Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte, taky se mi ty tehubacily pretvorily do nejakych chripkovych
akorat se bojim, aby z toho nebyla angina …
mirul - nereknu ti ,jestli se to povedlo… to se prece pozna az za minimalne 14 dni:)
jinak ovu jeste nebyla, ale foliky vcera 18mm, tak cekam, ze zejtra by se mohla konecne zvednout i teplota…
nebudte smutne, ze uz je konec vikendu… tyden utece jako voda a bude tu DALSI VIKEND
![]()
Ahoooooj ![]()
tak nejprve CHŇAP těhubacil od Potvůrky
díky ![]()
a co holky nemocný??Šetřete se, pořádně se oblíkat, venku je šíííííííííílenáá zima…
Zdeníku?Tak co ovu?Už už??
Lio-tak co lyžovačka??
ostatní holky tak coooooooooo??pište co novýho!!!!!
My jsme vymalovali pokojíček, na krásnou meruňkovou, zatím není zařízenej už aby........ ![]()
zatím pa krásnej začátek týdne ![]()
CAGOS holky…
v patek jsem narazila na vasi diskuzi…ja obcas chodim na cekatelky // spojte se… timto tu zdravim Zdenika a Nikdo:-))
I ja jsem snazilka… a UZ netrpeliva cekatelka na //…
Snad se budu moci zapojit do debaty i k vam… ![]()
Jinak je mi 25 let…a snazime se od zari… i kdyz OVU jsme vychytali asi tak 2× ![]()
Vsem hezky den… KéžBy:-)))
Preju krasne dobre rano vsem. Dneska je tam „kosa jako z nosa“, jeste porad rozmrzavam, cesta do prace byla dnes fakticky pekelna, jediny vlak neprijel nacas ...................... Takze poradne se oblikat, jedine, co na nas muze ted „lezt“ je manza a jeho „spermonici“, ne nejake bacily angin a chripek
Potvurko, dekuji za tehuprs, doufam, ze jsem polapila maximum.
Tak jaka byla lyzovacka a plavanicko, holky ??????????? My jsme meli pracovni vikend - manza celou sobotu stehoval veci do nove skrine a ja skoro do vecera uklizela, ale skrin je uzasna, konecne v loznici poradek a manza si nestezuje, ze jsem mu zabrala svym oblecenim celou skrin.
Zdeniku, to je super, foliky 18 mm, celkem ukazkova mira, nebo neeeee
No doufam, ze jste s manzilkem v praci nezahaleli a .............. ![]()
Dneska zaciname opet s tulenicke, tak jsem zvedava jako zabral Mysalfon, abych mohla rozjet dalsi tehotensku vlnu .................
Kdo vlastne se mnou tento mesic testuje ????????? Maceli, Misch,......... kdo jeste ![]()
Dobre rano domove!!!
Tady krasne sviti slunicko, ale nevim, kolik je venku. ale pod minus deset to nebude.
Ahoj Kezbynko, vitej tady.
Holky teda ja mam tento cyklus jak stehno
Podle grafu jsem mela ovu nekdy pred 14 dny. A v sobotu jsem mela pocit, ze ji mam znovu. Podle bolesti, nejdriv me bolela ta leva strana, co me vzdycky boli a vcera uz cele bricho. Proste presne jako u ovu, ale mozna to je nejaka cysta nebo co.
No to je jedno - kazdopadne jsem to az do vcerejska do vecera vydrzela bez jakychkoliv zdravotnich informaci. Coz je dva dni.
Jo a dneska jsem mela dobry sen - byla jsem doma (u rodicu) a musela jsem udela jeste dva predmety, aby me vubec pustili k maturite a rikala jsem, ale ja tu muzu byt tak na zacatku pololeti a na konci. Jinak ne.
![]()
Aluu - kdy budes mit vysledky jestli mas ten prolaktin v poho?
Ahoj děvčata,
tak nakonec z naší lyžovačky nic nebylo
. V sobotu lilo jak z konve, tak jsme říkali, že by to nebylo nic moc a včera bylo sice pěkně, ale zase jsme říkali, že na horách bude ledovka a to já nesnáším
. To je pak vždy o hubu. Takže jsme byli doma a pěkně si s manžou odpočinuli. Těch společných víkendu nemáme moc, protože on jinak pracuje o víkendu, ale v lednu má víkendy volné. Tak to bylo super. V sobotu jsme akorát namontovali naši novou červenou skříň (vidíš Aluu, jsme na tom podobně) a sestavili jsme židle a trochu se to hnulo. Já jsem si udělala pořádek v oblečení. Ještě musíme do skříně dát police a můžu si „zaklidit“ ten bordýlek.
Maceli, tak to musí být krásné, ten pokojíček. Meruňková? To asi bude holčička, ne?
No, my už taky máme vymalovanej pokojíček, je fialovo žlutý (to taky vypadá na holčičku, že?)
, ale jinak je prázdnej. Akorát jsou v něm 2 sušáky na prádlo a počítač. Už aby byl zaplněnej
, ale určitě ne bordýlkem…
Tak koukám, že nám tu nějak skáčí bacílky. Mě taky nějak bolí hlava a mám ucpanej nos. Ale těhuprskanec od Potvůrky taky chytám. ![]()
Mirulko, jak jsi na tom s tou laparkou? Půjdeš do toho?
Karotko, to je dobře, že jsi se ukázala! Sice jen o víkendu, ale i tak jsme moc rády!!! Aspoň o tobě víme.
Musím pochválit Nikdušku, ona dodržela svůj slib a o víkendu se vyhla internetu, jen tak dál. Radši natírej a lakuj a plav, ale k nám nezapomínej chodit!!! ![]()
Zdeniku, tak foldy už jsou pěkné! Ty se teda máš! To musí být zajímavé, takové tulení v práci, ne? Trochu z jiného šálku kávy a asi trochu vzrůšo, ne? I tak se dá obohatit milováníčko… Já už se moc těším na tu Mojžíšku. Poslední dobou úplně skučím, jak mě bolí záda. Manža už kroutí hlavou. Teď mi stačilo o víkendu, že jsem dýl spala a ležela v posteli a myslela jsem po ránu, že se nehnu (kvůli zádům). Když sedím v práci celý den, tak to taky bolí. Když dlouho stojím, tak taky. Jsem hroznej hypochondr. ![]()
Abbey,… teď doufám, že jsi to ty s tou malou dělohou
. Dočetla jsem se na netu, že na zmenšenou (a i zakoněnou) dělohu je velmi dobré cvičení Mojžíšky!!!! Takže pokud jsi jí ještě necvičila, tak směle do toho.
Potvůrko, opatruj se a pozor na zlé bacily!!! ![]()
A kdepak máme Agátku, Misch a ostatní. Nezlobte se, jestli jsem na někoho zapomněla. Je nás tu už hoooodněě!! Ale to je super. V jednotě je síla!!! ![]()
Vítám mezi námi Kezby!!!!
Jinak já jsem sice v podstatě o víkendu byla v půlce cyklu (pokud bude tedy pravidelnej po Duphastonu), ale OVU jistě nebyla, protože v pátek mi Dr. naměřil nic moc folíky, ale i tak jsme se tulili. Zatím mě ani nebolelo břicho, tak počkám, třeba ještě folíky dozrají! Nechám to být. Já jsem teď natěšená na tu Mojžíšku. Třeba tam potkám někoho se stejným problémem! ![]()
Teda Lio ty jsi spisovatelka,
prosim te a co mas s tema zadama? Pokud te to porad boli, tak nejsi zadny hypochondr. Ale mela bys s tim neco delat. Kdy ti zacina to cviceni?
Holky vy jste teda dobre s tema pokojikama, my jsme z toho naseho „detskeho“ udelali zatim pracovnu (kabinet
)
Zdeni meris poctive teploty? Ta ovu tu muze byt kazdou chvili ![]()
V Cesku je fakt takova kosa
![]()
NIKDO - ahojky…koukam, ze jsem na tom stejne:)) 13DPO:-)) super…
Holky dekuji za privitani…snad se brzy zorientuju:))))
jo jo, tady mrzne pekne…rano jsme meli -21, takze s pejsackem jsem jen vybehla,aby mi neumrzl:))))
Jinak detsky pokoj taky mame vymalovany - na modro:))) ale ted ho mame taky jako pracovnu:-)
ahojte, Lio ja te teda obdivuju, jak dokazes na nikoho nezapomenout… to ja si pamatuju maximalne 3 posledni jmena
ostatni, prosim prominte
![]()
nikdo, to je dobre, hlavne se nestresuj a za 3-4 dny muzes zkusit testik, jentak nezavazne samozrejme ![]()
Lio, me teda foliky narostly, dneska jsem je SNAD nasla i sama, porad maji 18mm a teplota se stale drzi pri zemi, tak nevim, jestli z toho vubec neco bude
jinak s manzelem jsme se poctive tulili, i kdyz doma je to o hodne lepsi, my jsme takovy pohodlny typy
![]()
vcera jsem se nachcipala a dneska se k tomu pridala i nejaka „spodni“ infekce, asi mykoza, tak skaknu za dr. a rovnou se ji zeptam, co si mysli o tech mych folicich )
nikdo, merim poctive, dneska jsem merila dokonce 3×, jestli to nehodou neni chyba mereni, ze je BT porad tak nizko ![]()
lio, jestli te boli fakt porad, nech si udelat retgen… ale radsi az po mrse ![]()
Tak já si říkám, proč je u čekatelek… tak ticho a je mi to jasný
vy se všechny pomalu stěhujete do jiné diskuze
to je super, že jsou tu i další snažilky, teda mám pocit, že je jich na tomhle serveru poslední dobou jako hub po dešti ![]()
Takže zdravím všechny spolubojovnice ![]()
Jezisi KezBy promin, na Tebe jsem zapomnela - vitam , vitam, vitam, i Tebe Pavco.
Mirul, jak ses rozhodla s laparoskopii ??????????
Abbey, pozna moje gyndr. z ultrazvuku, jak jsem na tom s delohou ?????????
Nikdus, krev mi budou brat ve ctvrtek, takze zhruba za tyden uvidime. Ale kazdopadne na vysledky cekat nebudu, budeme se tulit a mazlinkovat o stosest ..................
My meli rano kolem -16, ale u nasich Morave je snad neco kolem -20. Za oknem to vypada uzasne, slunicko sviti, ale to je tak vsechno.
K tem detskym pokojickum, vy se mate, ze uz nejaky mate. My s manzou planujeme nekdy pristi rok s prestavbou pudy - podkrovi (ted jsme radi, ze jsem dodelali byt dole), tam udelame loznici, 2 detske pokojiky a WC s koupelnou.
Holky, musim si vam postezovat, vcera mi tchyne rekla, ze si muzu za sve „netehotenstvi“ sama, protoze chodim cvicit ..............., ale ze manza vykouri 20 cigaret denne ke asi v poradku
Obrecela jsem to, ten muj se me ani nezastal, takze s nim nemluvim.
No, pěkně se nám to tu schází!!!
Nikduš a Zdeni, já už jsem s těma zádama byla, je to asi 2 roky. Chodila jsem na neurologii, pak na rehabilitace. Tenkrát to docela pomohlo, ale teď se to asi rozjíždí znovu.
No, to moje sedavý zaměstnání tomu vůbec neprospívá. Nejradši bych tu blbou kancelářskou židli vyhodila z okna a to je docela kvalitní a tvrdá. Potřebuju to rehábko jako sůl, už jen kvůli těm zádům. Jsem jak ztuhloň. Nemůžu nosit ani kratší zimní bundy, to je pak peklo. Jen si tak říkám, to by byla docela prča, kdyby se fakt po tom cvičení ty folíky rozjely! Třeba je fakt zakopanej pes právě tady?
Zdeniku, jsem na tebe zvědavá s tou OVU!!
Tak koukám, že nejsme s Maceli jediné s tím pokojíkem, že?
No, už bych ho nejradši i zařizovala, ale o tom si zatím můžu nechat zdát ![]()
Já jsem si tak nějak v pátek řekla, když jsem přišla od toho doktora, že na vše kašlu. Prostě to mimi si jednou k nám cestu najde. Už o tom nebudu mluvit, je to tak lepší u nás doma pak s manžou. Budu brát duphastonek a clostilek a uvidíme no. Jednou se prostě zadaří, já o tom prostě nepochybuju.
Jinak jsem na netu četla, že Brad Pitt a Angelina Jolie čekají dvojčátka! A víte proč, protože Angelina podstoupila léčbu neplodnosti! Takže vidíte, že se to nevyhýbá ani celebritám a nejsme v tom sami! Já jim to moc přeju. Když Jennifer Aniston nechtěla baby, tak na to prostě doplatila.
Nesmí pořád tak myslet na sebe. Trochu se jí to vymstilo… No, třeba na to už teď přišla.
aluu, jezis to je hovadina… ty tchyne jsou nekdy tak necitlivy…
samozrejme , ze to cviceni nevadi, jestli teda pri tom neberes treba testosteron
, nebo jestli to neprehanis tak, ze by ti prestala ms…
na UZ se pozna, jak je deloha ulozena, jak je velka, jestli ma dobrou sliznici a jestli v ni nejsou treba myomy…
Teda Aluu, ty máš teda jízlivou tchyni!!! Nezávidím! Já mám tchyňulku suprovou! To teda tvůj manža pěkně podělal, že se tě ani nezastal! Cvičením to není. Naopak, mně ho Dr. doporučil, aspoň máš i jiné myšlenky!!! Nesmí to být vrcholovej sport, to pak není dobrý, ale normální cvíčko neuškodí. I když mezi námi, Katka Neumannová má taky holčičku i přes ten její vrcholovej sport!
![]()