Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky Zdeníku a Abbey ![]()
Zdeníku
tak kde se toulá ta tvoje ovu??Tak pěkně to vypadalo, tak třeba ještě naroste, zítra to pořádně pojistěte!
Abbey
já po Clostilu jsem měla menses následovně:první měsíc po 29dnech,druhý po 27dnech, normální mám cca od 26.-29.DC.Takže délka byla přibližně stejná. A já jsem měla menses jen 3 dny, ale to je u mně normální a taky nijak silný, jenom ten první den a jasnou krev jen trochu spíše hodně hnědé špinění, jestli ti nevadí takhle ten popis ![]()
a uniklo mi??Dělala sis pro jistotu test?Je fakt že slabé špinění může znamenat i těhotenství! V tom případě by sis Clostil už brát samozřejmě neměla
Zdeníku - já vím. Jen jaksi všechny změny přičítám tomu Clostilu, hledám dovůdy a pátrám, jaké zkušenosti s účinky Clostilu mají ostatní holky.
Teď jedu do špitálu za kamarádkou, která mi před 10min napsala SMS že se probrala po interupci. Tak se tam asi zastavím u doktora, pokud tam nějaký bude a trochu to s ním proberu. Můj Dr. nemá dnes ordinační den.
Maci,
díky za popis, naprosto vyhovující. Test doma nemám, tak jsem to ani zatím nezkoušela. Už jsem viděla tolik negativních testů, že už je ani nekupuji. Mě uspokojují ovulační, tam ty dvě čárky vykouzlím!
Tak to jsem se s mojí rádoby MS nedostala ani na čtvrtinu.
Maci, to víš, že dám zprávu … fakt doufám že tam někoho zastihnu. Jedu totiž na lůžkové oddělení a oni ti doktoři lítají po všech patrech.
Tak uvidím.
Zatím se mějte … Abbey
ahoj holky,
Abbey radeji si udelej test, pro jistotu. Tak ja hlasim za pet minut dvanact, mrcha prijde kazdou chvili. Jupiiii. Presne 15 nebo 14 den po ovu. No a to mam byt jako v prechodu jo? ![]()
Zdeni, jeste to nevzdavej, mas tam jeden 19ti mm? nebo vic?
Koukam, ze se nam to tu s tou laparkou pekne houfuje, a vsechno na jare!
Karotka, Mirulka, Marceli, ja taky. Jeste se nekdo pripoji? ![]()
nikdo, tak vidis… zadnej precho ale pozdejsi ovu ![]()
FSH a LH jsou vyssi az skoro do ovu a estrogen a progesteron pred ovu nejsou ![]()
vcera jsem namerila 19mm, denska s bidou 18mm, ale samotny se mi to dela dost blbe… jeste ze na tech 18mm povyrost, kdyz tu jeste ta kolegyne byla ![]()
Zdeni, kdybys mela ovu az treba za dva ni, tak ti to krasne jeste povyroste a praskne. Zkus se na to ted dva dni vybodnout, a potom si jenom zkotrolovat, jestli tam neni cysta.
ja na koukam jen tak, spis ze zvedavosti jestli to vubec najdu ![]()
za moc spolehlivy to neberu… ale kdyz tam tak rano 15-20 minut sedim a nemam co delat…
Covece Zdeni, predstav si to, normalne lidi, kdyz maji cas pred praci, tak ctou noviny, a ty si kontrolujes folikuly, No decka nehrabe nam uz z toho
![]()
nj, jenze ja si nemuzu cist noviny, ja sedim u sona a cekam az mi dorazi pacosi z oddeleni…nejdriv si prectu novinky na emiminu, pak na seznamu a kdyz presto nikdo nedorazi, tak si kouknu do bricha ![]()
ale nijak to nehrotim, treba vcera jsem ten folikul nenasla vubec ![]()
co ty a uceni? jak ti jde? a vubec - jak vis, ze bude ms?
Ty mas teda zivot!! ![]()
Ja mam trochu spineni, a bricho boli jako blazen, jo a v dobe ovu nebylo nic, takze dorazi, ale tentokrat ji vitam. ![]()
Dneska jsem se ucila lepe receno opakovala konjunktivy, ale uz me to strasne nebavi, pred peti lety ne skole to bylo neco jineho, ale ted. Ja jsem strasne zdechla.
no aspon vis, ze jsi v poradku… ms 15dni po ovu, o tom si ja muzu nechat jenom zdat… u me je to spis po pigaru ![]()
No v poradku, to bych zrovna netvrdila. Ja mam posledni dobou takovy vycerpavajici pocit z toho vseho. Ze bych se na to nejlip vykaslala a zazadala o adopci. Ale obavam se, ze tady to lze udelat az po nejake dobe manzelstvi. Ach jo. ![]()
no nemyslela jsem uplne v poradku, ale jako ze nejsi v prechodu, jak te strasili… treba ti to vykaslani na vsechno pomuze ![]()
moji svagrovy pomohlo… po vic nez 3 letech snazeni se na to vybodla, ze uz deti teda mit nechce a sup, byla v tom ![]()
nechci tvrdit, ze to pomuze kazdymu, ale stava se to…
a je to lepsi, nez se v tom placat, kdyz uz na to nemas naladu…
a treba kdyz si das pauzu par mesicu, zase dostanes chut to zkusit ![]()
a myslim, ze at se rozhodnes jakkoli, tady te vzdycky podporime ![]()