PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
5.2.06 00:24

mirule, tak ja jsem ted 29DC /skoro 30DC/ a teplota se taky drzi do 36,3 :cry:
preju pevny nervy a krasny tulenicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
5.2.06 00:27

Zdeniku,jééé ty ještě taky nespinkáš? Máme to ale trápení,viď,s těma teplotama :twisted: Tak krásnou a příjemnou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
5.2.06 09:51

Dobré ráno holky :!
od té doby co jsem se dnes vzbudila, mám takový problémek - asi zánět močáku :( :( :( mě z toho fakt klepne.......
Zdeníku, tys psala že ho máš (měla) taky…co ti pomáhá??? Já piju urologický čaj, vím, psalas že se nemá používat v těhu, ale já stejně moc nevěřím že bych byla a kdybych přece jen byla, tak pár dní, to by snad nevadilo, ne??Mně docela pomáhá a nevím co dělat jinýho.
Je to hrozný, lítám furt na záchod a už jsem objevila i světlou krev, takže konec srandy :( :( :(
Zdeníku prosím pomoz!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.2.06 09:57

urologicky caj par dni muzes, hodne ho doplnuj matovym nebo cernym
tak, aby si ho vypila denne pres 3L.
Kdzy to nezabere, tak zitra pro antibiotika.
Kdyz by ti bylo hodne zle, tak klidne dnes na pohotovost
Teoreticky muzes zkusit i paralen proti bolesti, ale me osobne na tohle moc nezabira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
5.2.06 10:01

Zdeníku, ty jsi anděl strážný, jsi tu vždy, když je potřeba.
Vložím sem něco co jsem našla na internetu:
Urologický čaj v těhotenství Vám rozhodně nedoporučuji, působí močopudně, což samozřejmě jeho účel. Močopudně (diureticky) působící bylinky není vhodné používat v těhotenství, mohou totiž vyvolat stahy dělohy. Pokud trpíte kvasinkovou infekcí močových cest, doporučuji Vám užívat bakterie mléčného kvašení. Jsou to tělu vlastní bakterie, které udržují zdravé nejen trávící soustavu, ale i pohlavní orgány, močové cesty, zabraňují alergiím, kvasinkovým, plísňových infekcím a zánětům dělohy, vaječníků, vaginy, střev a močových cest, léčí kožní infekce, opary, afty, bolesti hlavy a migrény. Jejich užívání v těhotenství se kladně odráží na zdravotním stavu miminka. Jsou obsaženy v zakysaných mléčných výrobcích nebo je možné koupit v lékárně potravinový doplněk (např. Yogurt nebo Acidophylus). Pokud trpíte infekcí nebo zánětem močových cest, je možno krátkodobě pít čaj z lichořešnice větší. Je to přírodní antibiotikum, působí proti bakteriím a dezinfikuje močové cesty. Účinné látky se vylučují močí a částečně plícemi, čímž léčí infekce dýchacích cest. Zbytkem nevypitého čaje si propláchněte vlasy, podporuje jejich růst a zabraňuje vypadávání. Dodržujete pitný režim. Samozřejmě Vám doporučuji navštívit lékaře, který přesně určí o jaký problém se jedná.
Mám doma prášky Lactobacillus Acidophilus, to bych si je mohla vzít, že ju? Asi to možná souvisí s těmi kvasinkami, co se u mě našly. Určitě jsem nemohla prochladnout.
A co ty, ty už máš pokoj??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.2.06 10:25

lactobacilus ti neublizi, ale co ja vim, tak zanet mocovych cest je nejcasteji zpusoben bakteriema, ktery se normalne vyskytujou v okoli konecniku na kuzi
do mocovych cest se dostanou „vmasirovanim“ treba pri noseni tesnyho obleceni, nebo pri sexu, prochladnuti je min casty.
Mata taky pusobi protizanetlive a casteji ji mas doma :)
ale jetsli mas doma lichorerisnici, tak si ji udelej
a hodne pit, treba behem hodiny litr.

Ja uz mam dobrany antibiotika a jsem v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.2.06 10:27

jestli jsi dneska 17DC a tedy min nez 6 dni po ovu, tak ti urolog neublizi, protoze vajicko se zahnizduje az 6. den
i kdyby vyvolal stahy delohy, tak to proste nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
5.2.06 10:34

No holky, tak ja mám také problémy :( Nevim čím to je, ale už skoro 3 dny mám pěkne nafouklé břicho a trochu mi boli v podbříšku. Dnes jsem 20. DC, od 5. dne jsem brala Clostil a ted beru Utroš, tak je to celkem možné že to budou vedlejší účinky těch prášku nebo co… Jenom nevim proč mi pořád poboliva v podbříšku. Občas mám lehounce pocit jakobych to měla dostat !? Piju fenyklový čaj na to nadýmání. Znáte ještě nějaký dobrý čaj? Je to strašně nepříjemné, nikdy jsem na nadýmání netrpěla :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.2.06 10:38

miniku: nejspis to mas po utrogestanu, me po agolutinu (coz je taky progesteron) bolelo bricho docela priserne
s tema cajema ti nepomuzu, co vim takhle z hlavy, tak vsechny se NEsmi v tehu, ale zkus si dat vyhledat bylinky, v nekolika denickach uz se o tom slusne rozepisovali a myslim ze i to nadymani tam bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
5.2.06 12:36

Ahoj holky!
Já jsem tu dlouho nebyla, teda spíš neodpovídala.Jenom jsem četla co píšete.

mimiku: již druhý měsíc beru také clostil 5 den cyklu až 9den.Zhruba od 10 dne cyklu mám taky bolesti v podbřišku.Minulý měsíc to bylo jenom tohle.
Teď mám i v noci návaly - nejdřív mi je zima a pak horko.a to jsem choulostivá když jdu spát.

Ještě jsem se holky chtěla zeptat jak je to s tou teplotou.

10DC jsem měla největší 37,1 druhý den jsem měla 36,6 pak další den 36,9 a teď se mi to třetí den drží jenom na 36,5.
Jsem i zaregistrovaná na němec.stránka - wunschkinder.net ale zatim mi to neukazuje že bych měla OVU.
Myslíte že teprve ovu může přijít.
Jsem teď 16DC a teplota stále 36,5. Minulý cyklus se mi srovnal na krásných 30 dní.

Aluu - co je s tebou? Jak jsi dopadla s tim prolaktinem.

Zdravim všechny Misch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
5.2.06 12:40

mimiku - břicho mám pořád nafouklé.Prý to je normální i to pobolívání.
Pro mě je to také nepříjemné a já to mám skoro celý cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
5.2.06 13:17

me dr. rikala, ze po clostilu byva ovulace pozdeji
takze jeste mas sanci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
5.2.06 13:54

Ahoj Mischi, tak tobě se nechtělo zapojit do naší diskuze v posledních dnech :wink: No to je od tebe pěkný!
Z těch tvých skákavých teplot si nic nedělej … ono stačí jen malinko - jenom malá rýmička a šup - teplota se ti odchýlí klidně o několik desetinek. Já nosím grafy mému Dr. a ten si vždycky vyškrtne naměřené výkyvy.
Pravda je, že pokud ti teplota takhle skáče, tak se dá vlemi těžko rozpoznat, kdy nastává ovulace. To pak asi nezbývá, než přidat ještě ovulační test. Ten ti pak prokáže, že opravdu nastane!
Taky beru clostil … po první dávce mě po něm bolela 6 dní nepřetržitě hlava, tak jsem to čekala i tento cyklus a ejha - nastala změna - 2 dny mě neskutečně píchalo ve vaječnících. Nic moc příjemného, ale rozhodně lepší než bolest hlavy.

Jinak jsem se asi totálně zbláznila … můj teploměr mi dnes v noci vstoupil i do snu. Zkoumala jsem ho v něm, zda není opravdu rozbitý - tak jsem chytla jeho konec mezi prsty a rtuť mi před očima lítla nahoru až na 37,0 (mimochodem - ve skutečnosti mám digitální. Asi jsem si v tom snu nějak vydedukovala, že je to strašné neštěstí. Vzbudila jsem se úplně hrůzou.
No a ráno při skutečném měření teploměr neomylně ukázal 37,0.

Možná místo na gyn, měla bych docházet na jiné specializované pracoviště :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
5.2.06 14:24

ahoj holky, ty brdo 8O tady je to sama bolest bricha. Marceli vis urcite, ze je to mocovy mechyr? Taky to muze byt po tech praskach. No ale zase ta krev v moci, radeji si zajdi zitra k doktorce.
Minuly tyden jsme to tady resily, treba jsou ty bolesti fakt zpusobene tema hormonama. Jinak si to nedovedu vysvetlit. To prece nemuze byt nahoda.
Abbey, co se tyce toho progesteronu, ja myslim, ze prirodni progesteron je jenom jeden. Akorat je vic firem. A kazdy progesteron urdzuje tehotenstvi, pokud se udrzet da.
Jinak co se tyce teplot, tak me jdou neuveritelne nahoru, a to jsem teprve 9.den. Nechapu. 8O
My tady v baraku mameporad strasny bordel, prijde mi to nekonecne. :roll:
Tady ted davaji film s Belmondem. Konecne. takze se jdu divat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
5.2.06 14:59

Ahojky :!
tak ten můj močák už se uklidňuje, zánět to byl určitě, už to poznám, trpívám na to. Ale krev už zmizela a na záchod už taky nelítám. Pomohl mi zase urologický čaj a horká koupel, už je to dobrý.
Holky tak mě tak napadlo, skoro všichni tady už bereme Clostilbegyt, schválně: já(Macelína), Lioness, Abbey, Karotka, Mirule, Misch, Zdeník, Miník, kdo ještě??určitě jsem na někoho zapomněla, Nikdo ještě ne, že jo?
kdyžtak holky doplňte seznámek a ještě jak kdo dlouho…
já jsem 3. cyklus s Clostilem…
Mirule-ta laparka nás asi vážně čeká stejně, no kéž by jsme tam už nemusely, to by bylo :)
tak pa holčiny už mám lepší náladu, s tím močákem je to jinak nahoubeles :(
tak pa a krásnou neděliiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová