PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
19.1.06 14:13

Mimochodem Lio - jsi z Varů? Já jsem z Chebu. Mám tady rodiče, jinak se už většinou vyskytuju jenom v Praze. Teď právě jsem poprvé od vánoc doma, tak si užívám svého milovaného pejska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
19.1.06 14:27

Ahoj snažilky!
Já jsem tu nová a již první měsíc beru též clost.
Již 3 dny mám zpoždění ale zatim test negat.
Hlavně nic mě nebolí ani prsa.I při užívání jsem něměla potíže.
Tak koukám že nejsem sama.
Jinak potvůrce ještě jednou gratuluji - je to kolegyně z práce.
A těm co mají zvýšený prolaktin - tak naše kolegyně jezdí do CAR pobočka v TPC a na:,–(ili jí nějaké hormony na snížení.
Protože její doktor jí na:,–(il duphaston ale ten byl úplně na nic když člověk má zvýšen.hladinu prolaktinu.
Takže děvčátka nechte se odebrat na všechny hormony a chlapa na spermogram.
Já uvidim a taky to pak budu řešit.
Nic to prý nestojí a věděli výsledek sperm. do 20 minut a nic neplatili.
Aby nás ty naše doktorové zbytečně necpali samýma hormonama a my čekali moc dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
19.1.06 14:59

Ahoj Misch,
vitam Te mezi nami snazilkami :P Kolik Ti je a jak dloho se snazite ?????????
Kdyz uz jsme u toho prolaktinu, ja na nej vcera dobrala prasky!? Netusis, jaka je uspesnost lecby Mysalfonem : Brala jsem ho 1 mesic ............
Holky des uz frcim domu, tak pa zitra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.1.06 15:22

Ahojky,

Agátko, děkuju moc za podrobný a rozsáhlý popis Mojžíšky!!! :D Já jsem si řekla, že už jen kvůli těm mým zádům by byla ta Mojžíška super! Ještě asi počkám, jak se vyvrbí tento cyklus a pak bych si zkusila říct o její napsání. Přinejhorším si jí zaplatím. U nás stojí 2500 Kč. Mně se právě hlavně líbí to odblokování! A jak se provádí to odblokování přes konečník? Zní to odstrašivě. Je to něco hroznýho? Jinak já jsem přímo z KV. Tak to jsme obě západočešky (tedy ty vlastně býválá). A už máš po svatbě? Určitě jsi šla do Prahy za přítelem? :wink:

Maceli, jsem na tebe zvědavá. Pořád doufám, že nahlásíš //, to by v tom byl čert, jestli ne! :wink:

Zdeniku, máš pravdu, asi prdím na Dr. a dnes to radši pojistím tuleníčkem. Nebo jestli si radši šetřit spermijky na zítra a sobotu? :oops:

Aluu, jsem na tebe zvědavá, jestli už je prolaktin v pohodě!

Misch, vítáme tě mezi námi!

Potvůrko, máš hezký metřík a nápis, ale ještě jsi nám pořád nenapsala, jak dlouho jste se snažili a jestli přirozeně? Ty jsi teď asi omámená štěstím, viď? Tak mi neodpovídáš :(

Takže vy dvě jste kolegyně z práce? Tak to je taky náhodička, že? To z vás teda bude mít zaměstnavatel bude mít radost, až všechny odejdete na mateřskou :D :lol: 8)

Dlouho už jsem tu taky neviděla Karotku, pravda! Kdepak se nám toulá?!

JJ se nám ozvala, to je fajn, ale stále tu chybí Nikdo!!!
Halóóóóóóóó, Nikduš, kde jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.1.06 15:27

ahoj decka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
19.1.06 15:29

nazdar Misch,tak jsi mě nakonec poslechla?Už jsem od Dr…

Takže stručně.Rozhodnutí se snažit padlo 14.listopadu,bylo to téměř uprostřed cyklu a povedlo se to vlastně 2 cyklus snažení…Možná moc velké štěstí,ale spíš šlo o to,že najednou pracovaly nervy kolem rozvodu a bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.1.06 16:14

Nazdar NIKDO!!! To je super, že jsi zpět. Jakej byl dr???

Lio, do Prahy jsem šla za studiem a pak v práci potkala dnes už manžela :) , kterej taky přišel do Prahy na VŠ. Já jsem ze západu, on z jihu, ale zůstaneme v Praze… Ale Cheb miluju a pořád budu, moc se mi tu líbí, akorát je to tu trochu moc malý… Jsem už Prahou rozmazlená… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
19.1.06 16:15

AHOJ NIKDUŠKO, jsem ráda, že tě tu vidííííím!!!!

Potvůrko, gratulace, protože ty patříš mezi ty štěstěny, kterým se to zadaří hned! Já taky na začátku neměla vůbec myšlenky na mimi, rekonstruovali jsme, měli jsme starosti s úvěrem, do toho se stěhovali a zařizovali svatbu a k tomu ještě byl blázinec v práci (až jsem z toho všeho samovolně zhubla 7 kg ani nevím jak) a bohužel se nám stejně mimi nezadařilo. Takže to je dost individuální… Ale u mě je to právě tím, že mám anovulační cykly, takže bych se mohla snažit jak chci a myslet na bůhvíco a jet na milion dovolených k moři, ale prostě bez té „chemie“ to asi nepůjde :cry: S „chemií“ u moře pak i možná někdy jo… Pevně v to věřím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.1.06 16:46

Ahoj holky moje,
vy jste tak hodne, ze jste me postradaly. :D Diiiiiiik.
No ja jsem si dnesni navstevu predstavovala:„jste v prechodu, nashle!“
Ale nastesti to bylo jine. Hlavne se pokousi zjistit proc moje vajecniky nereaguji, vsechny jine hormony mam v normle (testosteron, atd. Akorat prave ten estrogen a s nim spojeny progesteron.
Zitra jdu jeste na vysetreni stitne zlazy. No jeho postup je nasledovny: tri mesice ted budu brat takove prasky ktere mi ty hormony doplni, prvnich 14 dni estrogen dalsich 14 estrogen plus progesteron. no a potom necha mesic volno a potom udela jeste jednu zkousku toho FSH hormonu. pokud se to nezlepsi a ty vajecniky „nenaskoci“ tak pujdu na biopsii, vezmou mi kousicek vajecniku na zkousku, aby zjistili jak na tom je.
Takze vzhledem k tomu, ze ja jsem to svoje tehotenstvi uz zabalila (uz jsem uvazovala u darcovstvi vajicka), tak je jeste nadeje.
Jinak, jsem ted co se tyce moje stavu uplne v pohode, protoze jsem myslela, ze hur uz byt nemuze, takze nejake cysty nebo tak jsou mi uplne ukradene, kdyby se objevili, tak mi alespon zjisti, jak to vypada uvnitr. :)
Jdu si vas docist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.1.06 16:49

aluu, co se tyce toho prolaktinu, jak uz jsem psala, je mozne, ze ti potlacoval prave tu ovulaci, alespon tak ja jsem to pochopila, takze i estrogen, ale kdyz se ti prolaktin vrati do normalu, tak by to melo byt v poho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.1.06 16:58

nikdo, ja jsem rada ,ze ses vratila mezi nas :lol:
a hlavne, ze ti ten dr. rekl takove „priznive“ zpravy… v dnesni dobe se da opravdu resit skoro vsechno :lol:
dokonce moje kolegyne vysetrovla jednu divcinu, ktera teda uz po prechodu byla uplne, dostala teda vajicko, ale spermie byly jejiho manzela a ted je stastne tehotna… a kdyz to dite odnosi, porodi, vychova, tak je vlastne jeji, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
19.1.06 17:04

Ahoj Nikduško, často čtu vaše diskuze, ale dnes jsem se teprve zaregistrovala, abych mohla taky občas odepsat. Dovedu si opravdu představit, jaká byla tvá reakce, když ti dr. řekl, že jsi na tom špatně s hormony. Několikrát jsem to již zažila. Člověk si z té informace vezme to nejhorší a ještě mnohem víc si k tomu přidá a je schopný to zabalit. Jsem fakt ráda, že ses zase ozvala a že i dr. ti dal šanci. Všechny tu máme jeden cíl … mít pokud možno miminko naprosto přirozenou cestou. Ale pokud to nepůjde … nezbývá, než obrátit se na odbornou pomoc a trochu tomu našemu tělu pomoci. Od toho se ty výzkumy dělají. Bohužel si to představujeme, že když se rozhodneme, tak to prostě bude. A prd. Někomu prostě není dáno. Já neberu HA 3roky. Teď beru podpůrnou hormonální léčbu, která mi nedělá vůbec dobře a zatím mi nikdo neřekl, proč to nejde. To že má člověk pravidelnou MS, dokonce i občas ovuluji, ještě bohužel nic neznamená. A čím víc o tom všem člověk ví, tím víc si uvědomuje, jak je to strašně složité a kolika faktory je početí toho drobečka ovlivněno.
Nikduško, fakt to nesmíš vzdávat, bohužel, pro někoho je to běh na dlouhou trať … nezbývá, než tu trať zdolat. A věř, nejsi v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.1.06 17:08

ahoj Abbey… docela te chapu… ja sama se sice snazim „teprve“ od cervence, ale moje svagrova to zkousela vic nez 3 roky a za tu dobu s ni vyzkouseli snad vsechno, krome IVF, kterou odmitla… pak se rozhodla, ze deti teda mit nebude a v tu dobu otehotnela :lol: 8O
a to druhe se jim povedlo necekane na prvni narozeniny male :lol:
takze nehazejme flintu do zita :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
19.1.06 17:15

ahoj Zdeniku ahoj Abbey,
je pravda, ze alespon ja jsem takova, ze hned vidim to nejhorsi. I kdyz je to treba nepravdepodobne, ale musim priznat, ze vetsinou to tak i vyjde. Kdyz jsem cekala na ten vysledek toho FSH, tak me cela rodina utesovala, ze to prece neni mozne abych byla v prechodu, vzdyt mam pravideolnou ms a jeste k tomu ovu, ale ja uz tusila, ze to vyhmatnu, a taky jo. :cry:
Za tyto dva dny jsem si fakt prosla peklem, samozrejme s vlastnim ditetem jsem se uz rozloucila, nejdriv jsem brecela a vcera jsem dostala takovy zachvat nepricetne zurivosti :evil: chudak manzel 8O Ale proste mi ti prislo tak PRISERNE NESPRAVEDLIVE. co jsem komu udelala, jsem si rikala, Proc ja zrovna musim vyhmatnout jedno procentu ze vsech zenskych. Vlastne se ptam porad, ale uz je to mnohem lepsi.
Hlavne me povzbudil ten doktor, ktery to nezabalil. Nekde na jine diskusy jsem cetla jak ma nekdo hodnotu tohoto hormonu 30 a v caru ji rekli, ze s tim uz nemuzou nic delat. 8O , no ale je pravda, ze ona nemela ms, ale ja to stejne nechapu.
Holky kazdopadne Zdeniku mas pravdu, me kdyby dali vajicko oplodneni manzelovym spermatem, tak bych byla nadsena, co vite jake krasne geny bych ziskala (vzdycky jsem treba chtela hnedooke dite, ale vzhledem k tomu, ze my mame oba dva modre, tak nic, a vidite, hned je tu sance :! :D
Vite co holky, me se nelibi, kdyz nekdo rika, no jo, co by chtely, proste se mely snazit driv. Ja jsem na tuty chtela dite uz od dvaceti, to jsem jako mela znasilnit nejakeho bezdomovce, nebo co? 8O
Abbey kolik ti je, kdyz uz jsme u toho veku, a vitej tady, doufam, ze ses neprihlasila, az kdyz jsi zjistila, ze uz jsem pryc, to jsem te zklamala co? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
19.1.06 17:18

nikdo, vekem to neni…
moje mama otehotnela v 38, kdyz se ji vlivem nemoci posunula ovu o tyden
jinak ja jsem chtela dite od 22-23 let, ale neslo to, skolu bych s nim nezvladla a misto v blizkosti prahy s ditetem, bez praxe?? ani omylem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová