Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
leilo, ja taky doufam, ze clostil pomuze… ale zatim nebyla ovu ![]()
snad dneska???
TAK JA SE S VAMA PRO DNESEK LOUCIM, KONECNE JDU DOMU ZA MILACKEM A PEJSANKEM. ZITRA MAM NOCNI, TAKZE SEM ZASE ZAJDU.
HEZKY VECER.PAPA ![]()
Potvurko, jak 3× do prace? To jako potom uz koncis v praci?
Nebo budes mit dovolenou?
Leilo vydrz jeste jeden cyklus
Ted to bude pohoda, protoze budes vedet, ze kdyby nic, tak ti to uz priste pomuze. ![]()
Ahoj Jessy, tak zase zitra.
No jeden teda ještě dám ![]()
Teda jak mám otěhotnět když se s manžou poslední dobou pořád hádáme…naposledy dneska. Myslíte že to na to taky může mít vliv že se to pak nepodaří když jsem nas…á a ve stresu? To je všechno z toho že se nám to nedaří a všem okolo jo. Jsme z toho oba podrážděný. A to máme těhuli v rodině(švagrová) a vidíme jí každý den tak to nám taky nepřidává…
jůůůůůůůůůvada holky ![]()
vy jste toho napovídaly, než se tím člověk prolouská…
pěkně jste kuřákům daly do těla
Správně
Já ani moje rodina a kamarádi, nikdo nekouří a mě to tak vyhovuje.
Holky, já mám snad dneska plodný hlen, takový ten čirý tuhý natahovací. Ale zdá se mi to brzy, je možný, že se ukazuje i třeba několik dní před ovulací??
Macelina ahoj,
já mám taky pocit, že mám ten správný hlen už od včera a to mívám OVU tak 16 DC a včera jsem byla 13. Ale OVU neni jasně stanovena a je pohyblivá tak si myslím, že přesnější by měl být ten hlen. Měříš BT-třeba máš OVU dřív. A ve správném hlenu vydrží spedmijky dlouho tak na to vlítněte
tim nic nezkazíte ne?
Ano,už jen jedna denní a dvě noční a v práci končím.Odcházím na zdravotní neschopnost.
zatím,leilo,nevyřešili…ten byteček zatím odložen…ne z naší strany.Tak uvidím příští týden
Teda Potvurko - gratuluju ![]()
Marcelino, plodny hlen muzes mit klidne pet dnu. Tak to je super, hupsnete na to ![]()
Leilo je jasne, ze se to na tom vztahu projevi, ne kazdy je jako ten muj, totalni flegmos. Ale myslim, ze uz ho taky prestanu informovat. RAdeji. ![]()
Leilo, ale dovedes si predstavit, ze se treba takhle snazite tri roky?
Ja teda ne. ![]()
já dneska manžílka nemám doma
a zítra se uvidíme až pozdě večer, takže nejspíš se budem tulit až v sobotu ![]()
já si teď bazální teplotu neměřím, ale 13.DC chodím na ultrazvuk na kontrolu folíků, tak to snad ve středu doktorka pozná…už jsem zvědavá…
holky normálně mám návaly horka, nejspíš z toho Clostilu ![]()
no tak to teda taky ne. To by bylo po mně nebo po manžovi…
Ne fakt…už jsem o tom přemýšlela a asi by jsme to samozřejmě zvládli. Musíš nic jinýho ti nezbyde, ale já bych teda byla na prášky a asi bych fakt potřebovala psychologa!
Vás je tu co ho berou. A jak dlouho ho bereš? Dneska jsem se tu na to ptala-možná už jsi mi odpovídala-ještě vás tady tak neznám. To to máš jako já. Vždycky při OVU má manžel noční a já jsem v práci, takže se minem…to je fakt k vzteku. Ale jestli bude OVU tak jak bívá a jen si přichvátnul ten hleník tak by to mělo v sobotu stačit, ne?
Máte tu teda už nějakou těhulku?