Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
jelikož jsem tady včera obdivovala praktičnost a přehlednost kalendáře z www.wunschkinder, tak jsem se tam na těch stránkách šťourala, ale bezvýsledně, nakonec jsem to vzdala.
A abych zahnala smutek, tak jsem si alespoň sestavila spojnicový graf ve Wordu a řeknu Vám, dá se na to pěkně koukat hi hi hi
.
Hlavně, aby to splnilo svůj účel.
dando, jestli chces poradit s tim wunschkinderem, tak si rekni… ja tam mam taky graf
No právě tvůj jsem si prohlížela, jak jsi na něj dávala odkaz, byla bych moc ráda, jelikož se mi zdál velice praktický. Dá se to potom i vytisnout vid?
Umím trochu německy, ale přece jen ne tolik, abych se v tom bezproblémově orientovala:-) ![]()
No k registraci, ale po zadání všech patřičných údajů mi to stále sdělovalo, že je někde chyba a nepřišla jsem na to jaká, tak jsem to vzdala.
a nechces to zkusit na americkych strankach? www.fertilityfriend.com
nebo to pojd se mnou projet, treba na to prijdem…
Kdybys mi to říkala krok po kroku, jsem schopna průběžně číst tvé řady a zadávat to na správné místo, když si otevřu druhé okno ![]()
Lio, prosim te neblazni, okamzite si zajdi k doktorovi!!
No alespon vidite na co jsou ty PH rukavice ![]()
Teda holky jak vas ctu, tak ja jsem dokonaly hypochondr. Chlamydie mam uz zkontrolovany dvakrat (uplne pro jistotu) nikdy zadny priznak nebo tak. A taky jsem si to pekne vydupala.
Kultivaci by ti meli udelat uplne bez problemy obzvlast kdyz mas problem, Ja kdyz jsem mela ty kvasinky, tak to taky nesvedilo, spis sucho a takovy neprijemny pocit, Ale nekdy jsem mela stejny priznak, a akorat mi zjistili, ze nemam moc laktobacilu. ![]()
Takze to muze byt cokoliv, ale hlavne si to zjistete. Uz pro klid duse!!
Dando - ty nemecke stranky nekdy blbnou, takze se nenech zmast tim hlasenim o tom neprihlaseni. To se nekdy stava vsem.
Hlavne se zaregistruj a oni ti poslou pristupove heslo na mail. No a potom uz zadavas do grafu. Jo da se samo i vytisknout.
Mám vyplnit údaje pro registraci?
Nick
Datum narození
ještě něco, ostatní je myslím nepovinné.
Ahojky holčiny…
Tak vidím,že se zde vyplňuje grafík,tak vám do toho nebudu moc ,,kecat" ![]()
Zdeniku:tak vídím,že OVU pořád nikde,asi se připojím k tobě,já jsem dnes 20.DC a taky zatím nic,snad to už brzy přijde ![]()
Nikdo:to jsem se smála,jak si měla vítr z odběru krve,aby neodhalili tvé samoléčitelství
Ale někdy si člověk musí poradit sám… A to tvoje ,,děcka" mi taky vážně nevadí,je to správňácký ![]()
Lio,Maceli:tak se honem vykurýrujte,ať jste v pohodě.Snad to nebude nic hroznýho. Já když jsem měla mykozu,tak jsem měla takový tvarohovitý výtok a svědení,ale po jedné tabletce bylo po všem,jinak se mi taky občas stane,že po nějakém podraždění (sex,těsný tanga..) mám pocit svědění ,bez výtoku a to mi vždy pomůže namazání Canestenem mastí,ale jen ojedinělě,nesmí se to přehánět.
Anet.tak držím palce,pokud půjdete do dalších IUI
Tím propráním spermijek se hodně zrychlí? Oni tam asi nechají jen ty nejkvalitnější,ne?My máme taky sníženou pohyblivost.
mirule, klidne kecej, my jsme to nakonec vyresily na icq, abysme nezahltily server ![]()
tak schvalne, kdo driv ? lio uz me opustila, tak ted budu soutezit s tebou ![]()
Pokus č.1, ale mimi z toho nebude ![]()
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…