jetšě k tomu měla MS:! No moc jí fandím.

Teda tady to je samá mladice,já mám pomalu třicítku na krku :wink: Ale někdy si připadám na 15 a někdy na 70 let :?

K tomu SPG (myslím že se ptala Aluu?) mi jsme taky nic neplatili,jelikož máme OZP,takže asi záleží na pojišťovně.Byli jsem v Praze v Medivě na Lužinách (nebo na Lukách? tyhle stanice se mi platou) a mohli jsem tam vzorek jen přivézt a chtěli 2 odběry pro kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
13.1.06 21:34

Přeji všem krásný a láskyplný víkend!!!! :roll: :lol: http://www.gify.nou.cz/…ubory/46.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.1.06 07:19

Ahoj nikdo, díky za radu.Internetovou stránku zkusím. ale kdyz u mě probíhá ovulace, tak proč ještě nemáme mimi? Máte někdo tip na nějaké vitamíny? Díky a přeji hezký víkend.Já ho mám pracovní.

• Citovat
  • Upravit
1961
15.1.06 10:48

Ahoj Deniku,
ty jsi me vazne rozesmala :D . Tech duvodu muze byt tisic :! Ja mam taky ovulaci, a co z toho. Ne, samozrejme, je to dulezite, ale neni to jeste vsechno. Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
15.1.06 13:20

Ahojky při neděli,

ráda bych vám sem přispěla s jedním příběhem, který jsem slyšela včera. Tenhle příběh se stal v mém blízkém okolí. Je to smutný příběh, rozhodně vám jím nechci kazit náladu, ale až včera jsem si uvědomila a možná to pomůže i vám, že ty moje problémy jsou v podstatě banální a že máme všechny tak obrovskou šanci na úspěch, když nám dnešní medicína pomůže.

Bavili jsme se s jedním známým a ten nám říkal, že on a jeho přítelkyně si přáli miminko, takže se snažili, aby jim to vyšlo. A pak konečně jeho přítelkyně nedostala MS. Takže hned utíkala k Dr. jestli není těhotná. Dr. jí prohlédl a říká, že děloha je hodně zvětšená a že by to mohlo být těhu, ale bylo jim pořád divný, že testy vychází negativní. Nakonec jí chudákovi zjistili, že má rakovinný nádor na děloze a ve 29 letech jí doslova „vybrali spodek“. Takže to znamenalo, že už nikdy své děti nebude moci mít. Musela to být šílená beznaděj! :( Nakonec to dopadlo tak, že její sestra jí odnosila a porodila dítě a pak si ho ti dva adoptovali. Teď už je to rok, co mají krásného chlapečka a jsou moc šťastní! Takže tohle je smutný příběh se šťastným koncem. Přeju si, aby vás to taky trochu postavilo na nohy. Snad se na mě nebudete zlobit, že jsem to sem napsala, ale nadalo mi to. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.1.06 15:23

Ahoj Holky, jsem nova snazilka, s manzelem se pokusime o mimi uz skoro pul roku, ale zatim nic :( Jelikoz mam anovulacni cykly a MS bez Agolutinu nedostanu uz pekne dlouho, tak mi dr. predepsala CLostilbegyt a Utrogestan. Chci se vas zeptat, jelikoz vy uz mate s tim skusenosti :) jake vedlejsi ucinky jste na sebe pozorovali u basteni Closilu? Slysela jsme nap. zaludecni probelmy, pribirani na vaze, zavrate, atd. CO jste na sebe pozorovaly????

TEd cekam na menstruaci a pak 5.DC zacnu brat poprve zazracne lentilky… :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.1.06 16:40

Ahoj Miníku,
já Clostil baštím už 2.měsíc, zatím neúspěšně, ale zamýšlela jsem se nad tím, jestli mám nějaké zvláštní příznaky-samozřejmě, když si přečtu příbalový leták-vypadávání vlasů, příbytek na váze, špatná pleť, žaludeční nevolnosti atd, tak mám trochu všechno :) co se mi opravdu zhoršilo je akné, především na zádech, to je docela nepříjemný, vzhledově nic moc :( a taky jsem na sobě zpozorovala občasný nával horka. Ale kdo ví,asi se teď všechny víc pozorujem, tak to bude tím.
Ještě mě čekají další 2 měsíce s Clostilem, pak chvíli pauza a pak nejspích laparoskopie, no doufám, že mezitím otěhotním, už se nemůžu dočkat.
Mám z těch hormonů zvláštní pocit, já celkově prášky nerada, ale co bychom pro naše budoucí mimi neudělaly že jo :!
A je mi divný to, že ty máš brát Clostil od 5.DC, většinou ho holky berou od 3.DC, a mě doktorka předepsala od 2.DC - 1× denně.
Tak kde je pravda???
Lio, to byl dojemný příběh, chytnul mě za srdíčko, hlavně že má šťastný konec.
Jaký byl víkend holčiny?? U mě láskyplný :D papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
15.1.06 17:15

ahoj holkyyyyyyy,
Lio jak bylo v rajchu? Mate skrine? :D :D Ten pribeh je teda sila, ale ja nemam ani sestru. Akorat brachu. Vikend byl pekne, dokonce mi stoupla teplota, ale fakt nevim, co si mam myslet. Mrknete na to, jo?

http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
15.1.06 17:17

Mimiku, ptala ses na diskusy Clostylbegyt? Tam jsou v tomto oboru zkusenejsi. Asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.1.06 18:08

Ahojky holčiny,tak víkend už končí :( :( a práce před námi,ach jóóóó!!!!

Mimku:já sice brala Clostilbegyt jen jeden měsíc,ale žádné vedlekší účinky jsem neměla,kormě mírného bolení vaječníku,ale to je spíš dobré znamení :)

Nikdo:ty ale už přetahuješ cyklus,ne? A že by byla OVU tak jak ti jí vypočítal graf? Myslíš že to je možný,měla si i jiný příznaky?Třeba se ti teď jen trochu posunula.

Lio:to byl doják,hlavně že to takhle dopadlo,ale museli si teda chudáci vytrpět :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
15.1.06 18:18

Mirul, pro me naprosto atypicky cyklus. Normalne mam tak 25 dni. Tento cyklus jsem myslela, ze je anovulacni. Me to je taky divne, jediny priznak: v utery a ve stredu me bolelo bricho jak prase. myslela jsem ze mrcha prijde kazdou chvili 8O 8O
Ale pamatuju si, ze parkrat v zivote se mi ten cyklus takhle protahl, asi tak trikrat. Stresem.
Co ty?Hlasi cislo. :D
Marcelino co ty tvoje bolesti, jsou uz tehotenske?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.1.06 18:23

Tak nevěš hlavu,třeba se ti tento cyklus jen oddálila OVU a prodlouží se ti cyklus.
Já hlásím 5.DC.Manža mi teď nějak churaví,chudák,tak to nevím jaké bude tento měsíc tuleníčko :cry: No,hlavně aby se mi brzy uzdravil :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.1.06 22:17

miniku, ja jsem ted dobrala 9.DC clostilbegyt, taky jsem ho mela od 5DC, ted prvni cyklus… zatim zadny moc priznaky nepozoruju, jenom me dneska trosicku picha v podbrisku.. ale to asi jak cekam, co se bude dit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.1.06 22:18

nikdo, vypada to, ze jsi kolem CT mela ovu … jeste neni nic ztraceno :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
16.1.06 09:10

Dobre rano vsem,
je zase pondeli - fuj a k tomu prace................., ale s vami se ten tyden prezit da.
Lio, pribeh je to skoro neuveritelny, jen doufam, ze ja se niceho takoveho nedockam. No a kdyby slo prece jen do tuheho, tak segru mam :idea:
A co nakupy, jaky nabytek jste si poridili ?!
Miniku, vitam Te mezi nami, ale s Clostilem zkusenosti nemam. Zobu jine lentilky a jako Maceli mam z nich obcas trochu navaly a mensi chut na tulenicko - mazlenicko.
Nikdus, ja BT sice moc nerozumim, ale myslim si, ze podle tveho grafu mas k prechodu hoooooooodne daleko :roll:
Jeste 2,5 lentilky a mam dobrano, huraaaaaaaaaaa. Tak doufam, ze MS co nejdrive dorazi, at muzeme po mesicnim „pustu " zase "miminkovat“ o sto sest :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová