PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
20.1.06 12:49

Liusko to je mi lito, ja to u tebe stejne porad nechapu, kdyz mas v poradku hormony, tak proc ty foliky nerostou? Jinak estrogen vypadal pekne no a progesteron ten nevim, to zalezi na cyklu (no ten estrogen taky) prolaktin nevim, protoze neumim prevadet ty jednotky. Tak jsem ti moc nepomohla, ze :?
No jak uz jsi jednou psala, ja mam foliky a nemam hormony, ty mas hormony a nemas foliky, To snad neni pravda 8O :(
Misch - teplotu musis merit po 6 hodinovem spanku, bud v puse nebo v konecniku nebo v pochve. V puse to je nejmene presne. Ale nekdo to dela, kazdopadne to nemuzes behem cyklu menit.
Jinak ja nevim, ty teploty… Ja jsem sice podle teplot mela ovulaci, ale prijde mi to teda divne 8O
Co se tyce tady v rajchu :wink: tady by se divali na 25. letou rodicku jak na blazna, co si vedome kazi zivot 8) 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.1.06 12:58

Ahoj holky,
jdu trochu se zpožděním … dopoledne jsem dala přednost nákupům, než se naplní obchody.
Díky moc za přivítání … povím vám, jste neskutečně užvaněné, než jsem to stačila pročít, přibyla další stránka.
Nikduš - teď je mi OK. Pokud nepočítám, že mi je střídavě zima a vedro a dnes v obchodě jsem myslela, že radši odejdu, protože jsem měla pocit, že se mi všechny zvuky začínají vzdalovat. Naštěstí mě pak praštil ten studený vzduch a vše se srovnalo. Měla bych!, ale nechci to zítra dostat. Jak to tak vypadá, tak i po Clostil. bude přesná jako hodinky. Takže předpokládám, že od zítra budu mít taky nový metřík, nebudeš v tom Maci sama, neboj.
Mischi - ptáš se na tu bazální teplotu - v tom už jsem odbornice. V tvém případě je však základním problémem to, že děláš na směny. Dokud jsem také dělala na směny, tak jsem si ji neměřila a doktor mi navíc řekl že je to k ničemu, když nemám pravidelný režim. Základním pravidlem totiž je, že máš měřit každý den, ve stejnou dobu (+/-30min), za stejných podmínek a minimálně po 3 hodinách spánku. Navíc, nesmí se ani vstát z postele, protože jakýkoliv pohyb naměřenou hodnotu mění a je to pak nesměrodatné. Dá se z toho hodně vyčíst, ale musíš měřit několik měsíců, abys vypozorovala, zda a kdy dochází ke zvýšení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
20.1.06 13:02

Tak to asi nebudu moc měřit teplotu po noční.
Ale jak to tady čtu tak vás asi doktoři hlídal.
Mě na:,–(il clostilbegyt bez nějakých vyšetř. a odběrů.
Mám je dva měsíce dávku 50 mg a řekl mi akorát že máme mít od 10 až do 16 dne cyklu každý den sex.a že za dva měsíce mám přijít na kontrolu.
a nebo že přijdu dřív že už jsem těhule.
Ale to nejsem když jsem to teď dostala.

Zajímalo by mě jak s vámi začali doktoři jednat a jestli si teda ám o něco říct.
Míša(misch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.06 13:03

Jinak vás chci holky utěšit! Dnes na gyndě jsem viděla 2 starší těhule. Jedné paní bylo asi 45 a druhé bylo 43 let! Zrovna se bavili o aminocentóze, nebo jak se to píše, že jí podstupovaly, jestli mimi není postižené. Musím vám říct, že tyhle 2 paní mi připadaly už hodně „staré“ na mimi, ale neznám jejich osudy a třeba se podruhé vdaly a chtějí mít ještě mimi. Tak to naprosto chápu a přeju jim to, protože ty se o ty své mimísky určitě krásně postarají! No, takže my všechny tady jsme úplné mladice a junačky! Takže doufám, že jsem vás trochu uklidnila!

Jinak s tím mým manžou jsem nemyslela, že mu jako tikají ve 32 letech biohodiny, ale že jako on sám už by moc a moc mimi chtěl! V tomhle slova smyslu mu ty hodiny tikají! :D

Nikduš, tak to je teda dobrý, my bysme se měly nějak spojit. Já ti dám moje hormony a ty mi dáš tvoje folíky, co ty na to? A bude hotovo! :D
Jinak já si říkám, že mi možná ty folíky nerostou ze stresu z práce. Je to asi 14 dní a měla jsem takovej stav tady, že jsem se málem už složila. Furt mi to cpou i kolegyně, že nejsem v klidu, že si mám vzít dovču a budu mít folíky jako brna. Tak nevím. A navíc možná ty záda to nějak blokují tu činnost těch vaječníků… Takže budu cvičit, cvičit a cvičit!!! :wink:

Misch, to mě mrzí ta MS, ale zase na druhou stranu, mít jí po 30 dnech, to je bomba. Zdá se, že na clostil reaguješ!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.1.06 13:04

Aluu,
jak jsi rozebírala ty holky, co nemají žádné problémy … tak moje nejlepší kamarádka otěhotní, když na ní sedne komár … alespoň tak se mi to jeví.
Za poslední 2 roky otěhotněla 2× a to i přez antikoncepci, a když mně před týdnem oznámila, že jde na miniinterupci, vypadlo ze mě: „jseš blbá“, ani jsem nevěděla jak. Taky docela zírala.
No, proč se to neštěstí jednoho nemůže přestěhovat a být štěstím druhého.
To je fakt pech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.1.06 13:30

Teda holky, tady to fakticky frci .................... Chvili jsem mimo a uz mam co cist.
Misch, skoda, ze MS nejspis dorazi, aspon muzes pristi mesic testovat // se mnou a Maceli. Jo, ta kamaradka s PRL, nevis jak dopadla ? Ja jdu na testy az pristi tyden ...........................
Lio, je mi mo clito, ze „nerostes“, ale zkus jeste chvili vyckat a pak se uvidi. Prece jednou zvitezit stejne musime :lol:
Nikdus, ja si myslela, ze jsi z Moravy, protoze „decka“ taky pouzivam dost casto a „Cechacci“ (holky prominou) z toho byli uplne na vetvi. Ale nebyl by to spatny napad, kdybycho si mohly navzajem „presunout“ to, co nam chybi a mimi by se rodila jako na bezicim pase.
Abbey, jak dlouho se lecis a pokousis o mimi - nevim, jestli jsi to psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.1.06 13:56

Allu … před 4 roky jsem vy:,–(ila HA s tím, že až se to povede, tak se to povede a bude to super. Ale bez jakéhokoliv měření - počítání a tak. No a tak jsem si to vždy omluvila, že je to tak strašně krátká chvíle do které se musí člověk strefit, aby to vyšlo, že by to byl zázrak. No a když utekl 1,5 roku, tak jsem to už blíže začala řešit s doktorkou, jenže bába jedna stará nepokroková … probendila další rok jejími úvahami a různými hloupými pilulemi. Takže jsem nakonec ukecala jednoho Dr. aby mě i přes stop-stav vzal a od té doby se alespoň něco děje. Manža má zkontrolovaný spermiogram - prej si ho má vystavit v práci na nástěnku - takže řešit musíme holt mě. No a teď to vypadá, že mám zmenšenou dělohu, takže i když dojde k oplodnění, nestačí se uhnízdit a MS jej vyplaví ven. Samozřejmě je to hypotéza! Takže zkoušíme dál. Snad něco zabere.
Nejhorší je, že čím déle ten problém řeším - tím více o tom vím. Nedá mi to a pořád hledám na internetu nějaké informace … teď už mám pocit že bych mohla klidně z tohoto oboru promovat. Ještě teda nemám zmáklý hormonální hladiny!! Tam bych asi neprošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.1.06 14:17

Jeee Abbey, to ja taky. Ja si rikam, ze kdybych se tak venovala francouzstine jako neplodnosti, tak uz mluvim jak Belmondo :D :D
Je pravda, ze cim toho clovek vi, tim je to mozna horsi. Ale zase si muze „kontrolovat“ toho doktora :D
Holky, vy myslite, ze jde nejak ta funkce vajecniku ovlivnit jinak nez hormonalne? Treba fyziologicky? Ze je tam neco blokle? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.1.06 14:24

Abbey, jeste jsem se chtela zeptat, zda jsi za SPG neco platila nebo to hradila pojistovna. Pristi tyden si sve gyndr. reknu o vysetreni manzova SPG a uvidime jak dopadne i s mymi krevni testy.
Je fakt, ze od doby, se navstevuju tohleto forum jsem se taky o hodne moudrejsi v mnoha vecech nez se mi kdy zdalo .......... :idea:
A z jineho soudku, pred hodinou od nas odjeli truhlari, uz mame konecne hotovou skrin na miru, takze zitra (dnes se jdu s kamoska u vinka odreagovat) bude pracovni a stehovaci a tridici a .................. den, vsech veci, ktere nam od nastehovani do baraku volne strasi v loznici. A co vy holky, ktera z vas vyrazi na odreagko no hory a tak ????????????????? jezis, jak jsem straaaaaaaaaaaasne zvedava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.1.06 14:43

Aluu,
za SPG jsme neplatili nic. Platila to manželova pojišťovna. Některé holky tu psaly, že výsledky dostaly do půl hodiny. My ne, musela jsem si za 3 dny volat k mému Dr. o výsledky. Jemu to přišlo poštou ze special. oddělení v nemocnici. Doktor si SPG vyžádal jako první věc, aby do mě nepral hrůzné hormony, když by mohl být problém na straně manžela. Pak teprve začal s mou léčbou.

Jó na hory, to bych jela hned … chystáme se už od Vánoc a nějak to pořád nevychází. Ale já bych chtěla do Rakouska, takže to není otázka víkendu. Tady teď moc nepadalo a na snowboard ten přemrzlý sníh není nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.1.06 15:00

Ja prcham, takze se mejte vsechny krasne o vikendu, preju dlouhe a plodne tuleni a vubec se mejte mooooooooooc faaaaaaaaajn :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
20.1.06 15:10

Prominte ze sem lezu, ale chvili jsem vas cetla. Abbey, jestli mas mensi delohu, tak neni duvod proc by se to nemelo, povest, ja mela ten samy problem a to jeste deloha byla obracena a povedlo se, takze holky nezoufejte i zazraky se deji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
20.1.06 15:19

Holky ja zase dneska lakuju v predsini. Je mi trochu z toho spatne 8O Ale bude to vypadat krasne. :D
Krasny vikend. my jedeme zitra asi nekam plavcit. Ja se pokusim o vikendu nic necit a nepidit se o neplodnosti. Tak mi to snad vydrzi alespon ten vikend. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.1.06 15:22

Ahoj Enkal … já z toho rozhodně nesmutním. Mám pocit, že se doktoři chytají každé odlyšnosti, aby jí mohli přisoudili potencionální důvod proč se nedaří, když ho nemůžou najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.1.06 15:27

Nikduš … tak to ti držím palce, aby ti to předsevzetí vydrželo alespoň do pondělka. Já jsem lakovala včera. Koupila jsem si do pracovny také skládací pidi-šuplíky v Ikee a rozhodla jsem se, že je natáhnu barevným voskem. Smrdělo to jak bolavá noha, ale dnes už to voní, jako na starém hradě. A navíc mi to udělalo radost. Tak si pěkně zaplav a brzy zase napiš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová