PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
17.1.06 09:33

Tak ja Te potesim, Maceli, MS dorazila dnes brzy rano, ale takovym bolestivym zpusobem, ze jsem byla nucena vylezt z pelisku a jit ulevit svemu brisku. Mam ho nafoukle jako kdybych byla tehu (coz opravdu nejsem), prsa neskutecne boli .................. je to proste hruza. Ale aspon si to odbudu, zitra doberu posledni lentilku, zavolam gyndr., objednam se na krevni testy a budu doufam, ze je vse OK a pak muzeme miminkovat a tehotnet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
17.1.06 09:42

Aluu, tak to gratuluju, aspoň se to pohne, viď! Já se taky těším v pátek na měření folíků. Snad tam bude aspoň jeden pěknej. Kéž by. No, tak jsem se zasnila a zpátky do reality… Dneska mi v pět ráno přišla SMS, mé kamarádce ze základky se narodil chlapeček. Takže mám další motivaci na snažení… Snad si taky konečně vystojíme tu naší frontičku!

Asi před hodinou jsem sem napsala román a vypadl nám proud, takže mi to vše zmizelo :cry: . A znovu se mi to nechce psát…

Nikduš, dnes budou výsledky, že? Tak držím palceeeeeeeeeeeee!!!!!!

Maceli, doufám, že tvá mrcha už nedorazí!!!

Zdeniku, ty nechodíš na folikulometrii, viď? A kdy si budeš sama měřit folíky? Nepůjdem do toho stejně? :D Nebo je měříš každý den?

Mirul, tak to jsem ráda, že nejsem semetrika. Myslím, že ti chlapi jsou někdy divný. Doma už se nám to trochu zklidnilo.

Jo, musím ještě napsat, že jsem dobrala clostil a jsem úplně v pohodě. Když ho beru, tak mám pocit, že na mě působí depresivně! Ale divný je, že teď jsem vůbec neměla návaly. A břicho mě bolelo jen snad 2 první dny a pak už nic. Tak jak je to s tím clostilem? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.1.06 10:12

dobre rano holky,
vysledky budou odpoledne, Lio prosim te bud rada, ze nemas vedlejsi ucinky :! :D Ty si snad jeste budes stezovat 8O :D
Jdu se ucit, ale budu na pocitaci, a odpoledne… :( …se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.1.06 10:23

Nikdus, urcite do u dr. dopadlo dobre, drzim pesticky, tak pak dej hned vedet ..................
Holky „folikulky“, k cemu si je merite ? Z toho se pozna, jestli se vajicko uvolni ?!?!?!?!
Zdeniku, jaky zanr zpivate ?
Maceli, budes testovat ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
17.1.06 10:43

Ahoj snažilky,
Aluu:většina z nás chodí na ultrazvuk každý měsíc, protože bereme Clostilbegyt, po tom se často dělají cysty, a tak se to musí kontrolovat. Já třeba chodím 13.DC, Dr. vždycky řekne, kde mám největší folík, ukáže mi to na obrazovce a teď naposled mi i píchla Pregnyl, aby ovu stopro proběhla.
Jenže už týden mě bolí prsa, takže si vůbec iluze nedělám, tak za 3,4 dny je tu menses..to víš že bych ráda testovala, ale já až tak 30.DC kdyby mě NÁHODOU mrška nenaštívila…
Lio třeba čeká v pátek na nějaký pěkně velkej folík nejlépe před ovu a pak to s manžílkem hezky pojistí. Příští víkend žádný diskotéky!!
Nikduš: OZVI se nám s dobrými výsledky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.1.06 10:48

ahojte holciny:)
aluu, to je super, zacina novy cyklus , nova snace , nove snazeni :)))
lepsi nez cekat na mrchu :wink:
lio, ja na foliky koukam s kolegyni uz od vcera, ale zatim nic moc, jen jeden 11mm, ostatni pod 8mm
jinak zraly folik pred ovu ma 20-25mm

aluu, mrkni na www.kakofon.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.1.06 11:03

Aha ............... To znamena, ze kdyz mi pri rozboru z krve na hormony zjistili pouze ten prolaktin, vse ostatni je OK :?: :! Znamena to, estrogen, ............ jsou ok, takze i foliky rostou jak maji ?!
Maceli, aby ses nedivila. Ja myslim, ze to vypada nadejne ..........., ale pak nas musis nakazit tim „tehubacilem“ :twisted:
Zdeniku, je to moc zvlastni hudba, ale pekna. Kdysi davno jsem taky chodila asi 8 let do sboru, ale nastupem na gympl jsem to vzdala. Jo, a ktera jsi ty ? Ta svatebni Zdenka ?! To vis, jsem jenom zenska, tutuz strasne zvedava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.1.06 11:09

jj, ja jsem ta „svatebni“ :))
jinak ta prvni skladba je moderni, takze trochu vzlastni, zkus i ty ostatni :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
17.1.06 11:16

Zdeniku, ty folíky se nejspíš rozjedou až při další kúře! Ale to je velkej úspěch - 11 mm hned napoprvý! Já měla poprvý - nic :cry: , úplně nulovej výsledek, podruhý byly 11 mm a teď půjdu po třetí, tak kdyby to byla přímá úměra, tak už by mohl být 22 mm, ne? Ale mně doktor říkal, že stačí už 18 mm. Tak i za to bych byla vděčná! To by bylo, abych do jara nebyla těhu a všechny ostatní tady takyyyyy!!!!!

Maceli, to máš pravdu, jestli tam bude nějakej pěknej folík, tak žádný diskotéky manžílka nebudou! Ale nechci mu to případně říkat, že je folík. Musím to nějak navlíknout! On je pak divnej, když to ví. Proto jsem se rozhodla, být tajemná jako hrad v Karpatech! :wink:

Aluu, ty máš asi jen problém s tím prolaktinem. Ovulaci asi máš,ne?

Nikduš, ty se učíš? Studuješ ještě? To jsem nějak nepostřehla! Tak pak sem rychle s výsledkama!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.1.06 11:37

Zdeniku, moc Ti to na svatbe sluselo a hudba je fajn poslechova, jen se natahnout na gaucik a relaxovat, to by bylo príííííííííííííma.
Lio, ja myslim, ze v jsme my zenske prebornice, takze manzu hrave prelstis.
Ano, ja mam „jenom“ problem s prolaktinem, ale sestra na gyn. rikala, ze ten zvyseny prolaktin (mam ho pry jen malusenko a muze byt zvyseny ze stresu) muze zabranovat nebo omezovat moznost otehotneni. Pokud nektera z vas pujdete ke gyndr., poptejte se na jeji nazor - vic hlav vic vi :idea:
Jestli ovuluju opravdu nevim. Da se to zjistit jinak nez BT nebo ovutesty ?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.1.06 11:43

no jeste tou folikulometrii :), ale je hloupy, ze k tomu musis chodit k dr. :)
jinak, kdyz ted budes mit srovnanz ten prolaktin lekama, tak to bude v poho, ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.1.06 11:47

No ja DOUFAM :P , ze se to srovna. Dalsi mesic(e) cekat bych asi neprezila. Nejhorsi na tom Mysalfonu je, ze pri uzivani se nesmi otehotnet. Kdyztak se mi, holky moje, poptejte :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.1.06 12:32

Lio, ucim se, protoze si tady chci nechat uznat diplom, a k tomu potrebuju oficialni zkousku z nemeckeho jazyka v Nemecku.
aluu - prolaktin zabrnuje prave zrani folikulu, alespon tak jsem to cetla, takze je mozne, ze mas min estrogenu, ale pokud se ti to urovna, tak by to melo byt uz v pohode.
Holky ja nevim, jestli mam dneska do te ordinace jit nebo tamzavolat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
17.1.06 12:41

Nikdus, kdybych mela malo estrogenu, tak by to poznali z te krve, nebo ne ?!?!?!
Ke Tvym vysledkum, co je pro Tebe lepsi ??????????? Ja bych tam asi zavolala, protoze mam gyndr. celkem daleko od prace a hlavne nevydrzela tak dlouho cekat - telefon je podstatne rychlejsi.
Ale neboj, ja myslim, ze to bude dobry, drz se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
17.1.06 12:48

ALUu, jasne, to by ti zjistili z krve. Ale rikam to proto, ze me doktor potom co zjistil, ze mam malo estrogenu udelal jeste test na prolaktin, s tim, ze on to muze brzdit.
Jinak nevim, uz jsem byla rozhodla tam jit, ale ted zase, ze tam zavolam, porad nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová