PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
3.2.06 11:59

Stranka 100 :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.2.06 12:03

:D :) :D :) teeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaa 100.stránka

my jsme ale holky povídálky
tak hodně štěstí všem do další stovky :D :) :D 8O 8O :D :! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.2.06 17:07

To nás ta 100 nějak vyděsila..kde jste? 8O Nebo jsme si všechny předsevzaly, že na „to“ nebudeme myslet a pozorovat se, a tudíž ani nebudeme navštěvovat emimi :wink:

Jinak jsem vám chtěla sdělit, že // a navíc tlustý jsou něco jako yetti..já už v ně prostě nevěřím..protože folík 22mm 11. den mého krátkého cyklu a dle ovutestu žádný LH… // prostě neexistujou :wink:

No tak, kdepak jste?

Nikdo, koukala jsem po tom přírodním progesteronu a fakt nikde ani slovo kromě toho americkýho. Na pharma24.de jsem našla progesteron v nějakém homeopatiku, tak se poptám tety, co bydlí v něm, zítra přijede. Btw ona je sice neuroložka, ale zabývá se anti-aging medicínou, tzn proti stárnutí, ví všechno možný o různých hormonech a jejich funkcích…nemáte nějaké dotazy, se kterými si vaši gyn neví rady? Třeba z ní vytáhnu něco, co ještě nevíme. I když to asi těžko, co? :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.2.06 17:26

ahoj Agato, taky jsem si rikala, kde vsichni jsou? ja bych se tvoji tety urcite na neco zeptala, ale mam pocit, ze je to zbytecne. Stejne budu muset poslouchat sveho doktora, vymenit ho nemam za koho. Ale zatim si nestezuju, on za moje hormony nemuze, chudak :?
Tady zacina snezit, u nas je tak krasne, ze jsou asi vsichni venku, nebo co?
Co ta Aluu, to by me zajimalo, kdy nam konecne rekne jak dopadla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
3.2.06 17:27

P.S. ale alespon trochu tam ta carka byt musela ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.2.06 17:59

ja mam taky 18mm, ale uz 14 dni!!! a nic se nedeje… takze to bohuzel neni zaruka - aspon ne u me :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ale maceli ty netrpis na nekonecny cykly, ne? tak tobe to urcite vyjde :)
agato, tech 22mm vypada super :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.2.06 18:01

Psali, že po 30 min nevyhodnocovat..teď po hodině vidím spíš vsugerovaný vidiny :roll: Snad zítra. Já už chci aspoň nějaký // :wink: Za půl hodinky konečně vyrazím pro manžílka do práce a jedeme k nám domů. Už se nemůžu dočkat. Nikduš, jak se jmenujou ty rukavice na měření PH, či čeho? Jakou infekci dokážou zjistit? Bojím se po těch antibiotikách kvasinek :roll: Zítra pojedeme s mamkou do Marktredwitz pro levnější krémy, tak bych se zastavila v lékárně.. Asi bych ale byla jediná Češka nakupující v Něm v lékárně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.2.06 18:07

Jo, Zdeni, chtěla jsem ti popsat tu dnešní folikulometrii.. „koukala“ na to teda vaginalnim UTZ - ten jsi psala, že nemáš, viď?, ale chvili tak rejdila, a pak mi řekla, ať si podložím panev rukama,jako abych se nadzvedla, nakonec jsem byla zadkem tak 20 cm nad tím lehátkem… znamená to, že byl ten folík vzadu??? Nebo proč jsem to měla dělat? A musím říct, že tě obdivuju…jak se tohle dá naučit rozpoznat? Vždyť to byla černá díra mezi spoustou bílých fleků 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
3.2.06 18:14

Jéé, ahojky, tak už jsem zpátky z lyží, bylo to super. Hlavně počásko :lol: Lepší než trčet v práci (já vím, Nikduš by to třeba brala, viď?) :wink:

Tak co vy, koukám, že je to tu samá bolest břicha :evil: Co s tím provedeme? :wink:

A taky koukám, že tu máme samé pěkné folíky, to je teda úrodička. Tak to já zatím neznám. Ale dnes dobírám poslední piluli Duphastonu a do pondělka by se měla dostavit mršice, tak jsem zvědavá, jak budu reagovat. Že by konečně krátký cyklus?

Maceli, jsem ráda, že nejsem jediná, kdo neměří. Už jsem si tu připadala za největší lajdačku :D

Agátko, promiň, asi budu mít blbou otázku. Je nás tady hodně, tak už mám v tom zmatek. To jsi ty, původem z Chebu? Já jen, že jedete do Marktrewitz, to my máme taky kousek. :wink: Ale určitě jsi to ty, ne?

No nic, já vás musím opustit. Jedem s manžou na nákup. Doufám, že tam nebude moc lidí. Bohužel to nemám vychytané jako dnes Abbey :D

Tak zatím pa pa Lio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
3.2.06 18:20

Jojo LIO, jsem to já z Chebu. Kolem 20:30 budeme projíždět Varama na cestě z Prahy, tak si na tebe vzpomenu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.2.06 18:23

lio, tak to jste si to krasne uzili :)
neboj, my se taky dockame ovu… no ty asi driv nez ja, protoze u me jeste ani naznak, a dr. ma dovolenu, tak jestli bude ms zase cekat na agolutin, tak to bude nejmin 60dni :evil:

agato, oni ty vajecniky jsou u nekoho dost blbe videt, kdyz jsou treba schovany za strevem… jinak naucit se to da :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.2.06 18:28

ahojky při večeru :)
Agátko :) jaks psala o tý folikulometrii…já teda zadek nepodkládám ničím..moje Dr. kouká buď přes břicho (to musím mít plnej močák aby to šlo pěkně vidět) a nebo vaginálně (jako teď posledně, to musí být močák zase úplně prázdný) ale to tam zas občas nevidí prý skrz střeva, ale vždy nějaký ten folík objeví. Pak mi ho ukazuje na obrazovce, jestli ho vidím, tak já vždycky kývám i když mi to taky připadá jako shluk černýho a bílýho a poznám kulový.
Ty tu ovu nemusíš mít zákonitě dneska, známá měla před ovu 24mm, čekej zítra nebo pozítří…
já už jsem se na ovulační testy vykašlala, jsou docela drahý a akorát mě to blbne…
Lioness :) já myslela že už tě MS dostihne po tom špinění, takhle si myslím, že možná........nepřijde ani za těch tvých 50,60 dní prostě až tak za 270 :)
Zdeníku :) já mám cykly 26-29, vždycky (snaž jednou v životě 30), to jo, ale za chvíli to bude rok co se snažíme a zatím pořád nic :cry:
Nikdo :) ty PH rukavice by se mi taky šikly, víš určitě, že je prodávají jen v Německu?
a fakt by mě taky zajímalo co je s Aluu :! zapomněla na nás??Slíbila že dá vědět jak dopadla.......
tak krásný víkendík holčiny, určitě jsem nahlédnu co u vás nového papapapa :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.2.06 18:30

maceli, kamaradka mela pravidelny cykly 9 mesicu, pak mela starosti s prodejem baraku a ma 4mesicniho kluka :lol:
nemate teba taky nejakej dum k prodeji ? :wink:
uvidis, treba to fakt chce jenom cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.2.06 18:32

:D :D máme dům k prodeji :D :D
ale ne kde bydlíme, chalupu...... :D :D
taky bych nějakýho klučinu brala (nebo holčičku) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
3.2.06 19:14

AHOJ HOLKY,
TAK VIKEND NAM ZACAL A JA MAM ZROVNA DNESKA NOCNI :(
TAKZE UZ AZ JE 7RANO A MUZU JIT DOMU.
DNESKA JSEM BYLA U DOKTORA,ABY JSME TEDA KONECNE ZACALI NEJAK RESIT TY MOJE DLOUHE CYKLY A REKL, ZE MAM 20DC DOJIT NA INJEKCI AGOLUTINU A PREJ TO JESTE 2MESICE ZKUSIME TAKHLE A UVIDIME, JESTLI SE VAJECNIKY PROBUDI A MS ZACNE CHODIT SAMA.
DO TOHO BUDU JESTE BUMBAT KONTRYHEOVY CAJ, PROTOZE NEKDE JSEM VYCETLA, ZE POMAHA A UVIDIME.............

TAK SE MEJTE, HEZKY VIKEND A ZADNE BOLENI BRISKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová