PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
28.1.06 14:51

Agato: na spermijky je asi nejhorší horká koupel,to sprchování by nemuselo tolik vadit,sy teda myslím já,ale když se omezí tak to určitě nebude na škodu :wink:

Nikdo: no,kde se ta tvá mrška zapomněla? A TT si ještě nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
28.1.06 17:49

Haló haló holky!
Jste tu někdo??
Co nového?
Včera jsem se bájo vyplesala /po dlouhé době/, tak jsem na chvíli zapomněla na všechny moje chmury a přemýšlení no a pak jsme se zase nadějně vrhli do dalšího snaženíčka :wink:...............
pa a krásný plodný víkendííííík :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.06 18:04

Ahoj děvčata,

tak po pořádku:

JESSY: taky se mi zdá, že máme podobnou „anamnézu“ :wink: . Mně ale zase bohužel migrénky začaly a to od té doby, co jsem začala brát Duphaston, ale co bych neudělala pro pravidelnou MS, že? :lol: Jsem zvědavá, jak na tebe budou reagovat hormony. Já už se snad rozjedu.

AJAJA: Já teď už Proveru neberu, tu jsem brala asi v 15 letech. Teď beru Duphaston a ten, pokud je podáván v 2. půlce cyklu, by škodit neměl, jelikož se i používá na udržení těhotenství. Takže snad mi pomůže k pravidelnějším cyklům a tudíž i časem k //. :wink:

NIKDUŠ: koukej upalovat pro těhu test. To se mi nějak holka nezdá. Ty při tvých pravidelných cyklech a taková odchylka? Třeba jsi už dávno těhulina. :D

MIRUL: ty jsi taky taková věčná optimistka, to se mi u tebe líbí! A právě proto ti to musí už brzičko vyjít!!! :lol:

ZDENIK: tak to tě Dr. pošle celkem bzry do CAR. Doufám, že už to nebudeš potřebovat! Nebyla by to škoda, takhle brzy? Mně to taky Dr. navrhoval na léto, pokud se do té doby nezadaří, ale mně se tam ještě nechce. Chci ještě chvíli přemlouvat přírodu. :D

Dneska jsem se bavila s mojí mamkou, byla jsem u nich na návštěvě a vyprávěla mi, že než se dočkala svého prvního těhu (to jsem byla prosím já :lol: ), tak taky čekala rok a půl. Na tehdejší dobu to bylo docela dost a je fakt, že v dnešní době se ta „čekačka“ docela prodloužila, ale já prostě strašně pořád věřím, že i když to tělo hormonálně hapruje, že to ta příroda někdy úplně otočí. Mamka se mi přiznala, že už chtěli tenkrát požádat o adopci. A jakmile se začali zabývat adopcí, měla jiné myšlenky a lup byla těhu! Moje sestra se jim prý podařilo po odstranění dany hned následující měsíc a to i přesto, že mamka do dnešního pokročilého věku bojuje s nepravidelnou MS! Takže jakýpak copak. I když jsou dlohé cykly, tak nemusí být nutně všechny anovulační!!! :D To je jen naděje pro nás všechny „dlouhocyklářky“. A myslím, že takový případů se šťastným koncem jsem na tomto serveru četla už víc. Takže nezoufejte! :D

My dnes jdeme večer s manžou někam ven na skleničku, tak se docela těším, i když jsem nějaká utahaná, vstávala jsem brzy a snad se večer přemůžu, třeba to nakonec bude fajn. Přeji všem krásný večer a příjemnou neděli. My jedeme zítra konečně na ty lyže :D :lol: :P
PAPA Lio

• Citovat
  • Upravit
1719
28.1.06 18:06

Jéé, ahoj Maceli, už jsem tě nestihla :( .

Já jsem ale hlava děravá. Jakmile jsem u domácího PC, tak mě to nikdy nepřihlásí automaticky a já si na to prostě nevzpomenu, tak ten román před tím, to jsem byla já! :D
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
28.1.06 18:19

ahoj Lio, s tema dlouhyma cyklama nas pravdu, na cekatelkach mame ted cerstvou tehuli, ovu mela 36DC :lol:
ja se do CARu nebojim, taky se mi tam nechce, ale spis kvuli tomu, ze se bojim, ze tam budu muset chodit pres den, takze na dovolenky :(
zatimco k moji dr. chodim po praci…
jinak CAR nerovna se IVF, udelaji mi tam asi hormonalni profil, vysetri manzelovy spermijky a pak se uvidi… jinak ja taky krome tech hormonu zatim nic jinyho delat nebo brat nechci…/teda jsetli se neukaze , ze manzel ma misto desitek milionu spermii, jen desitky :wink: /

hezky vecer s manzelem a zitra lyzovani :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.1.06 08:21

Hezký nový den,
mám dvě otázky :oops:
kde berete takové pěkné metříky, poradíte jak je sem vložit?
A ten druhý se týká manžela, jako dítě podstoupil operaci nesestouplého varlete, zatím jsme to nijak neřešili (žádná vyšetření). Nevíte jaký vliv má tento problém na vliv kvality a množství spermií? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.1.06 08:31

Ahoj Dandi,
koukám, že jsme tu dvě ranní ptáčata. Já takhle totiž normálně o víkendu nevstávám. Ale chytla jsem nějakou rýmu a když jsem asi po desáté v posteli kýchla, přemístila jsem se i s peřinou do obýváku. Ať se alespoň jeden z nás vyspí.
Metřík si udělej na TickerFaktory.com - zvoli Trying to Conceive a tam si nějkaý sestav. Nakonci ti vyskočí několik adres, tu v prvním okénku okopíruj do tvého podpisu v nastavení tvého prohlížeče na emimino.
A k tvému druhému dotazu ti bohužel neřeknu nic - možná tu někdo zkušenosti má, takže nezoufej, možná ti některá z holek odepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.1.06 08:50

Tak to zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.1.06 08:54

asi dělám něco špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.1.06 08:59

Dandi, já ti kdyžtak udělám přesnější popis - umíš anglicky? Dostala ses na tu stránku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.1.06 09:05

Dandi,
možná jsi okopírovala něco jiného. Já zapomněla, že je tam ještě adresa serveru. Je to v tom prvním okénku, které má nápis bbCode. To začerni a okopíruj do tvého podpisu na e-mimino.
A když píšeš odpovědi na e-mimino, musíš dole zatrhnout okénko Připojit podpis. Kdyžtak napiš, kde jsi skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.1.06 09:22

Dobre rano holky, hlasim, ze vcera rano prihasila mrcha :D , no to ma ale stesti mrcha mrchovata. Tentokrat jsem ji uvitala, to vite po diagnoze prechod. Neee, to sice nerekli, ale ja jsem si to vydedukovala.
My jsme byli vcera v Ikea, mame takova malickosti do kuchyne (vysokou skrin, maly otevreny regalek a par kravin) a 300 euro v tahu 8O
Jdu si zmenit metrik. Jupiiiiii. Myslela jsem, ze tento obri cyklus nezkonci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
29.1.06 09:27

Ahoj Nikduš,
to je ale dobrejch zpráv najednou - to je paráda. 45 dní, to je fakt hrůza. Tak to ti gratuluji, tak hlavu vzhůru a s elánem do dalšího cyklu.
Do Ikei jezdím taky, stráááášně ráda - vždycky si přivezu něco pěkného. Tak budete dneska montovat jo? Oni to tam skoro vše prodávají jako stavebnici - to je na tom to nejlepší! Pak to doma skládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.1.06 09:34

ahoj Abbey,
no prave, manzel vcera rikal na ceste zpet: no to si zase vezu praci :D TAkjsem mu ji trochu ulehcila, a vcera uz smontovala ten maly regalek a dneska nas ceka zbytek.
TAdy je nadherne mrznouci pocasi se slunickem. Jeee.
A co ty Abbey, co tvoje divna mrcha :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
29.1.06 09:35

Dandi okopiruj to prvni okynko pod tvym metrikem na te strance, potom jeste zatrhni : pridat podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová