PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
23.1.06 11:13

Teda decka, ja jsem na tuto diskusi prisla proto, ze jsem tu krasne vsechno stihala, a ted… :D :D :D
vy jste se teda fakt rozjely :D
Lio, kdyz uz jsi to zacala, tak tady se to docela rozebira ten vztahl Jennifer - Brat - Angelina, a bylo tu spoustu rozhovoru s Jennifer, a ono to bylo pry uplne jinak. Kdyz pri dokoncila Pratele, tak myslela, ze uz se na to vrhnout, ale on pry uz mel ten vztah. No ale to jenom tak pro zajimavost :D :D
Kezby - u me s tim moc nepocitam, tento cyklus je totalne posahany, ja uz se vubec neorientuju. To jsem v zivote nemela.
Holky da se sehnat v Cesku prirodni progesteron? Jako mast?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.1.06 11:14

P.s. Aluu na tchyni se vyprdni? Vzdyt vite jak to slovo vzniklo? Spojnim tchor a svine!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.1.06 11:21

nikdo, ja mam pocit, ze prirodni progesteron se sehnat spis neda, teda aspon bez receptu… ze rostlinnyho puvodu a volne dostupny jsou akorat fytoestrogeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.1.06 11:26

Tchyne je jinak suprova, muzu za ni kdykoliv zajit, postezovat si na manzu ...............ale vcera me to fakt sebralo. Samozrejme chodim 3× tydne na aerobic, step aerobic a P-Class/Body, ale jen tak normalne neco pro sebe delam, ale neprehanim.
Zdeni, tak to jsem rada, ze se to pozna, protoze kdyz se „do me“ naposled divala, rikala, ze je to OK.
Pred chvili jsem byla na koberecku u obchodniho reditele, ktery se me ptal, zda jsem ochotna jezdit do Vlasimi (tam je nase fabrika), protoze se tam budeme stehovat. Opravdu me to pobavilo, takze se mam pripravit na to, ze v prubehu zari - rijna se stehujeme.
Lio, jinak si taky zjistuju, kde se da cvicit Mojzisova - asi ji zkusim taky, ac nemam takove problemy jako ty ...............

• Citovat
  • Upravit
5525
23.1.06 11:28

treba uz budes tehu a stehovat se nebudes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.1.06 11:29

teda myslela jsem pred porodem, tehu budes urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.1.06 11:43

Zdeniku, doufam, ze v tu dobu uz budeme snad vsechny tehu, neeeeeee :! :?:
K tomu stehovani, ja fakt z Ceskeho Brodu pres Prahu do Vlasimi jezdit nebudu. No nejsem prece blazen .................. Ale kazdopadne kdybyste nektera vedela o nejake zajimave praci, dejte echo :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
23.1.06 11:50

Ahoj holky! Člověk o víkendu nenakoukl a nejadnou též nestíhám číst.
Já měla pracovní víkend ale v sobotu jsem si byla večer sednou na skleničku - nějak jsem to přehnala a tak jsem se v něděli trápila v práci - hlava bolela, žaludek na vodě a tak normální kocovina a kto mu jenom 3 hoďky spánku.
Ale dneska je už fajn. Od zítra začínám brát clostil a měřit teplotu takže -
holky snažilky máme tu nový začátek a doufám že se nám to podaří.

Aluu - nědělej si starosti ohledně tchýně, můj tchán zase naráží na svého syna(manžela), že je neschopný jestli to náhodou nemá vzít na sebe.

Tak mi je to také líto, když vim že zatim je problém ve mě.

Venku je dneska taková zima že mě nechce chytnou auto - mám diesláka staršího a tak jsem bohužel doma a sedim u počítače.
A ze zádama má asi každý problém.
Mě v loni tak chytli že jsem myslela že mám výřez plotýnky nebo něco podobnýho.
Chodila jsem na neurologii a tam měli teda podezření.Tak jsem chodila tři neděla každý den na rehabku, měla jsem nakonec skřípl nerv a to mi pomohlo.Rehabilatační mi řekla že mám takové postavení páteře a s mojí postavou a prací budu mít problémy pokaždý.Proto musim cvičit a posilovat i zádový svaly aby tolik netrpěla.Ale člověk občas nestíhá cvičit.
Jsem pak zvědavá jak to zvládnu v těhot. tam bolí záda nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
23.1.06 11:54

Ještě jsem se chtěla zeptat když tak otevřeně mluvíme o svých problémech.mohli by jsme zřídit galerii uživatelů a tam dát naši fotku.
Třeba se i některý známe osobně ani o tom vůbec nevíme.
Je to takový nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.1.06 12:43

Dobrý nápad :D :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.1.06 12:55

dobrý nápad :idea:
jsem zvědavá jak vypadáte a na něco bližšího o vás :)
tak pokojíčky máme vymalovaný, tak ještě pořídit něco živého do nich :P
my z něho máme zatím částečně pracovnu a částečně tělocvičnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.1.06 13:07

Tak kdo se toho ujme? :wink: Já teda nevím, jak na to??? A mohly bysme si to pojmenovat nová snažilka - stimulka, protože jak jsem si všimla, tak ve fotogalerii už nějaká „záložka“ s názvem nová snažilka (nebo tak něco) je :cry:

Taky jsem zvědavá na vás, jak vypadáte! I když Zdeníka a Potvůrku už jsem někde zblejskla!!! :wink: Mám pravdu?

Maceli, my máme z pokojíku zatím tak trochu odkládací pokoj a pracovnu s PC + sušárna prádla :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.1.06 13:08

aluu, vy se budete stehovat do Vlasimi? Ty brrrdo 8O
A vy jste zatim v Ceskem Brode? Mate tam neco vlastniho? Co na to manzel? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.1.06 13:19

Ahoj holky, zase po své obvyklé několikadenní pauze se vracím s velkým shrnutím ;) Jestli vás nebaví moje dloooouhé příspěvky, moc se omlouvám, jsem prostě grafoman…grafowonam…

Abych to shrnula: toto je náš 7. cyklus snažení. Cykly pravidelné, nicméně zřejmě bez ovu - až tento měsíc jsem ji zjistila a to už 9.DC. Dr mi na UTZ 14.DC proběhlou ovu potvrdil, ale nezdálo se mu, že by byla už 9. DC, zvlášť, když mám skoro týdenní MS… Tulení jsme načasovali (dřív jsme se ale milovali prakticky denně, tenhle měsíc jsme občas nebyli spolu, napřed byl nemocný manžel, pak já, párkrát jsme byli večer příliš unavení pomalu i na vyčištění zubů…takže jsme se milovali max 3× týdně), já poprvé ležela s nohama nahoře, po půl hodině jsem prstíčkovala :oops: Nedělala jsem téměř nic jiného, než že jsem si zjišťovala vše o neplodnosti, hormonech, na příští měsíc jsem objednala folikulometrii a spermiogram… Jenže se nám neuvěřitelným způsobem zkomplikovala koupě nového bydlení…takže jsme se rozhodli, že snažení na pár měsíců PŘERUŠÍME, aby mimi přišlo do pohody a opravdového domova… Doléčovala jsem kvasinkovou infekci a hned po poslední MS jsem dostala 1 tbl léku jménem Diflucan. Taky jsem měla zánět dutin, dostala jsem antibiotika, brala jsem paralen a jednou jsem bolest hlavy nevydržela a vzala jsem si ibuprofen… Dnes je 18. den luteální fáze a teploty zůstaly vysoké… Udělala jsem si test až odpoledne… A ta 2. čárka tam JE :! :! :! Neuvěřitelně slabá, ale během asi hodiny od testování zesílala a už ji vidím, aniž bych se obviňovala z vymýšlení. Té zkušební se ani zdaleka nevyrovná, ale už jsem viděla až moc 100% negativních testů…a tenhle je jiný 8O 8O 8O Jsem absolutně v šoku. Dnes jsem navíc teprve 26.DC - obvykle mám 27-28 denní cykly, takže se bojím, že se mrcha zítra spustí… Nemůžu se dočkat večera, až přijde manžel domů. Půjdu teď koupit ještě další ultracitlivé testy..jeden udělám ještě dnes, druhý zítra z ranní moči… Vždycky jsem si oznámení šťastné novinky představoval s balíčkem dětského prádelka a testem s dvěma tlusticema…jenže teď si vůbec nejsem jistá, jestli si nevymýšlím a nechci plašit, ale nevydržím mu to neříct :oops:
Potvůrko, asi zabral ten tvůj těhuprsk… Holky, já jsem pořád v šoku… Nesměju se, nebrečím, jen koukám do prázdna 8O :D Už je ta druhá čárka vidět z více úhlů, což na začátku fakt nebyla :o Mimochodem - POKUD :! , tak termín porodu 30.9. Ať už je večer, nebo radši ráno na nový test… Pokud se to fakt povedlo zrovna tenhle měsíc, tak vzhledem ke všem výše popsaným „hrůzám“ tohohle a předcházejícího cyklu, budu mít nahnáno, jestli se nic nepokazilo… A jestli se fakt mimísek rozhodl, že teď je ten správný čas a jestli mu takovýhle černý smysl pro humor vydrží, máme se na co těšit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
23.1.06 13:29

Nikdus, nase fabrika i s vedenim sidli ve Vlasimi a v Praze je jeji pobocka Trade - tedy zahranicni obchod. Nas generalni prisel na uzasny napad, jak usetrit nejake penizky a ten napad znel - prestehovat Trade do Vlasimi, at jsme vsichni pohromade. Do Vlasimi bych nikdy nesla, protoze je to priserna fabrika s pichackama, zapadakov a pro „kolegy“ z Vlasimi budeme vzdycky jen Ti blbi „prazaci“ (nas je 10) :evil:
Ale hlavne po svatbe jsem se prestehovala do Brodu, do manzova baracku, takze je absurdni denne dojizdet skoro 70 km tam a 70 km zpet, kdyz Ti nic navic k platu nenabidnou. Samozrejme to omlouvaji tim, ze ve fabrice maji absolutne jine platy nez v Pze, ale to me fakt nezajima. Manza to vi, stehovani se resi zhruba pul roku, akorat az dneska to dostalo konkretni podobu, tak doufam, ze se mi podari najit neco jineho, popr. byt tehu :?: :!
Lio, k tem fotkam a tak, neni to spatny napad, akorat mam pocit, ze se nam lip pise prave proto, ze nevime o koho jde a tim padem nehrozi moznost, nejakeho nechteneho vyzrazeni, kdybychom se nahodou znaly ........... :idea:
Agi, strasne moooooooooooc Ti to preju, ale gratulovat budu az zitra, az to bude na tuty!!!!!!!!!!!!! Kazdopadne pokud to bude 100%, prijd k nam zitra „naprskat“ nejake tehubacily :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová