Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
maceli, ja se na to zeptam, taky uz me to napadlo, jenze jsem byla u dr. teprve nekdy 16DC a hned potom jela na dovcu a bude az 13.2. ![]()
tak doufam, ze do ty doby se vzpamatuje a kdyz ne… tak budu muset pouzit silu ![]()
Přeposílám kousek emailu od té kamarádky, jejíž těhu mě včera rozbulelo… ![]()
jinak nepropadej smutku, my jsme na tom makali rok a půl, což Vám nepřeju samozřejmě, taky jsem podstoupili všechny možný vyšetření a byli jsme naprosto zdraví - je to hodně o psychice..když už jsem to vzdala, že to nepůjde normální cestou, tak najednou…
Je ve 12. týdnu
Holt si naše tělíčka dělají, co chtějí ![]()
to je takovy pozitivni a nabijejici ![]()
akorat s tou psychikou...... plati to i kdyz tam objektivne problem je?
ale moje dr. mi taky porad vyklada o jedny pacientce, ktera kdyz si sla pro hormony na IVF, byla tehu ![]()
JÁ SI TAKY MYSLIM, ZE PSYCHIKA DELA HODNE. ALE COPAK TO JDE, NEMYSLET NA TO??? ![]()
Holky vajecniky???
tak to jich tam musim mit alespon deset!
Vratila jsem se od obvodacky, mocak to neni. Pokud to do zitra pry neprejde, mam jit ke gyndr. To ze me bude mit radost. Ja mam pocit, ze jsem tam vic nez doma.
Jinak k te psychice - ja o tom vubec nepochybuju, ale nejsem si jista, ze vam „byt v pohode“ pomuze u nepruchodnych vejcovodu. Tezko rict, jak je to s hormonalni hladinou, tu mam pocit, ze ta psychika prece jenom ovlivnuje.
Nikduš … té bolesti se neboj, fakt takhle fungují vaječníky. Mě to chytlo před dvěma dny cestou autem z Prahy, až jsem musela zastavit a vylézt z auta. V sedě to bylo totiž příšerný. Pak se bolest na chvíli zmenšila a objevila se zas.
Jsou to opravdu vaječníky. Přesně takhle mi to popisoval doktor, když mně psal léky.
Mě teď bolí a píchá jen na levé straně v podbřišku, ale zase tak nějak jinak. Už druhý den. Blbě se mi chodí. Už ani nezkoumám čím to je, protože mám pocit, že mě bolí každej den něco.
Včera jsme se kvůli tomu chytli doma, protože jsem hekla když jsem se v kuchyni narovnávala od myčky. Manža řekl, aby zavolala doktorovi, že to není normální … jenže to bych mu musela volat každý den a byla bych fakt za vo..
Jessy … to je krásná zpráva, že někdo otěhotněl po Cloostilu. Napoprvé se mi to už rozhodně nepodaří a tenhle měsíc asi taky ne, protože to co se mi v tom těle děje, je mimo jakékoliv přírodní zákony. Takže snad příští!!
A dárek … já občas někam nakouknu - brácha má totiž ročního kluka - a všude je taková spousta krásných oblečků, neboj, určitě ti něco do oka padne. Jinak, jak jsem zjistila od švagrové, tak body s dlouhým rukávem není nikdy dost.
nikdo bilek je nekolik dni pred ovu, takze bud je telo zblble hormony, co do nej cpes, nebo budes mit ovu brzo ![]()
zdenik
Nikdo, mně se ten čirý hlen objevil 9.DC, dnes jsem 14DC a ovu by měla být dnes nebo zítra. Takže přesně 5 dní před.
A myslím, že zrovna ty (nebo Zdeník) jste to psaly - že tenhle hlen se může objevit až 5 dní před ovulací. A u mně se to potvrdilo.
Marceli - to jsem fakt asi byla ja, kdo to psal, ale u sebe je to divne.
Abbey - naprosto te chapu. Ja uz se citim fakt jak 100leta baba, vlastne ne, protoze ja mam problemy akorat se spodkem. Ja uz rozlisuju asi deset druhu bolesti, u doktora bych fakt mohla byt denne. A pokazde bych mela duvod. Citim se fakt divne, obzvlast, ze jinak jsem zdrava jak ryba, nemocna nebo nachlazena jsem nebyla ani nepamatuju.
Proste je to des. Jsem rada, holky, ze vas tu mam, ne teda, ze bych vam to prala, ale je hezke, ze clovek vi, ze v tom neni sam.
Minuly tyden jsem psala kamosce, ktera dvakrat otehotnela hned prvni cyklus po vynechani. Ona vubec nevedela, ze se cyklus deli na dve casti
stastlivec
No a potom povidejte si s ni o tech problemech. ![]()
Nikduš … to jo, mnohé holky vůbec neví co je ovulace a že existují plodné dny. Prostě do toho vlítnou, ani neví jak.
nikdo, hodne tech bolesti muze byt i psychicky zpusobenych, obzvlast, jestli nejsou moc silny…
co jsem dostala ty agolutiny a jak jsem zacala brat clostil, tak jsem se porad hlidala a premejslela, jaky mam kde bolesti, pak jsem se na to vyprdla, protoze jsem si rekla, ze me to pravdepodobne bolelo i predtim, akorat, kdyz od toho nic necekas, tak si jich tak nevsimas… no a ono me to skoro preslo…
samozrejme jestli te boli hodne, tak to zrejme neco znamena, ale nejspis jsou to pak vajecniky… jak startujou
Holčinky, blíží se nám 100.stránka naší diskuze „NOVÝCH SNAŽILEK“, tak pište pište ať jí dneska zlomíme
![]()
No jestli mi takhle startujou vajecniky
hihi. No hlavne aby to nebyl zanet, ale to teda fakt nevim, kde bych k nemu prisla.
Holky sorry, ja dneska mluvim furt o sobe, ja vim, ze jsem hrozna.
Vite ze Brad a Angelina jsou v Berline. S celou pachworkovou rodinkou
nebo jak se to pise.
Kde je Aluu, uz mela mit ty vysledky.
Holky myslite, ze ma cenu merit teplotu, kdyz se berou ty hormony?
nikdo, ja taky mluvim porad o sobe ![]()
teplotu zvysuje progesteron, takze jestli neberes ten, tak mereni cenu ma…