PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
23.1.06 19:47

no dr. rikala, ze to mam asi podrazdeny nadprodukci hlenu a ze to muze svedit… anebo mam mykosu jenom zvenku na kuzi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.1.06 19:48

jestli se ti BT drzi 13 dni nad carou, tak ovu bejt musela…protoze je vyssi jen diky progesteronu, kterej se jinak neuvolnuje…
a i kdyz treba nejsi tehu, tak je to dobra zprava , ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.1.06 20:26

Ahojda

:oops: Jsem tady dnes opravdu prvně,vždy jen nakukuji a čerpám novoty a porovnávám atd.Jen jednou jsem psala do discuse o clostil.jelikož jsem ho taky brala,ale tady u vás se mne to týká už asi víc,jestli to dostanu,tak jdeme na iui,takže mi je každá rada a zkušenost od vás ostatních vzácná.pokoušíme se už rok a ten kráááááááásnej pokojíček jsme dodělali už taky :lol: :( ,akorát je prázdnej furt!!Máme ho oranžovo-žlutý,je velký-v podkrovíčku a koberec je modrej s myšákama,je v něm sušák na prádlo,smála jsem se když tady někdo z vás psal,že má zatím v pokojíčku sušák 8O ,no nejsme sami.Ale manžel by ho už nejradši zařídil,ale to nechci,stačí ten koberec a myslím na mimčo jen co na něj mrknu.My asi tak dlouho otáleli a plánovali a pracovali a zařizovali…,že jen to mimčo nám chybí.Bude mi v létě 32 a manžovi bude 36.Jsme spolu 13.rok :P :o -toto letí!!Tak až to dostanu,tak se dozvím od dr.víc co nás čeká-jen to ještě dostat :twisted: jsem dneska 33.den cyklu a MS NIKDE-ale test byl negat.v sobotu.Tak to ani znovu neopakuji.Tak se mějte krásně já si dobaštím polívčičku-zelnačku!!nam,nam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.1.06 20:36

ahoj ajajo! :D
a meris si teploty? KOlikaty den jsi po ovulaci? Vy jste s manzou 13 let? 8O Tak to vas obdivuju, ze jste se do toho nepustili driv.
Zdeni mas pravdu, lepsi ovu nez nic. :D akorat mam ted docela problem, dostala jsem od doktora prasky, 14 dni estrogen a 14 progesteron no a s tim, ze to mam zacit rovnou brat, tak jsem teda uz zacala. Ale porad se mi to nezda. Asi bych mela pockat do mrchy. FAkt vubec nevim. V druhe pulce mas taky trochu estrogenu, to je fakt, ale bojim se aby me to uplne nevykolejilo. I kdyz tento cyklus byl uz jakysi vykolejeny 8O to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.1.06 20:52

Ahoj Nikduš.

Teplotu neměřím-jelikož každej den vstávám uplně jinak.Brala jsem clomhexal.stejné jako clostyl.-od 5-9 dne cyklu,a 20.den jsem měla bolesti břicha-takže ovu asi den dva před tím.Na ultraz.jsem nechodila vůbec,já měla vůbec pech ten rok,po vysazení ant.jen samá porucha cyklu,do toho mi moje dr.odmítla udělat testy na hormony,že at mi to udělá ten co mi to poradil,že to stojí peníze…no horory,ted chodíme do pobočky ISCARE v Liberci.Mimčo jsme dřív nechtěli jelikož jsme stále cestovali,pracovali jsme v cyzině a věděli jsme ,že chceme zůstat v čechách,dost jsme cestovali a užívali si,no a ted jsme doma už jen tady a nikam nejezdíme a nelítáme,máme krásné bydlení-prostě jsme si to takhle naplánovali až dýl s mimčem,víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.1.06 20:55

No tak to chapu. A co ti z´jistili v tom centru? Predpokladam anovulacni cyklu, ne? Pokud beres Clostil. Kde vsude jste byli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
23.1.06 21:02

Ahoj holky,
tak koukám, že jsem byla odpoledne pěkně tajemná … nějak jsem se zapomněla přihlásit … pardón … ten dlouhý Anonym byl opravdu ode mě.
Já si z té dělohy taky nic moc nedělám. Navíc, teď po tom Clostilu byla OVU o něco dřive, takže pokud by se to bývalo povedlo, tak by bylo dost času na uhnízdění. Ale nepovedlo. Už mě začalo bolet břicho a ta mrcha zase dorazila. Tak jsem si zase v koupelně zabrečela, vzala pilulku na bolest břicha a hlavy, protože ta mi teď bolí už taky. No a začnu nový boj! Kdyby mě alespoň po tom Clostil. tolik nebolela hlava. To je bída!
Teď tu koukám na nějakou německou blbost - a tam je zase nějaká 19ti letá - nešťastně těhotná. Nemáte pocit, že dnes není problém otěhotnět už jen ve filmech. Mám pocit, že každý film který si pustím, je jen o tom. A nebo to abnormálně vnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.1.06 21:14

Abbey,
ja to nechapu. Clostilbegyt je na podporu ovulace, pokud ovulace byla dejme tomu 13 den, tak jak ti muze ovlivnit tu druhou pulku? Ta by prece mela byt nanejvys tech 17 dni. ne?
Ja jdu ted studovat jednu knizku o hormonech, protoze si musim nejak usporadat ten cyklus. Ach jo.
JInak ty nestastnice co otehotni v 19 radeji vubec nevnimam. Ja myslim, ze kazdy vek ma neco do sebe. Ja bych ZATIM :? nemenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.1.06 21:18

Vrátil se mi manža ,tak jsem byla dole na pokecu.No v centru-spermio-super,krev moje ok,stěry na OBKI nebo tak nějak??nějaké bezvíznamné bakterie-přeléčeny ATB.,no a ted uteklo těch pokusnejch několik měsíců o práškách a máme se objednat na schůzku a dr.říkala,že přistoupí k IUI,ale povídala něco o nestimulujícím pokusu ,že není moc zastáncem těch všech hormonů,tak uvidíme co nás čeká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.1.06 21:19

Všem krásný večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
23.1.06 21:23

Nikduš,
no já jsem se na to taky doktora ptala … vždycky ze sebe vychrlím doplňující otázky až nestačí koukat - to je tím, že se v tom hrabu na internetu.
Já dost pozdě ve 30denním cyklu. Takže bylo málo času na uhnízdění. Teď podle teplot proběhla OVU 16DC a cyklus se mě prodloužil na 32 (hlavně aby se neprodlužoval dál - to už bych asi nesnesla). Mám pocit, že pořád na něco čekám - nejdřív až skončí MS, pak až bude OVU a pak aby už zase přišla (spíš nepřišla) MS. Už si připadám jako magor.
A moje nejlepší kamarádka jde zítra na interupci - to je fakt pech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
23.1.06 21:24

Koukám Nikduš,že bydlíš pěkně daleko,co??Já půjdu hupnout do spršky a hupky do postýlky za manžou…na pokecáníčko jakej byl den…a kdo ví???Ráno nevstávám,mám volno-makala jsem i víkend,tak si to zasloužím,že???!!§Tak zítra zase ahooooj a dobrou noc. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
23.1.06 21:32

Ahoj Ajajo a Potvůrko …

Ajajo … tak jsem četla, jaký jsi měla pech na Dr. Měla jsem taky jednu takovou - čarodějnice to byla a nosila velkou silonovou mašly.
Po dvou letech bez HA jsem jí požádala o vyšetření mých hormonů apod, zda je vůbec vše OK. Před 7 lety jsem prodělala otřes mozku - a pak mně našli krvácení do hypofýzy. Ona na to řekla, že to není třeba, což jsem trochu nepochopila. Je bohužel problém najít schopného Dr., který tě přijme. Všichni schopní mají kapacitu plnou. Ale stejně se mi to po půl roce podařilo a nyní se konečně něco děje. Trochu si to vyčítám, že jsem tenkrát měla být důslednější. 2 roky jsou totiž v čudu a nikdo mi je nevrátí.

Tak co Potvůrko, jak je? Viděla jsem tě na Čekatelkách na // … Cos měla dobrého k večeři? Taky bych chtěla večeři až pod nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
23.1.06 21:49

Abbey,jen chleba se sýrem,zeleninu a čajík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
23.1.06 22:14

Potvůrko,
Ale i tak je to super … důležitá je ta snaha! Ta se cení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová