PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
26.1.06 10:52

tak ja no mrknu, na rodinku obcas taky chodim, ale pak jsme se podivala sem a tady se mi s vama libid vic :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.06 10:53

leilo musim bezet…
ale jestli budes rano merit, tak mer vzdycky v tech 6 nebo v kolik to vstavas, a kdyz budes doma, tak si dej rano budika, zmer se, a bez zase spat.. takhle to delam i ja o vikendu ostatni holky myslim taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.1.06 10:56

Jasne, dej si budika a je to. Ono se rika, ze hodina je v norme. Zkus si zadavat ty teploty do nejakeho online grafu, ten ti to potom vypocita. Ono to fakt vypada na zacatku slozite, ale neni. Kdyby bylo jenom to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
26.1.06 11:05

tak jsem byla na rodince a nasla jsem tam ty bazalni teploty. pro jistotu jsem si to vytiskla v klidu si to nastuduju a zitra asi zacnu s prvnim merenim.......... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.1.06 11:24

ahoj všem! právě jsem udělala další zkoušku, sice za 3, ale hlavně že je;) to je super, jak jste ukecaný, vůbec nestíhám číst. měřit BT doporučuju. v podstatě stačí měřit i obden, ten rozdíl mezi první a druhou fází je výrazný. a při nejhorším jen nezaznamenáte pokles teploty při ovulaci. popis celé symtotermální metody na rodina.cz fakt doporučuju. hlavně změna děložního čípku mě překvapila, toho si člověk normálně nevšimne :oops:

mám teď ohledně BT dotaz - jsem už 3.dc a teplota mi vůbec neklesla. těhu to určitě není, mám teď ms hodně silnou a bolavou :evil: může na to mít vliv, že jsem minulý týden byla nemocná, měla jsem 4 dny teploty a brala jsem antibiotika??

NIKDO, ještě se trochu vrátím k včerejšímu tématu „žena v domácnosti“.. máš super, že aspoň můžeš zařizovat domeček, my bydlíme úplně pitomě a máme sice rozjetých několik tipů na koupi, ale nic se ani neblíží.. chodíš někam cvičit, nebo třeba na nějaký přípravný kurz tý němčiny? já se aspoň občas ve škole s někym potkám a zajdu na kafe.. vypadla jsem z koleje a ztrácím kontakty.. úplně už ale chápu různé knížky a filmy o amerických manželkách, které mají v denním plánu shopping, kosmetiku, kurz keramiky a sezení u psychologa :roll: navíc manžel má časově hodně náročnou práci, k tomu ještě bere kšeftíky od kamarádů a vůbec se nezastaví, tak si vedle něj připadám o to neužitečněji.. ale teď toho má fakt moc, takže mu s drobnostma začnu pomáhat, aspoň nahlídnu do praxe..

a ještě hormony… pokud jste je dostali bez předchozího vyšetření :roll: já ty doktory nechápu, proč na to tak kašlou? to tomu nerozumí, nebo jim to je jedno? mám v rodině pár lékařů a většinou si stěžujou, jak jsou pacienti nevděčný a tupý.. manžel říká, že nejhorší je mít za klienta lékaře (on je právník) - prý mají pocit, že spolkli sokratovo ho… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.06 11:35

ahoj Agato, ke zkousce gratuluju!!!!!!!! no je jedno za kolik, na to se te nikdo ptat nebude :wink:
Bt muze byt nekolik dni v novym cyklu jeste zvysena, je to zbytkovyma hormonama z minuleho cyklu… proste se jeste nestihly z tela vyplavit

sice nevim, jak v gynekologii, ale jinak snad vetsina pcientu neni spokojena,kdyz nedostanou prasky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.1.06 11:43

Jo, to máma říká taky - s těma práškama 8) Minulý týden jsem kvůli tý nemoci byla na ORL - uvědomila jsem si, že ten dr je úplně skvělej, všech se zeptá, jak se maj, pak si to pamatuje :! , vysvětluje, řekne něco o prevenci, mně dokonce na lebce ukazoval, kudy mi tu punkci dutin dělá, probíral se mnou homeopatika.. A když jsem v tý ordinaci seděla a čekala na znecitlivění, viděla jsem, že se tak chová ke všem.. Úplně by stačil pocit, že člověk v tý ordinaci neotravuje s prkotinama :twisted: A vyžaduju odpovědi na otázky (jsem v tomhle fakt extrém, uznávám, mám všechno přečtený a prokonzultovaný s celou rodinou :wink: ), jenže oni se pak tváří blbě, jako že jim do toho kecám.. A miluju odpověď: A kde jste tohle vyčetla? To může být tak a nemusí.. A konec :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.06 11:49

jenze lidi si malo uvedomujou, co vsechno si ty doktori museji pamatovat… a u spousty veci musi zustat jen v ty povrchni znalosti, protoze by to proste do hlavy vsechno nenacpali… a pak staci, aby si clovek neco nastudoval hloubeji a hned je „chytrejsi“ nez doktor…
no a protoze i doktori jsou jenom lidi, tak proste nektery lpeji na tom, co si kde nastudovali oni a nechteji, aby jim do toho nekdo kecal…
ja jsem taky doktorka a tak vim, ze kdyz cloveka neco zajima, tak i kdyz je laik, tak toho o ty dany veci muze vedet vic, nez doktor… a nekdo to holt blbe snasi, ze pacient je „chytrejsi“ a pak mu neodpovida na otazky, shazuje jeho vedomosti atd…
jo a taky docela casto, lidi prijdou s uplnyma blbostma, ze to vycetli v nejakym casopise a neda se jim to rozmluvit… proste to cetli, tak to dany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.1.06 11:56

Agato,
gratuluju - za lidovku :D
Vis co? To zalezi na lidech, taky se treba nadava na ucitele, ze s nema neni rec, a ze maji patent na rozum a ze se ridi pravidelem:
Pravidlo cislo 1: Ucitel ma vzdycky pravdu
Pravidelo cislo 2: Kdyz ji nema, plati pravidlo cislo 1 :D
Takze je to fakt individualni, ale ja jsem vzdycky hrozne rada, ze prijdu nekam, kde to oceni, ze se o to zajimam. A ja naopak ocenim, ze ten lekar postupuje jak chci ja :D :D Potvrdila jsem pravidlo o ucitelich.
Treba moje mamka, ta lekarum uplne slepe duveruje, je pravda, ze je teda zdrava, ale nikdy by asi nepremyslela, jestli si ten prasek ma vzit nebo ne, kdyz ji ho lekar predepsal.
Jo Agato k tem americkym manzelkam. Ja to uz chapu uplne. Ja chodim na Pilates a do kurzu nemciny, chtela jsem i franinu, ale asi se na ni zatim vybodnu. No skoda, ze tu nemam nejakou kamosku, to by bylo fakt super. taky bych mohla chodit ke kadernikovi a kosmeticce :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.1.06 11:59

Mas pravdu Zdeni,
medicina je uplne priserne obsahla, jako kazda specializace, kazde povolani. Nejde o tom, ze to treba nevi, jde o to jak se chovaji. Proc proste nepriznaji, ze si nejsou jisti, a nenechaji nas treba vic se o tom bavit.
Kazda zena zna svoje telo nejlip. Tak by mel ten doktor byt vlastne rad, ze mu chce pomoct. A ne ji rict, ze nejak moc cte. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
26.1.06 12:01

AGATCE TAKY GRATULUJU KE ZKOUSCE A 3 JE PEKNA ZNAMKA, NE???
MAM STEJNY NAZOR NA TO, ZE KDYZ DOKTOR NENAPISE ZADNEJ PRASEK, TAK JE SPATNEJ.
JA JDU NA GYNDU TEDA AZ PRISTI TYDEN, ALE JESLTI DO ME BUDE TAKY CHTIT RVAT HNED NEJAKY HORMONY, ANIZ BY MI PRED TIM UDELAL TESTY NEBO ROZBOR KRVE NEBO NECO, TAK SE HO URCITE ZEPTAM, PROC MI DAVA TY NEBO TY LEKY.
ALE MYSLIM, ZE MAM CELKEM DOBRYHO A OCHOTNYHO DOKTORA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
26.1.06 12:05

nikdo, ja vim… ja jsem jenom chtela vysvetlit, ze to muze byt tim, ze se citi byt treba znevazovani tim, ze paciet/ka/ jim rika, jak maji lecit, coz oni studovali spoustu let… nebo jim pripada, ze jim chce ukazat, ze jsou blbi, ze toho ona vi vic… atd…
a mozna nekterym pripada, ze kdyby priznali nejistotu, ze jim pak nikdo uz nebude verit…
ale to je u kazdyho cloveka, akorat, ze u tech doktoru je to mozna vic videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.1.06 12:26

Naštěstí ve větších městech si člověk může vybírat, ale trvá to. Napřed jsem si vybírala podle webových stránek a to byla velká chyba, přiznávám, že jsem byla u 3 gyn postupně a fakt děs. Všude roční „sponzorský“ poplatky.,. S timhle by měli u komory veklý problémy, ale stejně na to kašlou.. Já dám hodně na doporučení.. Naštěstí můj nový dr vypadá nadějně, jenže sestra není moc milá.. A objednala jsem se na 11.DC na folikulometrii a bude mi to dělat někdo úplně jinej, protože se tam střídají :roll: Ale aspoň tak poznám zas jiný přístup a třeba z týhle doktorky vytáhnu něco novýho :wink:

Zdeniku, měla jsem ve škole Trestní právo a zdravotnictví.. Co říkáš na informovaný souhlas? Právníci si už chvíli na doktory brousí zuby, nebude to dlouho trvat a všichni budou za všechno žalovat jak v USA.

Nikdo, moje teta je neuroložka v Ingolstadtu a nadává na německý systém plateb pojišťoven neuvěřitelně. Prý mají stanovený strop a i kdyby udělali několikrát tolik výkonů, tak jim to prostě nezaplatí :! Prý se jí vyplatí pracovat jen půl měsíce..jenže personál musí platit pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
26.1.06 12:43

Ty brrrrdo Agato, 8O
co je to informovanej souhlas?
Co se tyce nemeckych doktoru, to jsem vubec nevedela, akorat vim, ze tu stavkovali, ale ze je to az tak husty to je teda novinka. Tady se teda plati pojistovne jednou za ctvrtroku 10 euro. ale to je pro pojistovny.
Jinak ja jsem jesne nikdy doktora (KROME GYNEKOLOGA) nepotrebovala. Myslim tady.
Ja vim, ze to maji ty pojistovny tezke, ale holky co treba naprosto nechapu - kazdy tlustoch dostane zaplacenou operaci, ruzny bajpas atd. vcera to bylo v televizi a pro normalni lidi potom nejsou drahe leky treba na rakovinu a tak. Rekla bych mu cvic a nezer. :evil: Potom ty tvoje kila platime my. Muj manzel byl naposledy u lekare asi pred deseti lety, kdyz mel nejake zraneni. Takze ted jsem docela spokojena, ze tu hladinu trochu vyrovnavam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
26.1.06 12:46

No k těm doktorům…já si teda taky myslím, že by mi prvně měl udělat ten rozbor krve a apk něco nasazovat. Ale když bych mu to řekla, tak mi ty prášky zase sebere a nedostanu nic. Řekne mi tak když nechcete tak já vás nenutím. To je přesně jeho! A já od něj nechci odejít, protože ho u nás ve městě fakt považujou za kapacitu a je tu asi nejlepší. Ale tenhle přístup mi vadí. Je strašně náladovej a když jí zrovna nemá, tak by tě sežral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová