PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
941
24.1.06 12:43

Abbey.asi to tak mělo být správně,že ji seřve,ale já měla strach,jestli někde seženu jiného doktora a pak už nebyl ten správnej vztek!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.1.06 12:44

Nikdus, jsem v praci, ale potrebuju inspiraci na vikend. Ta laparka, celkem sila, jen letmo jsem jukla. Az budu mit vic casu, tak prolouskam dukladneji.
Abbey, muj manza je sice obcas „prase, co vsechno spase“, ale polivka pro pejsany by mu asi moc nejela :P
Ajaji, ja by t na tvem miste, tak bych si s dr. promluvila - to prece nen normalni. Kazdy ma narok na vysetreni a ..........., platime si pojistku, ne ????
Zitra na ti svoji taky uhodim, tak jsem zvedava, jak dopadnu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.1.06 12:47

Abbey-asi je ještě důležitý tvůj věk,mě táhne na 32 takže každý rok je drahocený,být mi pod 30,tak jsem určitě víc v pohodě,ale mi jsme to takhle chtěli ,ale příroda holt néééééééé!!Snad se umoudří!!!Já jsem z 5.dětí,tak to by byl pech,aby nám to nešlo :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.06 12:47

Aluu … byla jsem to míchnout a popravdě ti řeknu, že bych jim klidně ujedla. On je v ní totiž zbytek krůty od Vánoc, kterou jsem jim zamrazila, zeleninka a rýže. Voní to až ke mně do pracovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.1.06 12:48

Fůůůůůůůůůůůj-MY !!!to je hnus překlep-pardoooon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.06 12:51

Ajajo … tak teď tě asi dostanu. Teď mě je 35 a HA jsem vy:,–(ila v 31 letech. Pro mě je každý měsíc drahocený. Kdybych tenkrát tušila že to bude takovýhle boj … začala bych to řešit rozhodně dříve. Ale také nás nic netlačilo. Myslím, že jsme měli stejný přístup. Cestování, užít si, přebudovat domek, vybudovat karieru. Teď to všechno máme a ten nejdůležitější kamínek v mozaice stále chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.1.06 12:53

Aluu-já už na ní kašlu,jsme registr.v ISCARE a vše se hejbe jak jistě má,jsme oba spokojení-nejhorší bylo asi-když čekalo manžu spermio-teda hůř jsem to nesla já,bylo mi ho líto a vůbec,že tam musí jít…máme to za sebou,vyšlo to na 1* a jsme smíření,že nějaké spermio-nás potká třeba ještě mockrát… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.1.06 12:59

Tak to jsi mi vyrazila dech!!!!Tak to určitě nějaké spec.centrum by bylo lepší..A s tím příběhem životním::: 8O stejný jako ten náš-cestování,užívání si,oprava domku,oba auto…pak super práce tady-teda manža,jelikož já měla bej ta TěHULKA!!!!!!!!! :x No ale už ani já to doma nevydržela a mám práce nad hlavu,abych nezblbla,dokonce už tlumočím!!!takže rychle mimčo,at nejsem pohlcená a ještě mi to bude chybět!!§tak fofr…he!ono to ale nejde,bohužel… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
934
24.1.06 13:00

Holky, rada vam dam jeden recpt - neni teda muj a ja doufam, ze ten dotycny clovek by se nezlobil, ze ho tady tak zverejnim - protoze to je opravdu vyborny!!!!

Kureci maso na male kosticky, osolit, opeprit, pridat kari koreni, horcice, kecup, nadrobno cibulku a solamyl..... delat male palcicky a amzit na oleji - vybooorne!!!!! k tomu brambory nebo cokoli:))))

Holky, ja uz se z toho vseho taky zacinam desit:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 13:01

Holky ja si s varenim pomaham jak muzu, vyuzivam vsechny Uncel Benz omacky atd.Jinak si muj manzilek pochvaluje, dokud byl sam tak mamka varila hlavne klobasy (Nemci bez nich nemuzou zit). TAkze si rozhodne polepsil, co se tyce zdravi.
Jinak mrknu na ty Risiken :D Jeste jsem to nestudovala, protoze jsem zatim u hormonu. Proboha holky nemam se jit radeji ucit? Vzdyt ja uz bych byla uplny Einstein :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 13:03

ty jo Ajajko, kdes te vsude byli? To me zajima. A do jake reci tlumocis?
Ja bojuju s francouzstinou. Hrozne se mi libi, ale prijde mi tezka. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
24.1.06 13:04

Ajaji, ja chci zitra rict tve svoji dr. o SPG ..................... Musi jit manza nejdriv na nejake vysetreni krve a potom az da vzorek spermiku ??? Jestli se muzu zeptat, jak to pri vzorku chodi ???????????,,
Abbey, zrovna o vikendu jsem s manzou resila, jestli nebude lepsi si uplne doladit baracek, ale nakonec jsme se shodli na tom, ze vzdycky neco vyvrbi a mohli bychom to odkladat porad. Kariera me nijak netizi, v praci jsem celkem spokojena, i kdyz koncem zari koncime a reditelku zase nutne delat nemusim .................
Jake mate pejsky ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.1.06 13:06

Holky,tak já se loučím,jdu s kamarádkou na kávu-po dlouhé době,tak se musím hodit do gala,jelikož jsem ještě dneska nevytáhla paty-mám volníčko :lol: Tak večer zase nakouknu a pokecáme,jsm ráda že se dá takhle někomu svěřit-jo a asi ještě zítra znova testnu-v sobotu to bylo 31.den cyklu-negat.,ale dneska je to už 34.a mrcha nikde!!!Tak se na to ještě podívám,ale vím co tam bude :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
24.1.06 13:09

Nikduš … já už jsem to komentovala … mám pocit, že z některých oborů, jako jsou bazální teploty, průběh ovulace, důležité hormony - můžu z fleku promovat. Teď jsem se dala do studia programu Iscare. Pak juknu ještě na hladiny hormonů (ty fakt zmáklý nemám).
Ještě tak rok a můžu z fleku změnit obor mého zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
24.1.06 13:15

Tak fofr-tlumočím španělštinu-žily jsme tam 5 let-asi i dýl,no a to spermio-jen musíte mít doporučení od dr. a objednáš tam manžu a nebo sám to udělá a v daný den tam půjde-dostane skleničku!!dostal průhlednou!!a šel ven z ordinace přes čekárnu do takové kabinky,která byla na chodbě-všude rambajs,koukají a vědí kam jdeš,a hlavně i když se vracíš..!!!!prostě žádné soukromí,no tam to vykoná,pak sperm.odevzdá a sám si musí dojít pro výsledky-až mu doktor-ka řekne-tobě to nedají,jooo- a když si šel pro ten výsledek,tak ho tam prohmatal ještě nějakej pan doktor asi urolog…hááááádej kam mu chmatal---tam kam můžu jen jáááá :roll: hehe,no byl celej vykulenej.Ale každá nemocnice to bude mít malinko jinak,tady bv Liberci je to zastaralé co se spermia týče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová