PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
30.1.06 15:54

Ahoj holky,
jelikož jsem tady včera obdivovala praktičnost a přehlednost kalendáře z www.wunschkinder, tak jsem se tam na těch stránkách šťourala, ale bezvýsledně, nakonec jsem to vzdala.
A abych zahnala smutek, tak jsem si alespoň sestavila spojnicový graf ve Wordu a řeknu Vám, dá se na to pěkně koukat hi hi hi :D :D :D .
Hlavně, aby to splnilo svůj účel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 15:59

dando, jestli chces poradit s tim wunschkinderem, tak si rekni… ja tam mam taky graf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 16:06

No právě tvůj jsem si prohlížela, jak jsi na něj dávala odkaz, byla bych moc ráda, jelikož se mi zdál velice praktický. Dá se to potom i vytisnout vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 16:07

myslim, ze jo…
jak ses dostala daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 16:07

Umím trochu německy, ale přece jen ne tolik, abych se v tom bezproblémově orientovala:-) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 16:08

No k registraci, ale po zadání všech patřičných údajů mi to stále sdělovalo, že je někde chyba a nepřišla jsem na to jaká, tak jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 16:09

a nechces to zkusit na americkych strankach? www.fertilityfriend.com
nebo to pojd se mnou projet, treba na to prijdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 16:11

Kdybys mi to říkala krok po kroku, jsem schopna průběžně číst tvé řady a zadávat to na správné místo, když si otevřu druhé okno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 16:13

Nebo si to můžeme psát teď pře ICQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 16:13

takze ten email s heslem uz ti prisel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
30.1.06 16:17

Lio, prosim te neblazni, okamzite si zajdi k doktorovi!! :evil: No alespon vidite na co jsou ty PH rukavice :D
Teda holky jak vas ctu, tak ja jsem dokonaly hypochondr. Chlamydie mam uz zkontrolovany dvakrat (uplne pro jistotu) nikdy zadny priznak nebo tak. A taky jsem si to pekne vydupala.
Kultivaci by ti meli udelat uplne bez problemy obzvlast kdyz mas problem, Ja kdyz jsem mela ty kvasinky, tak to taky nesvedilo, spis sucho a takovy neprijemny pocit, Ale nekdy jsem mela stejny priznak, a akorat mi zjistili, ze nemam moc laktobacilu. :cry:
Takze to muze byt cokoliv, ale hlavne si to zjistete. Uz pro klid duse!!
Dando - ty nemecke stranky nekdy blbnou, takze se nenech zmast tim hlasenim o tom neprihlaseni. To se nekdy stava vsem.
Hlavne se zaregistruj a oni ti poslou pristupove heslo na mail. No a potom uz zadavas do grafu. Jo da se samo i vytisknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 16:18

Mám vyplnit údaje pro registraci?
Nick
Datum narození
ještě něco, ostatní je myslím nepovinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.1.06 16:56

Ahojky holčiny…

Tak vidím,že se zde vyplňuje grafík,tak vám do toho nebudu moc ,,kecat" 8O

Zdeniku:tak vídím,že OVU pořád nikde,asi se připojím k tobě,já jsem dnes 20.DC a taky zatím nic,snad to už brzy přijde :!

Nikdo:to jsem se smála,jak si měla vítr z odběru krve,aby neodhalili tvé samoléčitelství :lol: Ale někdy si člověk musí poradit sám… A to tvoje ,,děcka" mi taky vážně nevadí,je to správňácký :lol:

Lio,Maceli:tak se honem vykurýrujte,ať jste v pohodě.Snad to nebude nic hroznýho. Já když jsem měla mykozu,tak jsem měla takový tvarohovitý výtok a svědení,ale po jedné tabletce bylo po všem,jinak se mi taky občas stane,že po nějakém podraždění (sex,těsný tanga..) mám pocit svědění ,bez výtoku a to mi vždy pomůže namazání Canestenem mastí,ale jen ojedinělě,nesmí se to přehánět.

Anet.tak držím palce,pokud půjdete do dalších IUI :! Tím propráním spermijek se hodně zrychlí? Oni tam asi nechají jen ty nejkvalitnější,ne?My máme taky sníženou pohyblivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
30.1.06 17:00

mirule, klidne kecej, my jsme to nakonec vyresily na icq, abysme nezahltily server :)
tak schvalne, kdo driv ? lio uz me opustila, tak ted budu soutezit s tebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
30.1.06 17:07

Pokus č.1, ale mimi z toho nebude :-)
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová