Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nikduš … myslím, že je to asi zbytečné, protože díky těm hormonům se ti teplota zvedne a nic moc z ní nezjistíš. Pokud mě ovšem nechceš v těch vysokých teplotách trumfnout - máš šanci! A mě to pomůže, protože konečně nebudu sama!
teplotu zveda progesteron, ostatni hormony by nemely mit vliv…
zdenik
Abbey, tak tebe asi netrumfnu. Jinak holky mam pocit, ze jdu zitra k doktorovi, ta bolest je docela fest.
Zdeni, ty nemluvis jenom o sobe, ty nam tady pomahas. Jako vsichni. Me dneska omluvte - indispozice ![]()
Holky, tak před chvílí mi volala ta moje kámoška, co byla před týdnem na přerušení, že je jí strašně špatně, lítají z ní cucky sražené krve a prej asi „zemře“. Její Dr. tam dnes není, tak jsem zavolala mému a teď jí tam manžel narychlo veze. Jako kdyby toho nebylo dost.
Nikduš … každá mluvíme o sobě, jen tak se totiž ty ostatní můžou v těch problémech najít a pak si vysvětlit problémy vlastní. Když tady holky popisujete jak se cítíte, kde vás bolí a kde vás píchá, tak já si v tom hledám sama sebe. Jsme tu na stejné lodi, máme všechny podobné problémy - a hlavně, postupem času jsme v tomto oboru sakra „studovaný“!!
![]()
No tak to je teda sila!
Holky napadlo vas uz nekdy jaka to musi byt pohoda byt chlap
![]()
nikdo, pri kazde ms ![]()
ale pri potizich jako mame my - s otehotnenim- si myslim, ze to snaseji asi stejne blbe, akorat to nedavaji tak najevo…
to nikdo: tohle já znám taky, takovéhle bolesti mývám i uprostřed cyklu, ptala jsem se dr, může se jednat o průvodní znaky práce vaječníku, prý je to normální znak funkce a jejich práce
to nikdo: tohle já znám taky, takovéhle bolesti mývám i uprostřed cyklu, ptala jsem se dr, může se jednat o průvodní znaky práce vaječníku, prý je to normální znak funkce a jejich práce
Zdeniku … o tom už jsem taky přemýšlela. Fakt je asi náš veliký problém, že se v těch problémech rochníme. Chlap tohle nedokáže! Ten prostě přepne na jinou frekvenci a je to. Což se mně bohužel nedaří.
Tak co zbývá … alespoň si postěžujeme takhle navzájem.
Nikdo, mě už od srpna bolí a píchá vlevo dole, občas je to fakt síla, zrovna včera jsem nemohla ležet s nataženýma nohama, musela jsem usínat s pokrčenýma
No a zatím žádný z dr nepřišel na to, proč vlastně. Záněty mi vyloučili, kvasinky prý nebolí - navíc jsem se jich myslím po tom diflucanu zbavila. Minulý měsíc mě to bolelo nejvíc před ovu, kterou jsem měla potvrzenou od dr, takže i u tebe to jsou určitě vaječníky. Hele, přemýšlela jsi o tý Mojž??? Princip je, že se ti po odstranění bloků zvýší přítok krve do všech orgánů v pánvi a ty by se měly rozběhnout, odstraní to i různý bolesti bez zjevných příčin, prý bolestivou ms, chybějící a nepravidelnou ms, dokonce i obrácenou dělohu
Tu mám já, tak jsem na to zvědavá. Když už o tom mluvim - volali mi z té kliniky a posunuli mi termín odblokování o týden..paní doktorka má jednání
Takže na valentýna tam snad už půjdu.
Vybil se mi teploměr…by mě zajímalo, jak dlouho to už měřilo všelijak
Ta mrňavá baterčička stála 139,– ![]()
Koupila jsem si aloe vera na pití - budu se čistit… Máte s tím některá zkušenosti?
abbey, to mas sice pravdu, ale nam to „rochneni“ pomaha, vypovidame se a ulevime si… zatim co oni si to drzi v sobe a u nekoho /asi ne u kazdyho a rozhodne NE u toho myho/ to pak muze zpusobovat velky problemy…
Je holky, vy jste na me hodne. To bych nikdy nerekla, kolik nam ma bolesti.
No kezby to byly vajecniky takhle nevinne.
Ja mivam taky takovou bolest uprostred cyklu, skoro pokazde na leve strrane, taky tam mivam obcas cysty. TAk se bojim, abych tam nemela nejake srusty. No ja se uplne hrozim toho, co mi zjisti, az me otevrou
![]()
Zdeni ja si taky myslim, ze my zensky se z toho proste vymluvime ![]()
No ja pockam do rana, a potom se rozhodnu. Doktor je tam jenom rano, tak se musim rozhodnout rychle.
Jo Agato, od mamky jsem dostala knihu Cviceni s MOjzisovou nebo co, akorat jsem to zabalila, kdyz jsem zjistila ty svoje hormony, ale je mozne, ze to tam mam nejake skriple a proto mi ty vajecniky nefungujou. Tak s tim asi zacnu. Uz chodim na pilates, to je trosicku podobne.
Zdeni - kdy je ta tvoje doktorka zpet? To prece takhle neni mozne aby ti zamrzl folikl ![]()
nikdo, az 13.2., potvora ovu ma jeste dost casu se objevit sama ![]()