Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak AGATCE se to snad povedlo!!!Ale nezakřikněme to,vypadá to slibně,moc ti to přeju a at už jsme těhu i my ostatní.Já mám dneska 33.den cyklu a mrcha nikde,v sobotu jsem testovala,ale negativní
.Právě uběhl 1.rok našeho snaženíčka,máme super spermio,já ok krev,atd.,takže až to dostanu,tak máme jít na iui,ale určitě nejdřív půjdu na průchodnost vejcovodů.Prsa mám bolavá jako jindy před MS,ale mrcha nikde,jako na potvoru budu mít zpoždění!!Tak at zítra máš ten test se DVĚMA TLUSTEJMA ČÁRKAMA!FUJ,FUJ,FUJ PRO ŠTÍSTKO ![]()
ty jo AGATOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! Super!!! ![]()
Hlavne se uklidni, do ted se nemohlo nic pokazit. Rika se, ze do 14 dnu po oplodneni, je vsechno nebo nic. Takze pokud to ten prcek prezil, tak je v poradku. Zitra rano hned testni. No vidis to, prvni ovu a hned uspech.
Ale hlavne klid, rozdychavej ![]()
Teda Aluu to je sila, to ti nezavidim. A manzel pracuje v Brode?
Ahoj holky a přeji krásný nový týden…
v 1hod jsem se konečně dostala k notebooku a teď jsem to teprve všechno dočetla … bohužel se nemůžu dlouho zdržet, protože už na mě od dveří křičí, že ve 13:30 musím být na jednání. Ale jsou jisté priority, že?
Aluu - na tu dělohu ti již někdo přede mnou odpověděl. Teď při poslední návštěvě mi zase řekl, že se mi zvětšuje, takže to mohlo být tím, že zrovna byla ve špatné kondici, když prováděl poslední měření. Pak si vyber!
Lioness - jak jsi psala o cvičení Mojžíšové - tak do toho už nejdu. Pomáhá to, to mám osvědčené. Cvičila jsem to několik měsíců - každý den po příchodu z práce hodinu - ale když mě řekli, že od teď mám zdvojnásobit dávky … to už skutečně nejsem ochotná akceptovat. Upřímně, přijet domů z práce, připravit večeři, 2 hodiny cvičit - to už jsem byla tak zbitá, že představa tulení s manželem mě přímo děsila. Navíc jsem stihla usnout, než přišel z koupelny.
Tak jsem se vrátila zpátky k mému posilování, squashi a badmintonu a je mi fajn.
Teď jsem zapomněla - která jste psala o taktnosti tchýně … U nás v tomto ohledu nejlépe bodoval můj tatínek, který několikrát naprosto nevybíravě ohodnotil mého manžela že je k ničemu, že takhle z něj „dědek“ nikdy nebude. A bylo to jen do chvíle, kdy mně při jednom takovém monologu ruply nervy … a suše jsem tatínkovi oznámila, že „těma blbejma kecama ubližuje spíš mě, že o tom ví prd, tak ať to alespoň nekomentuje“ a od té doby je klid.
Mně ta mrcha zatím taky nedorazila, ačkoliv je u mě přesnější než švýcarské hodinky. Měla dorazit v sobotu a zatím nic.
Já se ale nijak nesleduji, to jsem dříve dělala taky, jenže člověk když chce, tak na sobě vždy nějaké těhu-příznaky najde. Několikrát jsem se dokonce přesvědčila, že určitě jsem těhu - o to větší zklamání to pak bylo.
Zatím to tedy přičítám spíše tomu Clostilbegytu (ale stejně ve skrytu duše doufám, že ta mrcha vůbec nedorazí).
Tak já běžím na jednání … večer vás snad dočtu …
Hezký zbytek dne a pěkně to tu všechno proberte.
Teda Agááááátkoooo, to je super. Potichoučku gratuluju a těším se, co zahlásíš zítra! Třeba se to opravdu povedlo, sama jsi psala, že jstě měli stres a „jiné starosti“ a to tak bývá. Jak dlouho jste se snažili? ![]()
Nikdus, manza pracuje taky v Praze a nemyslim si, ze by mel byt problem najit si nejakou praci v Praze. Z brodu je to 35 minut vlakem, 15 minut autem. A co a zkousky z nemciny ??????????????
Abbey, o tchyni jsem psala ja. Radsi to pustim z hlavy, i kdyz me manza pekne nastval.
Jsem rada, ze na cviceni mas na stejny nazor a squash je super psychicke odreagovani a fyzicky se tam clovek celkem slusne vybije.
Jo, taky tady vitam Ajaju, myslim, ze je u nas prvne - nebo se mylim ???????????
agato, to by bylo super… sobecky dodavam, ze by to byla hlavne vyborna vzpruha tady pro nas
s tema lekama bych si hlavu nelamala, jak psala nikdo, kdyby mimcu ublizily, tak by ho priroda nenechala prezit…
bohuzel nevim, kdo je anonym, ale doufam, ze u tebe to taky skonci //… a jestli ne, tak me dr. ted prave rikala, ze po Clostilb. je ovu i ms spis posunuta na pozdeji…
ja jsem ted byla u dr., mam pocit, jako kdybych mela mykozu… ale dr. rikala, ze na mykosu to nevypada, ze to spis bude nadprodukce hlenu pred ovu a ze neni vubec divny, ze ji 17DC jeste nemam… tak doufam, ze ma pravdu a ze behem nekolika dni dorazi… ![]()
Lio, treba mas jeste sanci?
Holky pa, frcim na stepiky, dle tchyne se jdu cinit neplodnou ...............
Tesim se na zitra, az na nas budou vyprsknute nove tehubacilky ![]()
aluu, uzij si cviceni a hejbani… uvolnuje endorfiny - hormony stesti ![]()
Moc a moc blahopřeju těm co se to už povedlo.
Ohledně tý galerie nás snažilek , až to bude v provozu tak dejte vědět a kam mám poslat fotky.jJá a počítač nejsme ještě moc velký kamárádi.
Jinak přeju krásný zbytek dne.
Míša(misch)
myslim, ze album musi vytvorit missorka - administratorka serveru… tak to aspon bylo u Tehotentsvi po potratu, ty to ted resilz docela nedavno…
tak se jen musime domluvit…
jsem pro nazev Snazilky-stimulky
Abbey, teda predpokladam, ze ten anonym jsi ty. Moji kamosce, kdysi rikali, ze ma malou delohu a ted uz ma dve krasne deti
No a jedna znama taky. TAkze v tom asi problem neni.
Holky to delate dobre, ze se hybete, ja chodim akorat na Pilates, a jezdim na kole (ted pochopitelne ne)
Allu ta zkouska z nemciny bude asi az nekdy v dubnu. TAkze, znate to, kdyz to neni za dverma, tak se clovek nepredre.
Zdeniku, ty nerozeznas mykozu od plodneho hlenu
Mykoza by te prece musela svedit, ne? Vidis, kdybys mela PH rukavice, tak bys to (no vlastne taky asi nepoznala, protoze u mykozy se ph nemeni) no tak nic ![]()
Jo, jeste neco, holky jestli vam to nebude vadit, tak ja se do te galerie nepridam
, me to takhle vyhovuje
.
nikdo - nepoznam…
jeste jsem hlen nikdy nepoznala, nebo nemela, nevim… ale tohle svedi jako blazen, i kdyz dr. rikala, ze to tak vevnitr nevypada…
nikdo, koukam jeste jak ti to pekne utika…hlidas si teplotu?
Ale jo hlidam, porad je nad carou, ale bohuzel tehu temer vyloucene, protoze ovu (jestli to teda byla ovu) byla v dobe, kdy nebylo nic ![]()
Plodny hlen nesvedi
![]()