Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky!
Tak jste mě potěšili.
Zřejmě si teda koupim ovulační testy, ikdyž mi doktor říkal že je to zbytečné že stačí jenom měřit teplotu.
Ale když dělám na směny tak to stejně asi nebude to pravé.
No uvidíme.
Teď jsem 16DC tak uvidíme jak to vše dopadne.Pokusíme tuleníčko opět každý den a necháme to osudu.
Ale když to dostanu tak asi poprosim doktora ať mi nabere hladinu hormónů. Člověk pak bude mít větší jistotu že je to o.k.
Nebo si to moc beru a pořád na to myslim.
Tak přeji krásný zbytek víkendu ![]()
Já ho mám pracovní a už se moc těšim domu.
Ahoj Misch
Ahoj Marcelino a ostatní.Taky se hlásím do seznámku ke clostylu-já brala clomhexan-je to stejné.Brala jsem ho tři měsíce a nic,mimo vedl.účinků teda.No a tenhle měsíc mám první bez prášků.V úterý jdu do ISCARE a uvidíme co dál.Když tam byl manžel v pátek na krvi,tak mu sestřička říkala,že nás už pošlou na inseminaci.Tak krásný zbytek neděle. ![]()
misch, no nevim, jestli ti ty ovu testy k necemu budou, snad ano…
ale ta teplota byc hrekla ze je do 36,5-36,5 a ten vetsi skok, ze je jen takova vychylka… za vyskoci po ovu, tak tam chvili zustane ![]()
ja jsem po prvni varce clostilu, dnes 30DC a porad nic ![]()
ajajo, co jsem tak vypozorovala, tak ten prvni mesic bez byva nejplodnejsi
tak treba bude i u vas
![]()
maceli, supr ze urolog zabral
, ale pro jistotu do sebe nalej jeste aspon tak 2litry caje /obyc./, at ty bakterie vyplachnes uplne ![]()
nikdo, neni ta bolest bricha spis takovej davovej fenomen? jako treba kdyz zje vic zen spolu, tak casem maji stejne ms, tak my tu mame bolest bricha ![]()
abbey, tak pichani ve vajecnicich vypada nadejne
, akorat jsem blazen z ty tvy teploty…
Ajájo, připisujeme tě do seznámku Clostilek ![]()
Ty už si byla na laparoskopii když se chystáte na inseminaci? Mně jen že doktorka říkala, že laparoskopie je první krok…inseminaci by ti bez ní neudělala, kdybys náhodou měla neprůchodné vejcovody.
Zdeníku
děkuju, pišu čajík (obyč.) o stošest abych ty bakterie jednou pro vždy z těla vyhnala ![]()
tak zatim ahoj
Zdeník-kéž by to byla pravda!!!!!
V sobotu pojedeme na týden na hory,tak to nám taky určitě přidá
A sestřička mi v pátek říkala,že mne prohlídne UZ ted v úterý-tak snad líp odhadneme tu moji ovu.Budu 14.den cyklu.Já se ozvu co nového na bojišti!
![]()
Macelino:k tvému seznámku,já brala Clomhexal-1 měsíc.
Teda,to tě lituju s tím močákem,to znám, loni v létě jsem měla taky zánět až krev v moči,ale mě zabraly až 2. antibiotika,ale já nepila moc čaj,to ty jsi svědomitější
Tak ať už je zánět pryč,kšá kšá ![]()
Marcelina-já na laparce ještě právě nebyla-bojím,bojím.....né,pro mimčo se i doktorů bát přestanu.Průchodnost se dá zjistit ale ještě jednou cestou??,Stříknou do tebe nějakou barevnou tekutinu a pak na UZ pozorují jestli ta barvička?????je ve vaječnících-tím pádem jsou průchodné vejcovody.Dělá se to i bez nark.,ale je to nepříjemné-i když vydržet se to dá.Ale hlavně chtěla mít p.dr. vyšetření krve manžela-ty nemoce atd.,zarazilo nás to taky docela-„když vám nezabere clomhexal,tak se objednejte na další návštěvu a at už má manžel hotová všechna pótřebná vyšetření.“
No uvidíme v úterý-jsem zvědavá??????co se z toho všeho vyklube!!,Hehehehe,jen to nejlepší doufám::: ![]()
Ajaja: a udělají ti IUI i bez laparky?Nebo půjdeš na to kontrastní vyšetření průchodnosti? Tak ať jsou manžovi výsledky v pohodě
![]()
Mirule 2-jak to bude probíhat se dozvíme v úterý.Jelikož já nemám AIDS,žloutenku atd.,tak manža musí bejt taky OK.To mi furt opakuje!!!!
Asi se uklidnuje.Nedivme se ,všechny ty pocity čekání známe-jak které vyš.dopadne.V úterý dám vědět.Sama jsem zvědavá co mě čeká
Samozř.,že bych šla radši na tu průchodnost barvičkou!!!
Kéž by to šlo.Ale nesmím bejt tak vyplašená strachy,že jo???
Ajaja:zřeba ti zkusí IUI i bez těchle vyšetření (laparka,průchodnost) A jestli ne,tak neboj.Já teda radši tu laparku,pěkně to prospinkám a bude hotovo,ta kontrastní taky prý nic není,ale přece jen,já si radši poležím
Už se na to moc těším.
Tak to je fajn,že nemáš AIDS
hahaha, to mě pobavilo
![]()
Ahoj Macelino, tak ja beru 1. měsíc Clostil. Musim rict ze jsem mela dost velke obavy jak prasky budu snazet, ale kupodivu krome pobolivani podbrisku zadne problemy jsem nemela
Zajimave je jenom to, ze treba dneska jsem parkrat citila jakobych to mela dostat. Jsou to bolesti jak pred MS, jenom velice lehounce
A to ted jsem teprve 20 DC!!! Tak jsem zvedava kdy mršku dostanu!
Můj názor, bez laparky (nebo toho vyšetření) ti IUI neudělají, alespoň mě to tak všichni tvrdili.....
já se taky (jako Mirulka) moc nebojím, mluvila jsem se známou která na tom byla a prý se to dá, většinu času prospíš…
a já budu klidnější až se do mě podívají, třeba se zrovna najde problém tam a vyřeší se…kéžby
kde je vlastně Kéžby
už se tu dlouho neukázala
ahoj Miníku,
to je sranda, jak se pořád pozorujem, jak mě někde píchne nebo zabolí, hned to něčemu přikládám…dřív jsem takový věci vůbec neřešila…
nevolnosti mám často, pořád si říkám, jestli už je to přicházející MS, prohmatávám si prsa (můj jasný předmenstruační příznak) máme toho holt plnou hlavu…
já mám z Clostilu zatím jen návaly a trochu (2kg) jsem přibrala, ale to trochu přikládám i Vánocům…
Uvidíme v úterý!!!!!!!!!Paní dr.taky minule říkala,že by to 1 IUI udělali bez stimulace,ale nejdřív s ní musím vše probrat.Manžel mi zrovna taky říkal,že mu to je divné bez té stimulace??,
Pak budu asi na vážkách jestli do toho jít nebo nejít,ale asi nebudu odporovat paní doktorce.Šlo by o jeden pokus IUI a pak až ta vyšetření ,když to nevyjde.Byla jste některá někdy při 1.IUI bez stimulace??Jen v norm.cyklu???Asi ne,nebo se někdo najde???Díky za případ odpovědi.papa zítra ![]()
ajajo, ja bych do ty laparky sla… tam ti totiz nejen zkontroluji vejcovody, ale muzou s tim pripadne neco rovnou udelat, zjisti tam i srusty… kdezto na tom vysetreni kontrastni latkou se jen prokaze průchodnost a co se delaji u nas, tak to dost boli…