PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
24.1.06 17:33

ahoj Lio, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
24.1.06 18:02

Ahoj holky :wink:

Jsem naprosto zdrcená :cry:
Vidím, že tu probíráte téma laparky…Už se mě to taky týká…fňuk :cry:
Mám se rozhodnout a měla bych nastoupit do nemocnice někdy duben-květen,uffffffffff.

Četla jsem si zobrazené stránky, no ty komplikace…nic moc. Jsem šílený strašpytel, mám hrůzu i při odběru krve a kolabuju přitom pravidelně 8O , nejsem hypochondr, ale už se tak skoro cítím.

Mívám na vás a diskusi čas jen o víkendu,ale teď sjem si na chviličku udělala čas a tak se chci trochu „vykecat“.

Spousta holčin na LPSK jít chce...........a samo............toť obdivuju, a vím, že to přinese výsledek*, za to vás obdivuju.........Mirulku a ještě i ty další :P

Přesto však :( do smíchu mi není.
Navíc prý rozhodující bude tento cyklus,– jestli se zadaří......nezadaří.........ach jo :( a zrovna v ty nejoptimálější dva dny je manža na školení mimo ...........bájo !!!

Tak se mějte líp než já…papa zdrcená Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
24.1.06 18:04

*

snažím se zrušit metřík, nějak neodpovídá DC v reálu..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
24.1.06 18:10

Teda holky, vy jste se ale rozjely, to je super :D A já se celý učila, místo abych si tu s váma pokecala.. Hned ráno jsem manželovi volala vaše zjištění a tipy na příčinu…celý den mi volá, trápí se, jak mi je a vím, že si s tím dělá starosti i on, jenže o tom nechce mluvit. Proč to ty chlapi dělají :?: Jinak si „užívám“ křeče v břiše a přemýšlím, co všechno udělat, aby se to pohnulo…zítra nakoupím čajíčky a budu poctivě pít. Jsem fakt ráda, že ten vzorek na spg jde nabrat i doma a odvézt, manželovi se ta představa kelímku za „plentou“ vůbec nelíbila :oops:
Jinak právě jsem se dozvěděla, že poslední státnici nám začínají 9.května..obvykle až v červnu..takže budu muset o měsíc urychlit všechno učení a psaní diplomky..konečně ale budu mít na starosti něco jinýho, než tohle :? Vylíčila jsem svou anabázi kamarádce a prý to mám nechat koňovi, když na to nebudu myslet, určitě se to povede :D Naprosto logická odpověď,ale přišlo mi to tak absurdní, že mě to pobavilo, protože špatně to určitě nemyslela :wink:
No jo, vracím se k učení, omlouvám se za dlouhý příspěvek,na který ani nejde moc odpovědět, ale potřebovala jsem svý celodenní myšlenky „vidět“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.1.06 19:37

Týýý brďóó´!!!To jsou teda romány,nestíhám číst.

Já hlásím 14.DC a dnes mě Dr. objednala na laparku.HURÁ!!! Už se moc těším. Pod ,,kudlu" jdu 1.3. Taky jsme dostali žádánku na imunologický vyšetření,tak se musím objednat,ale termíny jdou tam dost dlouhý ,tak asi půl roku,takže dougám,že už na to třeba ani nedojde :lol: Doufám!!

Jdu si to vše dočíst,ať jsem v obraze.

Mějte se krásně :lol: Páááá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
24.1.06 19:45

Ahoj holky!
Já také nestíhám všechno číst. :cry:

Aluu - držim moc palečky aby ti dopadly odběry v pohodě.

• moji kamarádce na ten prolaktin dopadl špatně ale brala něco jiného než ty.Tak jsem zvědavá - držim moc palečky.
    Já před chvíli vzala první prášek clostil.
    teplotu měřím tak koncem týdne by měli začít ovul.dny.
    K tomu jsem si koupila kys.-listovou tak baštim každý den 1 tbl.

Snažim se na to teď nemyslet, protože mám i jiný starosti.
Jedná se o bydlení, mám to moc komplikovaný a to si myslim že mi k tomu také nepřispívá. Jediný potěšení je můj mužíček.
V práci to je také na prd. Máme tam 4 těhule tak je nás málo.
A všem už to leze také na mozek že jsou stále v práci.Takže stres a negativita všude.

Mějte se fajn a přeji příjemný večer a úspěšné dny pro vás všechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.1.06 19:55

ahoj Mirulko, prosim te radeji to necti :D :D

• Citovat
  • Upravit
331
24.1.06 20:01

Anonýmku-myslíš abych se nevystrašila té laparky? :) To mi neva.Já tuším co mě čeká a přesto se na ní těším.Moc si od ní slibuju.Buď najdou kde je problém a odstraní ho nebo se ve mně pošťourají a prošťouchnu to všechno a pak to půjde jak po másle :lol: Doufám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
24.1.06 20:21

to jsem byla ja Mirul, ja bych se asi taky tesila, no tesila je silne slovo, asi bychse priserne bala, ale na druhe strane bych se tesila na vysledek, at uz jakykoliv. Ze s tim neco udelaji. Me to asi taky ceka - fnuk :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.06 08:53

Ahoj holky,
mě ta laparka taky čeká (asi duben,květen). Jestli se tenhle měsíc nezadaří, tak už končím s Clostilem, necháme to chvíli na přírodě a pak bych šla taky na laparku. Mám nějaké tušení, že problém najdou právě tam. Tak teď jen zvažuju jestli u nás ve městě (nemocnice nemá příliš dobrou pověst) anebo se raději vydat do Prahy.
Tak holčiny dejte o sobě dneska vědět, jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
25.1.06 10:03

Ahojky,

Zdeniku, mám se celkem fajn. Jen v práci je trochu frmol :? A co ty?

Maceli, taky si myslím, že u tebe ta laparka pomůže a Mirulce taky! :wink:

Nikduš, napsala jsem ti do SZ něco o tom Duphastonu. :wink:

Agátko, můj manža taky nechce o ničem nikdy mluvit, z toho si nic nedělej, chlapi jsou prostě takoví. :?

No, jdu pracovat. Mám toho hromadu. Zatím pápá LIO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
25.1.06 11:41

Teda holky kde se dneska touláte??Snad jste neumrzly!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.06 11:47

ja tu jsem, ale uz si depku luftuju na cekatelkach, tak to nechci rozdavat i tady…
jsem dneska 19DC, po clostilbegytu 10dni, od patku mam folik 18mm a kdenictunic, ovu se nekde zasekla a ja se zacinam bat, bay vubec dorazila…
takze se mnou dneska moc nebude…
navic mam sluzbu, takze domu prijdu az zitra, takze jestli bude ovu dneska, tak to propasneme :(

a jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
25.1.06 11:52

Ahoj holky,
tady na venkově je fakt kosa … že by jeden umrzl!
Maci, ráda tě slyším :D mám na tebe dotaz … měla jsi po užívání Clostilu
normální MS? Mě „dorazila“ o 2 dny později, už 3 den bolí břicho jako u MS, ale MS jsem doteď mívala docela jinou. Stále čekám kdy se konečně rozjede.
Zítra bych měla začít brát další dávku Clostilu a trochu se obávám, abych něco nepodělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
25.1.06 11:57

abbey, ms se pocita od prvniho dne jasny krve…, takze jestli mas spineni, ms to neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová