PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
1.2.06 08:42

Ahojky,

Abbey, ten clostil jsem brala už potřetí. Akorát mám k tomu ještě Duphaston, tak možná to je tím.
Dnes už po špinění ani památky a břicho už taky přestalo bolet. Tak vám nevím, co se stalo. Akorát já blbec, dnes jsem chtěla pokračovat s braním Duphastonu a já blbec si ho nechala doma, takže nevím, jak to mám provést a jestli by se něco stalo, kdybych si večer vzala 2 nebo ho vynechala. Sakra, já jsem taková hlava děravá :( Komu není rady, tomu není pomoci. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 08:54

lio, radis ho vynechej a vecer si vem jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.2.06 09:09

dobre rano devcata :D
TAky je zase krasne slunicko. Abbey, hod sem krivuly! Pekne prosim. :D
Po tom Duphastonu by meli jit ty teploty nahoru i bez ovu, prootze prece obsahuje progesteron, coz je u me treba docela blbe, jak mam vedet, jestli ovu byla nebo ne.
Lio, ja myslim, ze to bylo tim lekem. Beres ho prece poprve. A u Abbey teda nevim :?

• Citovat
  • Upravit
1961
1.2.06 09:10

ten anonym je nikdo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 10:36

Ahoj holky, tak jsem pátrala na Fertility, jak sem hodit odkaz jen na tu mojí slavnou křivuli, ale našla jsem jen jeden způsob - který však otevře všechny údaje. Pokud víte někdo o lepším, poraďte.
Tak tady je odkaz: http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?…
A pro ty kdo to neznáte - tak na minulý měsíc se dostanete přehozením v políčku Cycle: - na počátek minulého cyklu DEC23,2005.
Lio … tak u tebe to fakt může být tím Duphastonem, ale na Clostil bych asi takhle reagovat neměla. Jo a souhlasím se Zdeníkem, raději bych tu jednu tabl. vynechala … nevím, co by s tebou udělala koňská dávka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 10:47

tak abbey, takhle to nejde…, asi to bude muset zkopirovat na pocitac a ulozit do galerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 10:48

nebo prihodit i heslo a login :wink:
v tom je ten wunschkinder lepsi, ze si tu krivku muze otevrit kdokoli podle odkazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 10:54

Zdeniku … já jsem to zkoušela otevřít z náhledu a to prošlo, ale asi protože to bylo na mém počítači. Já si s tím ještě pohraji - ono to nějak půjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.2.06 10:59

Ajaja - kdybyses rozhodla se přeci jen přehlásit také do té podještědské polikliniky, tak mají nová tel. čísla - gyn. ambulance - 482 360 708.

Ahoj Šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 11:02

Zdeniku … možná jsou ty německé stránky lepší, ale pro mě je nesmysl dělat to v němčině když neumím německy ani slovo, narozdíl od ANJ.
Tak jsem si s tím trochu pohrála a možná to projde takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/10f3da
Měli by tam být poslední dva grafy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 11:09

uz to funguje :)
nemas v tom leky… ty jsi brala clostil 5-6DC? a pak nejakej progesteron?
je to fakt divny, a jetli jsi ted 9DC, tak uz jsi dobrala dalsi varku clostilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 11:12

Zdeniku, jj, Clostil beru 3-7den 1tbl. Předevčírem jsem dobrala poslední tbl.
Nic jiného neberu. Zatím to má jedno pozitivní … zatím mě nezačala bolet hlava - jako minulý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
1.2.06 11:19

no tak v tom pripade uz je to jedno… nejspis nic nevykoumame, ja bych podle krivky i ty divny ms/nems rekla, ze jsi tehu, ale kdyz to dr. vyloucil… prasky, ktery by event. mohly mimi ohrozit uz jsi dobrala, tak ted stejne neni co resit…
kdyby se teploty i nadale drzely takhle vysoko, tak zkus treba za 5-7 dni dalsi test…😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.2.06 11:23

Ahoj holčiny :!
hlásím se po návštěvě u doktorky, takže popořadě:
nejprve mě s úsměvem vítala:„tak co, už jste to nedostala, máte zpoždění??“ a já že ne, že zase 13.DC po Clostilu…
nejprve mě vyšetřila, kvůli tomu mýmu výtoku, řekla, že pravděpodobně opět kvasinky (ach jo :( poslala na rozbor, výsledky za 4 dny
už teď si mám vzít večer tabletku LOMEXIN, je to prý nový silný přípravek a měl by hned zabrat.
Ptala jsem se jí jestli to, že mám nějaké kvasinky či co nemůže bránit spermiím (jak jste psaly) a prý ano, zabíjí je kvůli bílkovinám, ale všechny by se zabít neměly. Každopádně to mám dneska přeléčit!!
Pak jsem šla na ultrazvuk, dominantní folikul je tentokrát na druhé straně než minule, je 18mm, dostala jsem recept na Pregnyl, zítra mi ho píchnout a za 24 máme nařízeno tulení.
No a domluvili jsme se buď zase začít brát Clostil když to dostanu a 13.DC na ultrazvuk anebo lépe přijít s týdenním zpožděním mensesu. Říkala mi, že bych co nejdříve měla jít na laparoskopii, chtěla hned v únoru, prý abychom neházely hrách na zeď, že může být problém tam, tak jsme se dohodli na březen. A pak centrum, radí mi Pronatal Nord.
V lékárně jsem měla problémy s vydáním léků, neměli je, v jedný byli neochotný (že možná zítra budou) jenže já nutně potřebuju tabletku dneska večer a zítra ráno injekci Pregnylu!
Tak pak v jedné lékárně byl pán moc ochotný a možná už vše bude ve 3 odpoledne.
HOLKY omlouvám se že jsem se tak rozepsala, ale potřebovala jsem to ze sebe dostat.
Tak zatím pa a ozvěte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
1.2.06 11:25

Zdeniku … já jsem pro to udělala maximum. S doktorem jsem mluvila právě kvůli té divné MS a teplotám. Vzali mi krev. Tam nebylo nic. Dělala jsem nespočetně testů - tam nebylo taky nic. Dr. řekl, abych léky na:,–(ila, tak co už?! :(
Teď už si přeji jen aby to byla porucha - aby jsem nebyla mezi tím půl procentem holek, u kterých se to pozná hodně pozdě. Protože s těma práškama co jsem spolykala - nevím, nevím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová