PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
20.1.06 15:37

Misch, ja myslim, ze staci, kdyz budes merit jen kdyz nebudes mit nocni… rozmezi teplot pred a po ovu tam bude zrejme a ovu holt nevychytate presne, ale kdyz se budete tulit obden nebo kazdy den, tak to nevadi :)
jinak me taky dr. na:,–(ila clostil jen tak a hormony mi brala az kdyz jsem nedostala ms po agolutinovy injekci… a foliky merit nenaridila a kontrolu za 2 mesice…
/akorat, ze ja pracuju s UZ,takze mi je meri kolegyne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
20.1.06 15:57

Abbey, neboj s tou menší dělohou. Mně tohle taky diagonostikovali (ale bylo mi 16 let), třeba se to od té doby spravilo (normál je cca 80 mm a já jí měla 50 mm). Ale neboj se, moje mamka měla stejný problém (asi jsem to podědila) a má 2 děti (a bez potratů), takže prď na doktory! :wink:

Nikduš, to si piš, že když máš něco bloklýho v malé pánvi a nebo jsi prodělala operaci (jako já), tak to může klidně zablokovat činnost vaječníků. Doktor mi to dnes potrvrdil. Takže už se těším, až budu cvičit. Možná tam poznám někoho se stejným problémem :wink:

Přeji všem krááááásnýýýý víkend. My jedeme zítra s manžou na lyže, tak se těším. :wink:

papa LIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.1.06 16:05

Lio, uzij si vyborny vikend a lyzovacku :) budes na to mit supr pocasi :)
jinak ted me kolegyne merila, …teda buhvi CO merila, ale namerila tomu 16mm :)
ja sice cely vikend slouzim, ale muzicek zamnou zitra prijede do prace :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
20.1.06 18:00

Holky 8)
Zdeník :P paráda folíky rostou jak z vody
Lioness :P krásně si zalyžuj
Nikdo :P budete mít nádhernej byteček
Aluu, Agáto, Misch, Mirule, Karotko, JJ atd.......
krásný víkend a nemyslete tolik na to naše snaženíčko, užívejte a radujte se z každé maličkosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
20.1.06 18:03

maceli, hezky vikend i tobe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
20.1.06 20:56

Všem vám přeju krásný víkend.
Ty co jdou plavat nebo lyžovat moc závidím.
Já budu celý víkend v práci.
Taky na to nebudu myslet.
Začíná mi nový měsíc naděje.
Tak ahoj po víkendu.
Míša(Misch)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
20.1.06 21:33

Misch..nakonec mrcha přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.1.06 23:04

No to bylo zase počteníčko :lol: Vítám nové povídálky :) Já jsem se teď na net vůbec nedostala,tak to teď musím dohnat. Hlavně jsem ráda,že se nám vrátila Nikdo-uvidíš Dr. to vychytá,pomůže a bude líp…

Zdeniku: no,takže to vypadá na tuleníčko v práci,že :wink: Hmmm,tak to by to mohlo vyjít…takový nevázaný sex v práci (samozřejmě s manžou)…to zní lákavě…

Maceli:takže mrška dorazila :cry: jééé,to je škoda, takže hurá do další šance :!

Lio: neboj,ty se taky dočkáš pořádných folíků.S tou Mojžíškou to bude super,musíš nám pak tady podávat informace.Taky o ní přemýšlím,zatím jsem cvičila jen sama doma a to není ono.

Já jsem dnes 11.DC a dle BT OVU zatím nebyla,čekám ji později,ale už to musím radši pojistit tuleníčkem…co kdyby náhodou :wink: Jenže na mě leze nějaká angína,manžu pořád ještě bolí záda,takže to bude tuleníčko lazarů :) V úterý jdu k Dr. dohodnout tu laparku,tak snad si nevymyslí ještě něco jiného,už tam chci jít.

Tak krásnou neděli,pááááá

• Citovat
  • Upravit
475
22.1.06 09:03

Ahooooooooj holčinky :lol: :lol: :lol:

Všechny moooc zdravím po dlouhé době* * *
Přes týden jsem to časově musela s diskusí zabalit, takže se vám budu moct ozývat jen o víkendu. Ale přece !!!
Vy jste se rozvykládaly, to je úžasné :! Četla jsem několik stránek a už nevím, čí jsem,.........protože to bylo počteníčko :! :! :!

Doufám, že jste si zalyžovaly i zaplavaly i za mě, já měla víkendík polo -pracovní :x uffffffffff…

NIKDO: taky jsem moooc ráda, že se vrátila :P . Myslím, že to neznamená KONEC veškerého snažení, jsou i jiné metody… A dokonce jsi přinesla od Dr. nové zpravičky a je fajn, že to nezabalil,je tu od toho, aby pomáhal,no ne??? Máš sice před sebou maratón, ale víš, co tě čeká a mysjem rády, že jsi tu zas!!!
Rozesmála jsi mě s tím hnědookým miminkem - vidíš a šance tu JE !! Nesmíš vše vidět s tak katastrofálním závěrem :P
JO a já jsem taky z Moravy, takže pojem „děcka“ je tu běžný a nikomu nepřipadá divný :lol: Dokonce ani v práci, hihihi

Lio: taky si myslím, že nám to všem na jaře půjde OTĚHOTNĚT. Budevíce teplíčka, sluníčka, zelpší se nám nálada, budeme pozitivně naladěné a
určo se nám zadaří. :wink: Já se na jaro po této dlouhé zimě už moooc těším !!!
Občas taky den před UTZ řeším, jestli se s manžou tulit,– lékařka to asi nejspíš pozná (nevím),ale přeci chápe, že to bez „toho“ nejde, takže ti snaženíčko schvaluju. Taky to tak řeším. Zdenik by nám monl povědět,jestli to Dr.pozná???

Tak zatím, ještě se ozvu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.1.06 09:12

všímám si, že mám nějaký zvláštní metřík, asi budu muset vytvořit novej, taky metříky obnovujete po měsíci??? Po ukončení cyklu???

Potvůrko: gratuluju těhulinko a zdravím bříško :lol: Všechny tu chytáme tvůj těhu prskanec :arrow: Je bezva, že k nám chodíš a podporuješ!!!

Taky je fajn, že tady zavítá JJ :wink:
A že se ozve a napíše další novinky !!!

Zdeniku: z kakafonu jsem byla nadšená. Taky „fušuju“ něco málo do hudební oblasti.......rekreačně :wink: a poslouchala jsem se vaše koncertní nahrávky. Báááááááájo !!!
VYpadáte jako perfektně sehraná parta, pohoda skvělé výkony, bezva komoráček :P Škoda, že nejsem z Prahy, hned bych se na vás šla kouknout.
Je super, že si můžeš vpráci kontrolovat UTZkem folíky :!

Macelino a Mirulko:
já vám fandím s tou laparkou, vy jste táááák odvážné.
Já se bojím doktorů.uffffffff. Je mi jasný, že vám to přinese potřebné výsledky a zjištění, kde je zakopanej pes*
Mně velikost folíků Dr.nehlásí, ani na obrazovce neukazuej :cry:

JO a s tím špiněním: moje mamča špinila v těhu ještě 3 počáteční měsíce,– pak teprve zjeistila, že je těhu !!!

• * *
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
22.1.06 10:11

Zdravím taky ještě Misch :lol: a Abbey :lol:

Misch: to je fakt, když se s Potvůrkou odeberete na MD, nejspíš to u vás v práci nerozdýchají :P , ale rozhodně to neřešte.
Mně se po Clostilu o den- dva… prodloužil cyklus a jinak BT měřím v puse, což je jednoduché a výhodou, že můžu měřit i přes MS........čili celej cyklus.

Abbey: Zasmála jsem se, že budeš „promovat“ z tohoto oboru :P :P :P Je to fakt, každý kouká na spostu stránek na netu a zjišťuje, co ještě neví...........Nejlepší jeale moc toho nevědět a rychle otěhotnět (to se to radí,že???????, :wink: .......čím větší znalost.............tím větší obavy z rizik ............

Tak se mějte krásně a krásný zbytek víkendu :P
Já se zase nejspíš ozvu další víkend. Jinak to nestíhám :(
Tak se budu těšit na další příspěvky, papapa * * *

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
22.1.06 18:19

Zdravím Karotku :lol: a všechny ostatní.
Ta anonymní před Karotkou jsem byla já,nějak mě to automaticky zapomnělo přihlásit.

Tak,víkend fuč a práce před námi,fůůůůj :( Jo,zapomněla jsem vám napsat,že ta má kolegyně ,co jí předpovídali přechod a dostala MS,je i přesto všechno TĚHU :lol: Takže příroda a medicína je mocná!!
Snažila jsem se chytit těhu bacílek od Potvůrky a místo toho jsem chytla nějakou chřipku :(
Zdeniku: tak co víkendově pracovní tuleníčko?Podařilo se?Já jsem ale bába zvědavá,co :wink:

Tak ať nám to už taky všem KONEČNĚ vyjde :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.1.06 18:28

Ahojky holky,
jak se máte?

Tady jeden těhu prrssskkkk!

Tedy pokud chcete…Moc všem držím palečky,aby se to povedlo.
JInak ráno zase do práce.Uf,už aby byl únor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.1.06 18:30

Jinak,mirulko,tu chřipku ale ode mě určitě nemáš…Já posílám jen těhu prsky.

Já teplotu měřila v pochvě i přes MS.Mám digitální teploměr a měření je velmi rychlé.Vynechala jsem jen první den.Myslím,že v pochvě je nejpřesnější.
Když jsem byla na noční a po noční,tak jsem ten den vynechala.Akorát na denní jsem měřila o hodinku a půl dříve,když jsem vstávala.Rozdíl byl minimální,než v obvyklou dobu.Před prací v 5.30 a jinak v 7 hodin. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
22.1.06 19:29

Potvůrko:jasně že chcem těhu bacílky,klidně nám sem prskni megadávku.Tak já chytám,jen abys ty ode mne nechytla ten chřipkový bacil,vezmu si na sebe k počítači radši roušku,abych tě nenakazila,teď se musíš opatrovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová