PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
24.1.06 08:43

Ahoj hoooolky :!
Vás tu je, nestačím se divit, to je paráda.
Tak Agátka :! Co testování :?: Moc držíme palečky, to by bylo, kdyby se to fakt povedlo, prostě to tak má bejt, no :) a šup další těhotenský prskance, ať se to tu šíří :D
NIKDO :! tak co tvůj cyklus? Už víš víc? Netestovala jsi pro jistotu???
Lioness, Abbey, Aluu, Mirule, Karotko,Kéžby,Ajajo,Zdeníku atd..ozvete se :!
a kdepak se nám toulá JJ?Narazila jsem na ní na Inseminaci, už se na ní chystá, zatím si píchá injekce, tak ať se to podaří, dej nám vědět.
tak holky pište pište zatím je tu prázdno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.1.06 08:46

A potvůrko :!
jaké máš pocity a příznaky :?: Užíváš si to :?: Buď šťastná :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.1.06 08:50

ahoj maceli, kdyz koukam na cizi metriky, mam pocit, ze to strasne utika… ale ne u me :(
folik ma dneska 19mm, ale teplota se porad drzi pri zemi a ovu nikde :( a to jsme se pres vikend a vcera taak snazili :oops:
doufam, ze dorazi co nejdriv, protoze manzel tohle tempo dlouho neudrzi :wink:
a co ty, jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.1.06 08:57

Ahoj Zdeníku :!
tulení chce trénovat alespoň si zvykne na častější frekvenci :)
je fakt, že mi to občas (hlavně uprostřed cyklu) přeháníme a pak pár dní nemůžeme, protože jsme oba odřený :lol:
no já myslím, že právě u mě to utíká nejpomalejš, já už chci příští týden a ultrazvuk.....
včera už proběhlo první tuleníčko a mocmoc se budu snažit, aby to tentokrát vyšlo…
jen tak mimochodem, holky, berete některá něco jiného (nějaký vitamínky) mimo ty naše clostily atd…přemýšlím o nějakých vitamínech, už jsem je brala zezačátku když jsme se začali pokoušet, pak jsem toho nechala, asi bych byla převitamínovaná. Ale teď mám pocit, že bych zas mohla začít něco brát. Kyselinu listovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 08:58

ahojky MACELINO - jeee, i me jsi napsala:)))

No tak nebere zadne vitaminy…presne jak pises ty, taky kdyz jsme zacinali, tak jsem brala babyplan,ale ted uz jsem se na to vyprdla a neberu nic:))… nebo, ze bych zase zacala?…

Vsem preji hezke rano - i kdyz teda trochu vice mrazive:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
24.1.06 09:04

ahoj kezby :wink:
ja mam doma kys. listovou, babyplan a kontryhel, ale neprehanim to, vit. beru 1× za 3-4 dny na stridacku… a kontryhel si delam tak obden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.06 09:08

Ahoj holky … přeji všem krásný den,
tak už jste zase rozjeli diskuzi.
Zdeniku, co já bych dala za tvůj metřík. Včera zase ta mrcha dorazila, dnes si užívám křeče v břiše. Zítra bych měla začít brát další dávku Clostilu, takže mě od neděle bude pro změnu bolet hlava. Už se na to připravuji - bylo by skvělé, kdyby to tak tento měsíc nebylo!
K těm vitamínům - já momentálně beru Kyselinu listovou a Babyplan. Po jedné tabletě denně. Kyselinu nepřetržitě a Babyplan vždy třetí měsíc vynechávám. Domluvila jsem se tak s Dr. Jakmile by se mi podařilo „náhodou“ otěhotnět, mám začít Babyplan brát furt (do prvního trimestru) - pak už něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 09:13

Holky, tak kontryhel jsem pila taky, az tento cyklus ne - a musim rict, ze kdyz jsem ho pila, tak me i doktor pochvalil, ze mam nadprumerne narostlou sliznici - to cislo si uz nepamatuju, tak na tom mozna neco bude… ja teda ted prestala brat uplne vse…

Ale tak asi zase zacnu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:14

dobre ranoooooo holky!!!
Abbey - tvoje nejlepsi kamoska jde na interupci :?: 8O 8O :D :? Ja bych ji asi zabila :evil:
Agatooooo - tak co je? Jak to vypada? :D
Zdeni - me to utika docela rychle, a vis proc? Protoze jsem se na to tento cyklus uplne vyprdla :twisted:
Marceli - ty mas taky oci vsude. JJ je na Inseminaci? Doufam, ze da vedet, je to podle me dobra metoda. vubec by asi meli po pul roce, kdyz se nevede, proste mrknout dovnitr. Ale to by asi nikdo nezaplatil.
Jinak holky k tem doktorum, ja jsem mela vzdycky perfektni, v Cesku jsem narazila na tri (v ruznych mestech) a vsichni byli skveli, ale je pravda, ze hodne casto jsem si musela duplnout a rict: Chci vysetreni na chlamydie! A proc? K tomu musite mit duvod? Abych byla klidna, pokud to pojistovna neplati, tak to zaplatim :! Ale nikdy jsem to neplatila.
No a tady, no to je tezko rict, ta prvni byla hrozne mila ma porad strasne narvane, ale, kdyz me proste porad uklidnovala, ze to klapne zvlastne po tom „potratu“ tak jsem ji vymenila. No a ten doktor je hrozne dukladny, ten teda fakt nenecha nic nahode. Ani nemusim dodavat, ze tady ma kazdy ultrazvuk v ordinaci (coz je asi jediny rozdil mezi Ceskem a Nemeckem)
JInak samozrejme dobry den Aluu, Pafcule, Karotce, Mirulce, Ajaje, Kezbynce,Mischi no a samozrejme LIUSCE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 09:15

NIKDO -ahojky…jsme na tom uplne stejne:))) zapomnela jsem na to:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:16

Jo, ja beru kyselinu listovou spolu s Vitaminem B6 a B12,E a C. Je to v jedne tebletce. Ale ne kazdy den, tak nejak, kdyz si vzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 09:18

ahoj Kezby, ale u me se to snad ani neda pocitat. A co ty? Nejake priznaky? Nebo ze by? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 09:21

:-) Nikdo, nic, nic necitim, nic neni jinak nez jindy…teplota dne 37…a dnes vecer nebo zitra rano by mela MS dorazit, ale nejak s tim pocitam…takze… :(

No co, po tomto cyklu prijde dalsi:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
24.1.06 09:22

Kéžby :)
pochlub se nám, vypadáš docela nadějně, budeš testovat???? :?: Jak máš normálně dlouhé cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.1.06 09:24

Ahojky holky, to je zase zimina, co????????????????,
Nejak se nam to zady zase rozepsalo a to ubehl jen jeden vecer ...........
K tem doktorum, ja kdyz jsem se prestehovala do Prahy, taky jsem mela problem najit nejakeho dr., ktery by byl ochotny me vzit a mel volno.Ale nasla jsem tu, ke ktere chodim uz 6 rokem a jsem zatim maximalne spokojena.Zitra k ni frcim,objednam manzu na SPG a ve ctvrtek jdu na krev,aby zjistili ten PRL-modlim se,aby to bylo OK.
Maceli, ja beru od vysazeni HA kyselinu listovou (ob den-mam je na predpis od dr.), denne piju „VZ“ cajovou smes-uplne stejne slozeni jako caj podle Mojzisove (ale to jsem se dozvedela az od vas tady) a pak nejake centrum nebo tak neco (ale nepravidelne).
Taky uz se manzou zaciname tulit, tak doufam, ze tema praskama se mi PRL srovnal a uz konecne otehotnim.
Jinak, uz uz jsem vcera psala, souhlasim s Nikdus, ze takhle anynymne je to i pro me lepsi, lip se mi sveruje a pise o vsec tech intimnich vecech ................. :oops:
Agatko, tak jak jsi dopadla ?????????????????? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová